- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Köszönöm az igen részletes leírást, csak éppen egyetlen szavamnak nem mondtál ellent!
Én a hardveres kialakításról beszéltem, te meg az alkalmazott modulációról!Más téma!
Internetrádióról volt már itt szó?
Lehetséges összerakni egy hangkártyával egy olyat, amin csak egyetlen adó szól? -
lócitrom
őstag
eleve nem is lenne az igazi, mert az USB-nek már jutott szerep. lehet rosszul emlékszem, de valamilyen másik gigabites eszközben mintha láttam volna ezt a lapkát. gondoltam hátha van rá valami modding, hogy WAN-LAN viszonylatban működjön legalább a dolog. de akkor tárgytalan.
-
lócitrom
őstag
sikerült végre szétkapnom. két pöcök elhasadt meg fáj a kezem itt-ott, de megvan. kínából ennyire összeszerelt eszközt még nem kaptam.
van már hozzá csatlakozóm is. viszont nekem nem egyértelmű, hogy pontosan hogy is kell csatlakoztatni. ehhez van esetleg valami leírás? ha jól gondolom bontani kell egy-egy végét a kábelnek ehhez, hülyeséget meg nem akarnék csinálni.
-
suste
veterán
elvileg az mtd2-ben van a MAC, ami nekem is "4c 28 02"- vel kezdődik a kicserélt uboot-oson (hexdump -C /dev/mtd2)
uboot-ban indítva itt sem lehet kicserélni?
nem tudom, hogy a készítő/átíró emberke a beépített MAC cserélőt egyáltalán megcsinálta-e a nexx-nek megfelelően... asszem én is próbáltam más funkciót az fw feltöltésen kívül és az sem működött -
lócitrom
őstag
ez nekem akkor eléggé újszerű lesz. mindenesetre ha ez a módszer meg ketyere használható más router esetében is hasonló esetekben, akkor beszereznék egy ilyet. tudná mutatni pár ilyen ketyerét? valamint mi a megfelelő keresési kulcsszó?
valaki egyébként szétszedte már a sajátját? van esetleg tipp, hogy hogy érdemes szétkapni? semmiféle precíz eszközöm nincs hozzá
-
lócitrom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest