- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nem tudom, lehet, hogy a gyártók egyesével kijavítják, testreszabják a rendszert, így nem lesz gond. Meg egyébként nem olyan hibákat kell elképzelni, amik miatt teljesen használhatatlan lenne a rendszer, csak apróbb, de annál idegesítőbb dolgokat. Pl a böngésző baromi lassan renderel, így csomószor a betöltött oldal helyett csak egy üres, fehér lap fogad, vagy egy homályos paca. Ilyen Dolphinnal, Skyfirerel, Boat browserrel, Firefoxszal, nagyjából majdnem az összessel. Ok, Opera használható helyette, de akkor is gáz. Vagy pl a névjegyzékben a beállított képeket elcseszi, felnagyítja és egy pixeles sz@rkupac lesz belőle. Esetleg zavaró, hogy a kamera app gyakran force close üzemmódba lép át, mert olyanja van, vagy az, hogy a zenelejátszó a normálisan betagelt számok albumborítója helyett egy barnás akármit jelenít meg néhány esetben. Ami viszont biztos mindenkit zavarna, hogy bejövő hívásnál sokszor nem jeleníti meg a hívott felet, a számát írja ki, hiába van Pista néni néven mentve a névjegyzékbe.
(#49) Ricardo
Nálam is döntő tényező volt az ár/érték arány mellett persze. Pedig gondolkodtam rajta, hogy egy Trophyt hozzak el, ott volt előttem a Speedshopban, 10k-val lett volna drágább. Na mindegy most már... -
kolosanyi
veterán
válasz
daniel909 #46 üzenetére
No problemo.
Sajnos tényleg gáz, én pl a Google helyében biztos nem hagynám ezt, persze lehet, hogy olyan dolgok vannak a háttérben, amiről az átlag user nem tud, így nem is értheti meg a miértjét. Nem tudom, de elég zavaró annak tudatában, hogy nem kevés pénzbe került maga a készülék, cserébe nem ezt vártam volna...
-
kolosanyi
veterán
válasz
daniel909 #44 üzenetére
Kár, hogy ezt egy Nexus S tulajnak magyarázod, akinek a t*ke tele van azzal, hogy 3 hónapja nem jött ki az ICS, illetve de, csak a kugli visszatartja az OTA frissítéseket, mert bugos volt a 4.0.3 és a userek rinyáltak. Alapvetően nem is ez a baj, hanem az, hogy semmiféle kommunikáció nem volt ezzel kapcsolatban, mindössze annyi pár hete, hogy majd valamikor márciusban indul újra elvileg. Látványosan sz@rt a Google a tulajok fejére, miközben az eddig kiadott ICS ROM tele van idegtépő hibákkal, ami igencsak visszataszító magatartás. Ja és ráadásul nem csak a 4.0.3-mat tartják vissza, ami hibás, hanem mindent. Ha valaki most vesz egyet, akkor az 2.3.4-gyel jön ki, de még 2.3.6-ra se tud frissíteni... Na akkor ezek után kérdezem, hogy te miről beszélsz, ráadásul ilyen stílusban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest