Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rossitibi

tag

válasz Fred23 #270 üzenetére

Köszi szépen! Egyébként így pár hónap használat után nagyon szeretem a telefont! Kicsit sok a reklám,de próbálok olyan appokat telepíteni amibe nincsen :) Nagyon gyors,az aksija elég jól bírja.Meg szoktam lepődni mikor 2 nap után kell töltőre tennem (persze ez nem minden esetben így van). Van a kamerában valami stabilizátor is ami full hd-nál egész jó,felette már nem annyira,de nekem ez pont elég.Sőt,utólag is lehet stabilizálni,viszont ilyenkor kicsit levág a szélekből és nagyít a videón,emiatt kicsit romlik a minőség is,de nem vészes.A teljesen sötét téma nekem hiányzik,sok helyen csak szürke de állítólag az android Q-ban benne lesz.(Ha jól emlékszem mi is megkapjuk)
    Víz alá valaki vitte már? Esetleg tengerbe? Esőben már használtam,medence mellé is le tettem,szóval tiszta víz lett de meríteni még nem mertem! Most készülök nyaralni,van egy vízálló kamerám,tehát nem a telefonnal akarok egész nap úszkálni,de ha mégis rögtönözni kellene szerintetek nem lenne baja? Van tapasztalat? :)

Új hozzászólás Aktív témák