Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
válasz
sz.balazs.95 #55 üzenetére
En is Novat hasznalok hosszu evek ota es nem azert mert mashol vannak benne a beallitasok, hanem mert megvannak benne azok a beallitasok, amik a stock laucherekben nincsenek. Meg ugy altalaban minek szokjak meg egy masik launchert folyton, ha egyszeruen csak feletepitem a novat es visszatoltom a backupomat.
-
janeszgol
félisten
válasz
sz.balazs.95 #33 üzenetére
Ja értem. Visszaolvastam a hozzászólásom. Kicsit összefolyva írtam. Szóval az androidos taskváltó lehetne olyan, mint ami a WPnél vagy a Windoes 10nél az ABCs menü/start menü...
-
janeszgol
félisten
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
Várj. Te most taskváltás címén mire gondoltál?
-
micafighter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #2 üzenetére
Én a Pixel 2XL-emre visszasirtam a 8.0as vezérlést, a splitview multi tasking sokkal egyszerűbb volt vele, mint a 9.0-án. És gyári beállítás nem is volt rá hogy visszaállitsam.
-
chipesz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #2 üzenetére
Szerintem a gesztusvezérlés botrányosan szar lett és gagyi. MIUI-n vagy iOS-en sokkal jobb. Saját telómon külön appot használok erre (Fluid Navigation Gestures) ami százszor jobb mint a gyári megoldás.
-
guni
tag
válasz
sz.balazs.95 #14 üzenetére
A navigációs sáv/app switcher pont nem változott semmit a Pie-hoz képest pedig valamelyik kiszivárgott verzión még a vissza gomb is fel volt már számolva.
-
janeszgol
félisten
válasz
Igen. Bár nekem a kártyás megoldás nagyon tetszik, praktikus is lenne, csak az a baj, amit lentebb írtál is, hogy sajnos összesűrűsödnek. De szerintem jobb, mint pl a Lumia telókon lévő, mivel itt a kártyáknál rögtön látom, hogy meddig kell lapozzak.
Amúgy nem tudom, hogy miért nincs ABCs task váltó. Mint a Lumiáknál vagy a W10nél. Ráböksz egy betűre (kizoomol, majd kiválasztod azt a betűt, ahol matatni akarsz) és odaugrik. Nos a telefonoknál így is listázhatna. Betű, azon belül kártya. Csak ehhez persze tudni kell az alkalmazás nevét.
De mivel elég hosszúak a telefonok, lehetne oldalt is sorolni a betűket. -
Rinocerosz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #16 üzenetére
Szerintem is jobb lenne az iPhone féle.. én az s9+ on is ezt a felhúzásos dolgot használom és nekem jobban be jön.. mint ezek a gombok
-
mmx233
csendes tag
válasz
Nekem az Androidos alkalmazás váltónál semmivel sem tetszik jobban az iPhone-os. Szerinted miben jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged