- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
én értem hogy ekkora nagy cégnél ezer felé szalad minden, de az s20 (kérdés mekkorát de) bukott pont emiatt (is)... és félév ennyire kevés lenne reagálni erre?
.....Akkor jöjjön csak a szarabbik chippel mindenhova, azaz csak olyan verzio legyen és akkor nincs hiszti.
amúgy én megérteném ha a saját chipjüket tolnák, hisz érdekük... de így hogy "van választás" (vagyis pletyka még minden ugye..de tegyük fel így lesz) akkor megint csak kínos és gáz lesz az egész, hogy ti ezt kapjátok ők meg azt..aztán persze lehet úgy vannak vele, hogy most itt a vírushelyzet miatt amúgyis kis eladásokkal számolnak, ilyen időkbe kinek kell luxustermék, stb. és beáldozzák az idei szériát és szarnak a nyavajgókra
-
Schuler888
senior tag
A helyzet az, hogy igazabol teljes harci pompaban a legfrisebb SoC alkalmazasa eseten se erzem, hogy tul sokat eladnanak belole, ott van a nagyreszt hasonlo kvalitasokkal rendelkezo tavalyi modell, aminel egy fokkal nem lesz szebb ha hihetunk az elozetesnek, ott van a jarvany miatti luxuskategoria visszaesese, es ott van a bazinagy aremeles. Erzesem szerint ez egy nagyon kisszamban eladott model lesz, amihez kepest viszont jovore nagyon jol fognak mutatni a novekedesi mutatok, kis bazisrol konnyu ugrani
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest