Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
sz.balazs.95 #33 üzenetére
Ja értem. Visszaolvastam a hozzászólásom. Kicsit összefolyva írtam. Szóval az androidos taskváltó lehetne olyan, mint ami a WPnél vagy a Windoes 10nél az ABCs menü/start menü...
-
janeszgol
félisten
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
Várj. Te most taskváltás címén mire gondoltál?
-
janeszgol
félisten
válasz
sz.balazs.95 #14 üzenetére
Igen. Bár nekem a kártyás megoldás nagyon tetszik, praktikus is lenne, csak az a baj, amit lentebb írtál is, hogy sajnos összesűrűsödnek. De szerintem jobb, mint pl a Lumia telókon lévő, mivel itt a kártyáknál rögtön látom, hogy meddig kell lapozzak.
Amúgy nem tudom, hogy miért nincs ABCs task váltó. Mint a Lumiáknál vagy a W10nél. Ráböksz egy betűre (kizoomol, majd kiválasztod azt a betűt, ahol matatni akarsz) és odaugrik. Nos a telefonoknál így is listázhatna. Betű, azon belül kártya. Csak ehhez persze tudni kell az alkalmazás nevét.
De mivel elég hosszúak a telefonok, lehetne oldalt is sorolni a betűket. -
janeszgol
félisten
Úgy látom az Apple majmolás miatti sziget fesztivál nem 2018 bulija volt. Bár a 2018as MWCre biztosan emlékezni fogok. iX majmolás jobbról is és balról is.
-
janeszgol
félisten
A szokásossá váló (két éve van így) menet. Márciusban már az első pre, amit megkapnak a gyártók. Ez azt jelenti, hogy 1 év múlva megkaphatják a mostani csúcskészülékek. Hurrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest