Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
Köszi szépen! Egyébként így pár hónap használat után nagyon szeretem a telefont! Kicsit sok a reklám,de próbálok olyan appokat telepíteni amibe nincsen
Nagyon gyors,az aksija elég jól bírja.Meg szoktam lepődni mikor 2 nap után kell töltőre tennem (persze ez nem minden esetben így van). Van a kamerában valami stabilizátor is ami full hd-nál egész jó,felette már nem annyira,de nekem ez pont elég.Sőt,utólag is lehet stabilizálni,viszont ilyenkor kicsit levág a szélekből és nagyít a videón,emiatt kicsit romlik a minőség is,de nem vészes.A teljesen sötét téma nekem hiányzik,sok helyen csak szürke de állítólag az android Q-ban benne lesz.(Ha jól emlékszem mi is megkapjuk)
Víz alá valaki vitte már? Esetleg tengerbe? Esőben már használtam,medence mellé is le tettem,szóval tiszta víz lett de meríteni még nem mertem! Most készülök nyaralni,van egy vízálló kamerám,tehát nem a telefonnal akarok egész nap úszkálni,de ha mégis rögtönözni kellene szerintetek nem lenne baja? Van tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest