Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
razsa
aktív tag
válasz Joe bácsi #1103 üzenetére
Ha nagyobb mint a szabad belső memo, akkor a memóriakártyára rakja magától. Nem rakja mappába, csak simán a kártyára.
Nem használtam még "i"-t, csak a 7230ashoz tudok viszonyítani, amin elvileg ugyanaz a menü van mint az i-n és az gyorsabb bizony..Másban egyébként
csak kisebb eltérések vannak: a képnézegetője kicsit ügyesebb, animált,aztán nagyobb ikonok és betűk mindenhol a menüben(ez nekem kifejezetten nem tetszik), és néhány dolog másik menüpontban van mint eddig volt..én a menü miatt biztos nem cserélnék i re -
evone
őstag
válasz Joe bácsi #1293 üzenetére
Az szuper. Ha otodjeres is bekell vinnem emiatt ( ma megint beadtam szervizbe ) akkor ot helyben agyonverek vele valakit.
Lassan eloszedhetem mar a fogyasztovedelmet.
Nem az iPhone4-el nem lehet telefonalni, hanem ezzel a fostalicskaval. Ennyit a Nokiarol. Régent tudtak telefont csinalni. Ma már nem.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Sokka
aktív tag
-
anubys1984
aktív tag
válasz Joe bácsi #1588 üzenetére
Azért kérdeztem rá célirányosan az SMS-korlátra, mert az adatlap pl a 2700-nál is 500-at ír, ehhez képest a pároméban már most van 'majd 1500 darab. Szóval tuti, hogy 500-nál sípol, hogy nem bír többet?
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
meroly
veterán
válasz Joe bácsi #1719 üzenetére
Már hiányoztál
Nekem 3720-am van már lassan másfél éve, ami belül ugyanez, soha semmi gondom nem volt vele. A képet amit csinál nem vinném kiállításra, de családi albumba simán rakom. Térerő gondom sose volt, még olyan helyeken (lift) is szokott lenni, ahol más csoda megpurcan. Hangerő tényleg halk kicsit, de nem vészes. X2-m volt pár napig (gondoltam váltok), az jóval hangosabb volt, csak innen tudom, amúgy nem zavar.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Joe bácsi #1722 üzenetére
Nekem is C5 járna a cégtől, de nem kértem mert az tényleg ritka fos. Két kollegámnál is minden második hívásnál nem hallanak semmit, és még az én telefonomra fogják Helyette kértem C2-est, az legalább jó, asszony használja is szeretettel.
Neked is egy 3720-as kéne[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest