- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Köszönöm az igen részletes leírást, csak éppen egyetlen szavamnak nem mondtál ellent!
Én a hardveres kialakításról beszéltem, te meg az alkalmazott modulációról!Más téma!
Internetrádióról volt már itt szó?
Lehetséges összerakni egy hangkártyával egy olyat, amin csak egyetlen adó szól? -
lócitrom
őstag
eleve nem is lenne az igazi, mert az USB-nek már jutott szerep. lehet rosszul emlékszem, de valamilyen másik gigabites eszközben mintha láttam volna ezt a lapkát. gondoltam hátha van rá valami modding, hogy WAN-LAN viszonylatban működjön legalább a dolog. de akkor tárgytalan.
-
lócitrom
őstag
sikerült végre szétkapnom. két pöcök elhasadt meg fáj a kezem itt-ott, de megvan. kínából ennyire összeszerelt eszközt még nem kaptam.
van már hozzá csatlakozóm is. viszont nekem nem egyértelmű, hogy pontosan hogy is kell csatlakoztatni. ehhez van esetleg valami leírás? ha jól gondolom bontani kell egy-egy végét a kábelnek ehhez, hülyeséget meg nem akarnék csinálni.
-
suste
veterán
elvileg az mtd2-ben van a MAC, ami nekem is "4c 28 02"- vel kezdődik a kicserélt uboot-oson (hexdump -C /dev/mtd2)
uboot-ban indítva itt sem lehet kicserélni?
nem tudom, hogy a készítő/átíró emberke a beépített MAC cserélőt egyáltalán megcsinálta-e a nexx-nek megfelelően... asszem én is próbáltam más funkciót az fw feltöltésen kívül és az sem működött -
lócitrom
őstag
ez nekem akkor eléggé újszerű lesz. mindenesetre ha ez a módszer meg ketyere használható más router esetében is hasonló esetekben, akkor beszereznék egy ilyet. tudná mutatni pár ilyen ketyerét? valamint mi a megfelelő keresési kulcsszó?
valaki egyébként szétszedte már a sajátját? van esetleg tipp, hogy hogy érdemes szétkapni? semmiféle precíz eszközöm nincs hozzá
-
lócitrom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sorozatok
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest