- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
A "megszólás" forgatókönyve, ahogy én képzelem:
Részvényesek: Elnök úr, miért Exynos lapkák vannak az S20-akban Snapdragon helyett?
Samsung elnök: Mert kiszámoltuk, hogy így nagyobb lesz a nyereségünk.
Részvényesek: Köszönjük a választ! Isten éltesse sokáig az Elnök Urat! Hurrá, hurrá, hurrá! -
Ixion77
addikt
Ilyen méretű cégeknél ez nem így megy. Nincs egy központi agy amely mindenre figyel, hanem rengeteg részleg (többé-kevésbé együtt)működéséből születik valami az összes kompromisszum figyelembe vételével. Sokszor ők maguk jobban tudják mi a probléma mint a vevők, de az adott helyzetben az adott problémák megoldhatatlannak bizonyulnak. Pl. egy cégszinten fontosabb lehet hogy saját chipkészletet toljanak, mint a Note 20 sikere.
Könnyebben el tudom képzelni hogy jövőre minden telefonjuk saját chipkészlettel jön, minthogy beleálljanak hogy "oké, tudjuk hogy lemaradásban vagyunk, ezért most a vevők érdekében mindenkinek Snapdragont adunk" -
Ixion77
addikt
Nem leszek én elégedetlen, csak adják féláron, mondjuk Note 20 Underwhelm néven
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest