- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#06658560 #56 üzenetére
Bocs, én azt hittem, tényleg arról beszélsz, hogy 2 magos gép elvisz mindent.
Azért az i7 turbózik is és nem teljes terhelés esetén cserélgeti a magokat.Mindemellett ha jól értem, te valamilyen nyugalmi álllapotról beszélsz, én meg arra gondoltam, hogy megnyitom a gcloudot egy új tabon és látom, hogy fullra terheli az i3-om 4 szálát és még csak nem is gyors, beletelik jópár másodpercbe, míg betöltődik. Ha nem látnám, hogy fullos a cpu terhelés ezidő alatt, persze azt gondolnám, hogy talán sávszélesség. Persze lehet, hogy rossz böngészőket használok
-
Petykemano
veterán
válasz
#06658560 #42 üzenetére
Ez egészen különös. Te esetleg text alapú böngészőt használsz? Vagy letiltottad a js-t?
Én azt tapasztalom, hogy a Google böngészőben futó alkalmazásai is kinyírnak egy 2c/4t gépet arra a jópár másodpercre, amíg betöltődik az oldal. Egy oldal.
Nem kibírhatatlan, nem elviselhetetlen, de nem is fürge. Én gyakran érzem, h az irodai desktop is kinőtt már a cerkából
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest