Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Én azt vettem észre, hogy kicsit meg kell rázni jobbra-balra a készüléket és akkor bekapcsol a kijelző. Ez azért jó mert nem veszem fel (vagy rakom le) a hívást, miközben kiveszem a zsebemből.
Ispy
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Szia!
1) Ezt nem tudom, nincsen tapasztalatom.
2) Normál használattal, 3-4 nap, kevés beszéddel 4-5, de ha folyamatosan beszélsz rajta sokat, akkor is 2 napot bír. Egyébként egy microusb-s gyors töltő kb. 45 perc alatt feltölti.
3) Ha nem, kapsz hozzá adatkábelt, számítógéppel kb. 15 perces művelet a frissítés megcsinálása.Ispy
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz Kabirobi #733 üzenetére
Én pont ezek miatt kerestem telefont.
1 hónap használat után jók a tapasztalataim.
Pro:
- ha akarod energiatakarékos módban 3-5 napig lehet használni egy feltöltéssel, használattól függően
- nekem van egy e52-es gyors töltöm (mikro usb), amivel kb. 1 óra alatt újra fel lehet tölteni az akksit
- szép a kijelzője (legalábbis nekem bejön)
- jó a sebessége
- párszor már használtam a nokia navit, eddig jónak tűnik
- ha hívnak nem aktiválódik a képernyő automatikusan, csak ha megrázod kicsit, így nem veszed fel a telefont (rosszabb esetben lerakod), amikor kibányászod a zsebedből (istenem ezt utáltam a HTC-ben a legjobban)
- ha ráérez az ember egészen jól lehet rajta használni a virtuális billentyűt (meglepő módon ritka ez elütés)Kontra:
- az enyém kicsit recsegős, mármint a háza néha bizonyos nyomásoknál
- a képernyőn bizonyos gombokat nehéz megnyomni, vagyis inkább csak el kell találni a nyomás erejét és idejét, ha már megszoktad, akkor jóFontos, ha annával veszed mindenféle beállítás előtt frissítsél bellére, mert én például mindent f@szán beállítottam rajta, kitapasztaltam mindent, mi hol van, erre frissítettem és kezdhettem mindent előröl, ráadásul egy rakás funkció megváltozott.
Ispy
-
Ispy
veterán
Azt nem tudjátok hogyan lehet felvarázsolni a skype-ot rá? Kerestem a bótba, de vagy én vagyok ennyire béna, vagy tényleg nincsen fent.
Ispy
-
Ispy
veterán
válasz Gery1987 #710 üzenetére
Csatlakozom én is
Nekem is nagyon bejön az akksi üzemideje és a telefon sebessége is. Szerintem aki nem folyamatosan laptop helyett akarja használni, hanem akar egy kellemes, modern készüléket telefonnak elsősorban, annak ezért a pénzért jó választás.
Egyébként kicsit féltem a symbiantol, mert mindenki írta, hogy ilyen sz@r, meg olyan sz@r, meg használhatatlan stb., nekem speciel kifejezetten tetszik.
Ami kicsit zavaró, hogy ha sima alkalmazás ikonját akarom widgetnek kirakni, akkor azt csak ilyen mütyür méretben lehet és nem lehet átállítani akkorára, mint a menüben. Meg az enyémnek a háza egy kicsit recseg is, nem nagyon csak épphogy finoman, de ezt betudom a kategóriájának.
Ispy
-
-
Ispy
veterán
Azt én is észrevettem már, hogy ha a bal oldali alsó ikon (általában ez a vissza) nem telibe nyomom és nem kellő hosszú ideig, akkor csak villan egyet az ikon és nem csinál semmit.
Nem mondom, az első nap volt, hogy 2 percig azon szenvedtem, hogy meg tudjam bökni ezt a gombot, de most már, hogy tudom mi a titka egészen jó hibaszázalékkal megy a dolog
Ispy
-
Ispy
veterán
MicroUSB.
Ha a töltőre rákeresek (AC-10E), akkor ott írják az 500-ast, de az 500-as leírásában itt csak két töltőt írnak, ezért nem vagyok/voltam biztos benne, hogy ez jó-e.
Egyébként belemegy és fel is tölti.
Ispy
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Hosszas keresgélés után végül is 500-ast vettem.
Alapból anna volt rajta, de lecseréltem bellára. Eddig nem fagyot, nem lassult, és az én régi HTC Touch Cruise telefonomhoz képes a sebessége egy álom. Szerintem, aki alap funkciókra akarja használni (főleg telefonálásra), annak ez egy jó választás.
Más:
Lenne pár kérdésem is:
- van egy E52-em is, aminek mini usb-s töltője van. Ha ezt használom ehhez is, az okozhat valamilyen gondot?
- a főképernyőre kirakott alkalmazások ikonjainak a méretét nem lehet megnövelni?Ispy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest