Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Nokia 5800 - 89 600 Ft
Iphone - 139 990 Ft
Nahát, 10x-es a különbözet az előbbihez képest.."- matekból szerintem kezd újra az alapoktól
- Domino csomag nem játszik, mert mindkét eszköz normál használatához szükség van mobil netre, ami Domino esetén iszonyú drága, szóval az vette csak meg Domino csomagban az iPhone-t aki más szolgáltatónál akarta használni, akkor viszont még számolj rá 20 rugót a függetlenítésére is, de ez az eladott készülékek elenyésző hányadát jelenti."Nem annyi volt az ára, mert ahhoz járt egy drága rabság is. Kártyás árakat legyél szíves emlegetni, nem rabságért fizetett árat"
Dolláros árat mondtam, ergo az amerikai árra hivatkoztam, ahol nincs kártyás megoldásban a készülék, sem függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismertté váltak a hamarosan érkező Nokia 5800 firmware újításai.
- Samsung A32 5G Használt,Szép Újszerű Állapot!Packeta Ingyen!
- Új! OnePlus 13R Dual SIM 5G 12GB RAM 256GB - minden szín 212 000Ft
- Új! Samsung S921B/DS Galaxy S24 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM - minden szín 194 000Ft
- Samsung Galaxy S24 FE / S24 / Flip6 / Fold6 új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A13 (Dual Sim)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest