Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

válasz Quasi_modo #13473 üzenetére

Én nagyon szeretem a 808-ast, nagyon sokáig volt másodtelefonom. mostanában már csak kivételes alkalmakkor veszem elő - ennek oka pedig nagyon egyszerű: leginkább zenehallgatásra használtam, és nem jó hozzá a fülesem.
    Közben átszoktam egy HTC M7-re, ami majdnem hozza azt a hangminőséget, de lehet rajta jobban sorozatot nézni, meg esetenként Youtube-ozni. Mellette a főteló még mindig a Oneoplus 3. Kamerára már inkább azt használom, mert lusta vagyok leüríteni a képeket, onnan meg tudom messengeren, viberen, e-mailen küldeni, a minősége meg gyors megosztásra elég.

És bármennyire is jó a 808 kamerája, ha kamerás telefon kell, gyakrabban nyúlok a Kzoom-hoz, mert a 808-nak egy látószöge van, a Kzoom-nak pedig ugye változtatható, ami által a lencse torzítása is változik.

A 808-am meg mnt a másik mellé a gyűjteménybe. Még egy kellene nekem, ami jól megy, csak kopott - de jó, szép az üvege. Van egy piros házam, és akkor meglenne a komplett színskála - fekete, fehér és piros is :) (Most az eredetileg fehér telefonom van a piros házban, nagyon szép, de ha egyszer lesz egy harmadik telefon, a fehér visszakapja a fehér házat, a piros meg megy az új telefonra. :) )

kameraidőben a OP3-is gyors, tudja a power gomb dupla kattintásra a kamera indítást. Sőt, van mellette manuális mód is, amit a 808 nem tud. Csak nem menti el a beállításokat, mindig alapértékkel indít, ami azért zavaró. :)

Új hozzászólás Aktív témák