- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
na, 2 het utan visszajott a telefon, elvileg alaplapot csereltek benne, "főpanelt", kapcsolom be az uzletben, lefagy, egyből, be a menüig nem lehet benne eljutni, lassan tobb mint 1 honapja nincsen telefonom. csak ilyen cserekeszuleken elek, ugyhogy most már ott is hagytam a telefont, el sem hoztam, megint kuldik vissza. gondolom ez + 2 hét lesz megint. úgy érzem ezután soha többet nem veszek nokiat.
az uj telefonjaik rendre szarok ugyis ( pl n97. ) a samsung kezdi megelozni oket. ugyhogy, nincsen már ebből semmi sem.
-
Én is most vettem egyet cégesnek, pont miután elolvastam a tesztet. Tetszik, tetszik, meg nem esik le a karikagyűrű az ujjamról, de vagy fél órát mászkáltam a menüben, nagyjából mindent megpróbáltam, amit az elmúlt cca. 1 órában lehetett.
Akkor is idegesít, hogy nincs animált menü, a cikk szerint pedig de.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia legújabb tömegtelefonja, 6300 vonalon, fém házzal, új Series 40-nel. Telitalálat.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest