- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Szerintem lehet ,fel lehet késziteni a software-t ,hogy érzékelje a közeledő autót , hogy az is smart e ... ha nem akkor nagyobb követési távolság ... hidd el igy is az a legnagyob probléma ,hogy nem úgy viselkedik ahogy kellene... halálom az ,hogy kereszteződésben ,úgy áll meg hogy kilóg a kocsi eleje és mindig totoznom kell hogy vajon a marha befordul /átmegy e előttem vagy megadja a jobkéz szabályt /vagy elsőbséget...
Én motorral járok és baromira nem szeretek se a belső sávban vagy a sáv belsejében menni folyamatosan , és átugorni a motorháztetőt sem szeretném ,mivel a kerekek alól hiába integetek ,hogy elsőbségem volt.
Beszereltem egy k@rva légkürtöt ,de volt olyan hogy annak a hatására meg ijedtében kijött elém...
Én is szoktam persze ökörségeket csinálni ,de ki nem?
Privát véleményem szerint az "ember" a leggyengébb láncszem az átlag forgalomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest