Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Stabil pályára állt az Android 16
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #6446 üzenetére
Nálam jelenleg 276MB van. A programfrissítések vagy új fotók a galáriában mindig lejjebb nyomják a C -t. Minél több dolog van a telón szerintem annál több helyet fog a C-n. Ezért talán érdemes lenne eljátszani csak a legszükségesebb dolgokat rajta tartani és úgy menteni, talán még növelhető is lehetne. És gyakran menteni, főleg mert szeret visszaállni az alacsonyabb értékre.
Furcsa de szerintem, ha ismernénk a rendszer működését úgy, mint egy Nokia symbianos dolgozó, programozó szakember, akkor nem lenne ezzel gondunk. Tudni kéne mikor mire hogyan lépjünk.
Ha csinálunk valamit, azt hogyan kezeljük.
-
sadboy
aktív tag
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #6187 üzenetére
Nézd én ebben nagyon nem vagyok otthon, de aki már csinált ilyet, vagyis hackelt rendszerfelrakást az azt is tudja hogy vissza kell telepíteni vmit újból és aztán jöhet megint a gyári. Vagyis (a szavakkal küszködök) úgy rémlik vmi vissza upgrade és újból tehető hibamentesen a gyári. Majd a többiek elmondják. A leírásból emlékszem, mikor csináltam az a Taylor mindent leírt amit tudni kellett. Én itt fejből nem tudok idézni, utána kell járni mindennek.
Egyébként az N8 már nem kap több hivatalos frissítést, vagy ha kap azt is megcsinálják hack-ben. Nem értelek. Az a fenti változat tökéletes jobb mint a gyári! Ráadásul minden fel megy rá, akár ingyen telepíthetsz nem beszélve nagyon jól néz ki. Az ilyen hack rendszereket a plusszok miatt készítenek mindig.
Ha rádugsz egy külső hangfalat és úgy szeretnéd kihangosítani a telódat nem fog ledobni, mint ismeretlen hardvert. A gyáriból állítólag több minden hiányzik.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #6089 üzenetére
Nekem most is megvan az N8. És én is emlékszem arra amit felvetettél, mert éltem vele. A Suite-el vagy PC Suite-el(?) régen volt teljes újrahúzás aztán mentés vissza, de csak ha akartam.
Ja ha már muszáj lenne újrarakni és csinálok mentést, akkor nem vesztek semmit sem egy új kezdés esetén, amennyiben normálisan visszamegy a mentésem. Régen azért ez nem mindig volt így. Volt olyan hogy a teljes mentésemnek csak a felét rakta vissza.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #5923 üzenetére
Tudod te is a választ mindenre. Ezt a rendszert kukázták és a mostani nem adunk frissítés is arra megy, hogy vegyél helyette Lumiát. Nem érdekük, nem akarják hogy ez terjedjen, meg semmit ezzel kapcsolatban. Hol voltál te eddig? 2010 végén bejelentették a nagy váltást és a célokat. És ez ilyen egyszerű sajnos. És hol van még 2016! Ezzel sajnos együtt kell élnünk vagy venni egy L920-at.
Egyébként hogy a Nokia becsődőljön nálam jobban senki se akarhatja. Nagyon be vagyok rágva rájuk. Abban reménykedek, ha rosszra fordul a helyzet, még történhetnek ott olyan dolgok, ami engem is érdekelhet.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Langsam #5923 üzenetére
Ezért még mindig csak a gsm boltot lehet hibáztatni. Az enyém is gsm boltos és érdekes módon ebbe a régióba szánt telefon. Az a baj mindenki csak azzal törődik hogy minél olcsóbban hozzájusson a telefonhoz aztán ha frissítés után nem lesz magyar nyelvű a telefon az persze a gyártó hibája véletlenül sem a gsm bolté.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #5911 üzenetére
Én is azért nem húztam még eddig újra július óta. Csak a gyári frissítés: Nokia Suite. Nincs semmi magánakció ilyen meg olyan reset meg phoenix semmi egyéb.
És ezért is várnám a hivatalos 1508-at.
Momentán még jó vagyok a telóval, ami hiba fellép valahogy mindig megoldom, pedig amennyire én értek hozzá elhiheted......
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #5898 üzenetére
Mint írtam újrarakás nélkül megoldható a probléma, aztán odafigyelve a már megvett alkalmazásokat egyesével vissza lehet tenni. A Lumiák is fagynak és az android is. Ez az alkalmazás fejlesztők hibája is, vagy főleg, amit utólag szoktak javítani ha kapnak visszajelzést. Csak tudd mivel van probléma.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Langsam #5897 üzenetére
de továbbra is hogy elfogadhatatlannak tartom, hogy nem azt a nyelvet állítom be a telefonon, amelyiket akarom
Nem tehetik fel az összes nyelvi csomagot egyszerre amivel megjelenik a különböző országokban. Mindig egy adott régióhoz tartozó nyelvek vannak fenn egyszerre. -
baddmann
csendes tag
válasz
Langsam #5898 üzenetére
Ha lefagyna a teló, érdemes az akksi kivétel helyett a (piros) bekapcsoló gombot és a billentyűzár csúszkát nyomni, illetve lehúzva tartani egyszerre 10 másodpercig és a teló újraindul. Szerintem érdemes az akksi fedelet kímélni, valahogy ez a pattintós megoldás nekem nem tűnik atombiztosnak.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #5889 üzenetére
Nekem is fagyott, aztán leszedtem pár programot és újratelepítettem Nokia Suite-val a rendszert, majd megint így elölről addig míg ki nem szűrtem a csalót. Nem tudom melyik volt, de megoldódott. Szóval egy progitól van, és ha leveszed is lehet fagyni fog, addig mig újra nem frissíted a rendszert szerintem.
Felnyomtunk valami szart valszeg.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #2137 üzenetére
Hát akkor passz. Nálam alul van egy csík a léptető gombok fölött és ha ráteszem az újam és húzom akkor előrébb tudom vinni a számot sőt az új verzió ugrik is, csak a régi nem. Azt kizártnak tartom hogy egy ilyen alap funkció a te legújabb fizetős verziódban ne működne főleg mert nálam a réginél is megy. Esetleg írd be panasznak a fejlesztőknek 1 csillaggal ha nincs igazam, de szerintem nálad van vmi bibi. Vagy te nem mp3-at hallgatsz és csak tippelek annál valszeg nem megy.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #2123 üzenetére
Nálam most két változat üzemel egy régi ingyenes FolderPlay a 808-on és egy új változat fizetős, de a hack miatt a Nokiaprogramok oldaláról leszedve felment az N8-ra/1.18(22)Belle/. Mindkettőben lehet pörgetni. Alul van egy csík arra böksz és már ugrik is előre. Most néztem an N8-amon. Beállítás nem túl sok van, de hangstílus 6 féle.
-
-
válasz
Langsam #2010 üzenetére
Szia!
A Bluetooth beállításoknál, az adott tartozékhoz hozzárendelte magát az AUTÓ MÓD. Ahol a kihangosítódat a telefon felsorolja ott tudod kilőni a hozzárendelt programot.
A nagy Nokia BT füles csatlakoztatásakor automatikusan elindítja a zenelejátszót, de nekem a kis BH-310-nél is úgy van beállítva, hogy hangos profilra vált a telefon, mert azt általában én a kocsiban szoktam használni.szerk:
Az MMS miatt ne aggódj, (ebben úgysem nagy spíler már az N808) GPRS illetve EDGE rendszeren is leforgalmazza a készülék. Ha ki van kapcsolva az adatforgalom, de nem használod arra, csupán annyit veszel észre, hogy a beépített GPS-e a készüléknek, lassabban talál jelet (mert nem megy ilyenkor az A-GPS) -
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #2012 üzenetére
Ez a adatkapcsolat dolog az internetforgalomra( akár böngésző vagy Skype stb....) utal, nem a telefonos részre. Az MMS, SMS az más. Egyszerűen kikapcsolod majd kipróbálod és fogod látni ennyi. És igen van pár progi amelyiknek kellene az adatkapcsolat pl az időjárás nálam, ami szeretne bizonyos időközönként kapcsolódni, de nem tud és néha látom is hogy próbálkozik, aztán hazaérve ugrik a wifi-re és frissül. Mindezt automatikusan magától.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Langsam #2007 üzenetére
főleg telefonálás után- mindig marad valamilyen adatkapcsolatban a telefon, pedig nem fut semmilyen program, a kapcsolatkezelőben elvileg minden kézire van állítva, de még is fut egy ideig valamilyen oda-vissza letöltés
Nálam az adatkapcsolat ki van kapcsolva, csak akkor dolgozhat ha bekapcsolom. Ezért nálam ilyen töltögetés nincs.
Ezt az Auto mod programot nem ismerem, de hogy-hogy nem lehet letörölni? -
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #2007 üzenetére
Csak a 2.-ra reagálva.
Nálam minden rendben van. Jelenleg egy pár napja és még egy pár napig csomagváltás miatt nálam, a telómon lekapcsoltam, kikapcsoltam az adatforgalmat és csak wi-fit használok. Ezért írok most.
Van ügye a felső legörgetős menü és ott felül a Mobile data-t ki kel kapcsolni(a fekete - kék mikor be van kapcsolva vagy widgetről egy kikapcs). Ez nálam jól hibamentesen működik. És van a másik widget a mobile data tracker, amit ugyancsak kiraktam és most lenulláztam. Rábökve részletesen látom a menüjében hogy 0 kilobyte forgalom, de a widgeten is látom (0.0). Ha ez nálad rossz akkor vmi gáz van. -
válasz
Langsam #1880 üzenetére
ahogy te jártal az inkabb a gsm bolt inkorrektsege ,vagy sunyisaga ez nem nokia hiba,elvileg ugy is az ember hogy szerencseje van es ha nem is itthoni a telefon de az eppen atfedo regiok miatt benne van a magyar nyelv. Regebben anyiban volt mas hogy pc.cserét meg tudtak csinálni a boltban oszt csokolom,gari mert hivatalos ugyse volt rá
-
-
válasz
Langsam #1868 üzenetére
Ez a Nokia ruppótlansága
Régiókra osztja a piacot és így a helyi kereskedelmi szokásokhoz (értsd: magyarország=lehúzás) köti a készülékek forgalmazását. Megkérdeztem: ez nem azért van mert nem férne el benne 20 nyelv.
Sajnos hivatalos úton nem fogod tudni magyarosítani a készüléked, csak GSM bubusoknál, de ahol csinálják ( nem a leszolizott, agyontetkózott cicafiúka ül a pult mögött ) ott meg is várhatod, kb. 10 perc. Vagy vidd Macikához ő nagy megfejtő és nála is megvárható. -
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Langsam #1771 üzenetére
Szerintem nincs rá külön opció. A felbontást 360p-re állítod, 15 képkocka/sec mellett és igyekszel nem 300K fölé menni. Mondjuk csinálsz egy próbát és máris tudod hgy kb hány másodperc fér 300 KB-ba. (5 sec kb 250 KB)
A kézikönyv is csak annyit ír, hogy használj 360p-t.
Egyébként ha már video küldés, akkor szerintem inkább email. -
attisx
addikt
válasz
Langsam #1627 üzenetére
Ugyan már válaszoltam a prividre, de leírom ide is, hátha másoknak is hasznos lesz az infó.
Én is találkoztam már ezzel a problémával (Nokia 700-on). Az okozta, hogy a beállítások/ kapcsolatok/ beállítások/ hozzáférési pontok/ internet alatt több mobilnet alapú AP is volt, ezek közül csak egyet (amelyiknél nem volt kezdőlap megadva) hagytam meg. Így már működött a mobilnet.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #1627 üzenetére
Úgy tudom a rendszert úgy készítették hogy alapból wifit használjon ha van és arra próbáljon felmenni. Hogy ez most jó vagy rossz? Szerintem jó. És ha a fenti legörgetős menünél kikapcsolod a wifit és úgy próbálkozól? Egyébként én vmit kitöröltem a hálózatinál csak nem emlékszem hogy mit. Talán a web'n'walk kavart, azt akarta használni a WAP helyett. Majd a többiek jönnek és segítenek.
Vagy a Nokiaprogramok oldalán ezt sokan komázzák.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam #1620 üzenetére
Én hülye vagyok ehhez, de nekem is volt vmi hasonló egyszer. Már nem tudom mit nyomkodtam, de ott volt a baj hogy nem WAP-módban akart kapcsolódni. Talán a prioritást kellene annál felnyomni a többi fölé: setting-connectivity-settings-network destinations-internet-Wap(priority:X)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Windows XP
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest