- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
én értem hogy ekkora nagy cégnél ezer felé szalad minden, de az s20 (kérdés mekkorát de) bukott pont emiatt (is)... és félév ennyire kevés lenne reagálni erre?
.....Akkor jöjjön csak a szarabbik chippel mindenhova, azaz csak olyan verzio legyen és akkor nincs hiszti.
amúgy én megérteném ha a saját chipjüket tolnák, hisz érdekük... de így hogy "van választás" (vagyis pletyka még minden ugye..de tegyük fel így lesz) akkor megint csak kínos és gáz lesz az egész, hogy ti ezt kapjátok ők meg azt..aztán persze lehet úgy vannak vele, hogy most itt a vírushelyzet miatt amúgyis kis eladásokkal számolnak, ilyen időkbe kinek kell luxustermék, stb. és beáldozzák az idei szériát és szarnak a nyavajgókra
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest