- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Szerintem is. Az előző telóm N97 volt. Jó drágán vettem függetlenül. Tetszett az is egy darabig, de most ahogy mondod akkor még nem olvastam, hallottam olyan nagy ellenszenvet a Nokia iránt csak kicsivel késöbb. Aztán jött az N8 ugyancsak függetlenül jó gyorsan és drágán, de nem bántam meg. Képzeld 2010 október, és a gyári fólia még mindig rajta van. Nagyon vigyázok rá. Remélem hogy a támadás sorozat azért mégsem inkább a Microsoft részéről éri, érte, hanem a Google felöl + sajtó. Mert így még lehet álmodozni annak, aki ebben a rendszerben élt eddig, és szeretne a jövőben is. Ez a teló visszahozott vmi reményt.
-
MR007RM
addikt
Inkább örülnöd kellene, hogy Nokia symbian részlege mégha csak ideig-óráig újra nagy tud lenni. Vagy tovább.....Nem pedig bosszankodni és mások örömét,(mert talán az is van) lelohasztani olyan troll beszólásokkal, amit te sem hiszel el. Ez nálad vmi ösztönös düh. Talán mert nem rég bevásároltál és erre a csodára már nem tellik. Ha így van sajnálom, de ha megnyugtat sajnos momentán a kezdő ár nekem is sok lesz. Vagyis nincs rá annyim.
-
MR007RM
addikt
válasz
daniel909 #24 üzenetére
Lehet van benne egy kis sértett büszkeség. Azzal akarták kivágni magukat és akkor nem sikerült. Na de most.....
Ugyanakkor a bizalom visszaszerzése egy több éves termék után sem felejtős a figyelem. És a rendszer stabilitásának és erejének a megmutatása, ahol a gyenge vas még előny is. (Persze ahogy nézzük). Egyfajta visszavágás féle. A stabilitás korábban a legnagyobb gond volt.Érdekes lenne ha pont a symbian húzná ki a pácból a Nokiát, pont az ami odajutatta. Nem a WP7.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest