- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
EU-s szabályozások miatt az Apple-nek leesne a gyűrű a kezéről ha egységesíteni akarna, szóval elég valószinű hogy port nélküli telefon felé megy az irány, elég nagy baj. Sosem értettem a végletekig elmenő fejlesztéseket, lásd FaceID, miben állna meghagyni mind2 megoldást (ujjlenyomat+face)? Ugyanez a töltésnél.. csak a szokásos Apple problémák
-
adamklark
senior tag
igen, sajnos, ami vicces hogy semmi nem indokolta a jack elhagyást (plusz hely nem lett kihasználva, több videó volt róla, érdekes módon vannak vízellenálló telefonok amiknek van jack szóval az sem érv), egyszerűen csak nyomatták a vezetéknélküli füleseiket plusz pénzért, mindig ugyanaz a történet, többi gyártó hülye lenne nem követni
-
adamklark
senior tag
válasz
janeszgol #50 üzenetére
azért megmosolyogtató az ilyen hozzászólás zkoos7-től, nem rángat senkit, egyszerűen Apple megeteti a hülyeséget a vásárlókkal (igen ők is "hibásak", mivel motiválják a céget hogy ezt folytassák), majd a többi gyártó követi profitszerzés miatt, ami nem meglepő mivel ez a célja egy cégnek, hogy profitot termeljen, más kérdés hogy mennyire arcpirító kifogás amikor ezt a környezetvédelemre fogják
-
adamklark
senior tag
legegyszerűbb ha rendelésnél lenne egy kis box hogy most kérsz hozzá töltőfejet vagy sem, hadd tudjam már én hogy van e otthon töltőfej vagy sem és ne a cég találja már ki helyettem. én mindig eladom a töltőt a készülékkel együtt mert úgy fair szerintem (olyan sose volt hogy a vásárló tiltakozott volna hogy neki már pedig van otthon 10db). ezért otthon sincs a fiókban 5db elfekvő töltő.. mindegy is ezt már ezerszer leírtam, ez csak a pénzről szól mint mindig csak hülyének nézik a vásárlót
-
adamklark
senior tag
köszönjük Apple
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest