- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
Persze! Parancsolj:
https://m.aliexpress.com/item/32989220046.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32989220046&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=9875amp-7RG2kB7_w5j4aBCDklGweQ1553236639356Lehet találni olcsóbb is! " Diy usb " néven...
Hozzáteszem kell hozzá egy kis forrasztási tudás, mert elég kicsi az a terület, amit forrasztani kell a nexx-ben!
-
suste
veterán
Mondatonként:
1: igen
2: igen
3: ha teljes parancssort nézzük, akkor igen, mert a wget-nél meg van adva a link, és utána van átadva a madplayer-nek
4: hát én a biztonság kedvéért mindig kilövetem az éppen futót, így van megírva a rádiós oldal is, ha belenézel az "usbaudio.cgi" -be:"Play")killplay;wget -O - $LINK|madplay - &1;load;;
A "killplay" külön funkcióként lelövi a madplay-t és a wget-et:
killplay(){ killall madplay;killall wget;sleep 0.2;}
A "load" meg bejegyzi az indítási időt:
load(){ sleep 0.6;echo $(date +%s)>/tmp/USBaudio-Start;}
-
suste
veterán
Rádió: miért ne lehetne?
Azt is megteheted, hogy (újra)induláskor egyből indítsa el a rádiót az adott csatornán.
Az én általam kreált webes oldalon is van egy "Autostart" beállítás, ami az 1-es helyre beállított csatornát indítja el automatikusan.
És mellette van még egy "StartVolume" is, ahol a kezdő hangerőt álíthatod be. (Default 99%-on indul.) -
krealon
veterán
"A gigabites és a 100 megás hálózati eszközök között a legszembeötlőbb különbség, hogy a gigabites már minden vezetéket kihasznál, vagyis 2 érpáron megy az adás és 2 érpáron meg a vétel is."
En is igy hittem korabban, de miutan felhivtak a figyelmemet erre a tevedesre, utanna neztem.
Gigabit eseten egyszerre van adasra es vetelre is is hasznalva a 4 erpar. -
suste
veterán
még mindig nem érted az okosságot
, mert a 9092-n van a wifi-extra alatt több beállítási mód is (repeater, repeater-relayd, wds), és mindegyik megold mindent magától, nem kell kézzel konfigurálnod semmit, csak az adatkat jól megadni a weboldalon (pl: LAN-IP)
de persze előte érdemes megcsinálni a 9092 frissítését!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest