Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Vikthor #7752 üzenetére
Akkor kb azt érzem, mint te. Habár nálam olyan plusz-minusz. Élesség növelés volt, és egy kis fény még a 2.-nál és kész, kicsit műiesítette.
A lencse amit korábban már linkeltem egy jó régi filmes Carl Zeiss (Jena) fényképező objektíve, amit örököltem. Egy jó minőségű objektív az egész, szóval nem zoom lencse, meg széleslátókörű makró stb..... nem értek hozzájuk.
Ami az élességet illeti szerintem nem dob, csak jól felnagyít és így tűnik úgy mikor közelebb jön a makrovilág. Van egy minoltám is, de annak jóval kisebb a belső lencséje, így szűkebb mozgástér jellemzi. Fényképezős boltban nézz utána, vagy a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest