Hirdetés
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quasi_modo #12199 üzenetére
volt sima Z1-em és max a droidosok között a jobbak közé tartozik, de már az első Z1 fotóm elkészítése után küldtem az arctenyereket rendesen... és sírtam vissza a 808 minőségét.
-
Mindkettő ebből az okból ment a levesbe.
-
-
Elkelt a piros. Ámen.
-
koboldozat
senior tag
Friss képek!!
-
TommyX_
őstag
válasz
silmatauki #12187 üzenetére
És mennyire tartja stabilan a 808-t?
-
silmatauki
őstag
válasz
parkasz #12186 üzenetére
Ezt használom: http://www.ebay.com/itm/251572865202?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Tökéletesen megy még nagy tokokkal is (pl. az iPhone 5/5s “tégla” tokjaival), a 808-as kisebb tokjaival meg pláne.
-
parkasz
senior tag
És ha már itt tartunk, kérdeznék még. hh-23-as tartót lehet-e egyáltalán beszerezni?
helyette milyen tartót/állványt ajánlanátok?
előre is köszi a választ! -
parkasz
senior tag
sziasztok!
honnan érdemes aksit beszerezni? jó minőségű gyári, vagy utángyártott is érdekelne. -
Olcsósítottam.
-
Nem nagyon ugrál a nép a pirosért.
-
MR007RM
addikt
válasz
silmatauki #12175 üzenetére
-
silmatauki
őstag
válasz
MR007RM #12173 üzenetére
A DxOMark-féle sorrendet már itt a topicban is kitárgyaltuk (ld. pl. #12016, 11797, 11639). A lényeg: az újabb telók jobbak (lehetnek) pl. videóban / stabiban / AF sebességben (ezek mindegyikének eredménye ott van az összpontban / “rangsorban”), de stills IQ-ban még mindig a 1020 (és pláne a 808) veri mindet. Ez kijön rendesen a DxO számaiból is, ld. pl. a konkrét analízisemet a 11639-ban.
Azaz: a G3 közelébe se jön stills IQ-ban a két Nokia telónak (pláne nem a 808-nak).
-
MR007RM
addikt
A fotós topik vége......[link]
Ti mit gondoltok? Elfogult vagyok, vagy csak hülye vak? Nem használok még szemüveget és mindent alaposan megnézek. Engem senki ne nézzen hülyének, méghogy az LG G3 jobb lenne a PV telóknál.
Tényleg vak vagyok? Utálom a Lumia1020-at, de azért látom mit tud, a most létező kamerák közül övé a legjobb kamera, a 808 után.
Frissül......................................
Ezt tegnap lőttem, előkap lő alapon elsőre(Itt nincs utómunka). Szeretnék én ilyet látni máshol és már ugrok is rá.
CameraPro-nál rázkódás védelem bekacs és minden megváltozik, addig nem ment míg minden rendben nincs. Csak szoftveres de működik. Istenem mit tett a Nokia!
-
silmatauki
őstag
válasz
silmatauki #12169 üzenetére
Megoldottam: a http://itcafe.hu/tema/re_nokia_808_pureview_kameras_beta/hsz_11770-11770.html -beli postomban linkelt Nokia_Belle_FP2_Hack_final.sis-t újrainstallálva (a SafeManager-t ui. régebben letöröltem a 808-ról, mivel a törés után már nem volt rá szükség), a SafeManager > Processes-ből lelőttem szinte minden processzt (a cceserver kivételével) (kiválaszt, majd menü > Finish), ekkor mexűnk a lock, és már törölhettem a fájlt.
-
silmatauki
őstag
Volt valakinek már dolga a c:\private\20034169\search_default.ln kipucolásával? Nálam most 325Mbyte-ot foglal (a C:-n csak 8Mbyte helyet hagyva), és semmivel sem tudom törölni / nullázni (az Xplore simán azt írja ki, amikor törölni próbálom, hogy locked). A “Search” ikon alatt sincs semmi cahce-törlés. A Web stb. Cache-törlését, ill. a többi, http://www.allaboutsymbian.com/features/item/14682_How_to_Get_disk_space_back_on_.php alatti tippet már próbáltam.
-
McLaca
őstag
Ha már szóba jöttekba tokok... Ti milyet használtok? Többfélét is beszeresztem, de a kamera miatt egyik sem az igazi, ráadásul a tokból ki-be rakás jobban koptatja egy passzosabb darab esetén, mint egy laza zseb...
Üdv!
-
Dhampir
félisten
válasz
koboldozat #12161 üzenetére
Hol maradtak a képekről a fotogén egyedek? Ha már a szaporodásukat finanszíroztad, legalább egy-két dögös szúnyog nőstényt lencsevégre kaphattál volna.
-
Dhampir
félisten
válasz
koboldozat #12154 üzenetére
Nagyon szép és megnyugtató a táj.
-
válasz
Megint van miért utálni téged!
Tücsök és társai, a macskák...
-
gmaci
tag
válasz
dettó
-
MR007RM
addikt
Nekem még a gyári fólia is rajta van, annyira vigyázok rá.
-
Mizu fiúk? Nagy a csend.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #12123 üzenetére
szomorú
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12122 üzenetére
A Microsoft kirúgja az átvett nokiások legalább felét
Történetének legnagyobb, 18 ezer fős, 14 százalékos elbocsátását jelentette be a Nokiát megvásárló Microsoft, amely világszerte 127 ezer embert foglalkoztat. A Reuters beszámolója szerint a döntés lleszkedik az öt hónapja az irányítást átvevő új főnök, Satya Nadella karcsúsítási elképzeléseihez. Közel 12,5 ezer alkalmazottat a korábbi Nokia-egységekből bocsátanak el (az egykor a finn telefongyártóhoz tartozó egységekben 25 ezren dolgoztak).
[link] -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #12119 üzenetére
Én már akkor sem vettem be. Csak ez akkor még károgásnak minősült.
-
Dhampir
félisten
válasz
Stephen Elop meglepte a komáromi Nokia gyárat
Ez még meglepőbb húzás volt.
-
válasz
Te ezt beveszed?
Dhampir! Érdekli őt? Neki megvan a betevő. Aláír valamit és 1000 ember utca szarja le.
-
koboldozat
senior tag
Pár új ha vkit érdekel
-
Bezár a komáromi gyár is....
-
MR007RM
addikt
Egy barátom kérdezte tőlem, beázott és meghalt E7-ről vissza lehet még nyerni adatoka?
Szerintetek? Ezt a pocséklást. Az enyémen még a gyári fólia is rajta van, pedig már jóval több mint 2 éves, vigyázok rá.
-
A fehér elkelt!
-
Aki kapja marja, sajna ez van most. Záporoznak az üzik nem az a baj, hanem, hogy nem most vinnék el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fűnyíró topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Graphite Gray 4GB/64GB
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest