- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Ilyeneket én a szolnoki lengyel piacon vettem 2500-ért hozzá meg a biem zaiks műsoros kazettákat Leila K - Open Sesame, laser dance és egyéb jóságokkal. Annak idején még hivatalosan külföldi kazettákat nem is árultak csak pult alatt a centrum áruházban vagy a lengyelen.
Különben ezekbe a unisef walkmanakbe egy volt a jó nagyon keveset ettek és bóvli elemekkel is órákat szóltak gond nélkül. Volt rajta egy piros led ha merülni kezdett azon lehetett látni egyböl na meg ugye a hangmagasság is megváltozott -
djculture
félisten
válasz
Polarstar #122 üzenetére
Nekem aiwába volt ilyen, fél évente vittem gariba mert elkoptak a fogaskerekek meg a nyomógörgő ,, Még a photo holl-ban vettem a szolnoki buszpályán már azóta nem is létezik
Pedig annak idején egy nagy cég volt sok nyugati cuccot csak ott lehetett megvenni.
Azért annak idején ezeknek a csodájára járt mindenki. Számkeresős volt az ember megnyomta a távvezérlőt csippant egyet odatekert az adott számhoz és elindult a zene. Persze később jött a cdwalkman nekem is az volt technics
-
-
djculture
félisten
Siemens erősítős receiver rs 555. Betyár egy cucc.
Tuning range: FM, MW, LW, SWPower output: 60 watts per channel into 8Ω (stereo)
Dimensions: 460 x 135 x 345mm
Weight: 14.6kg
Year: 1975
Emelgetni nem nagyon érdemes ebben még volt cucc, de cserébe úgy szól hogy egy kisebb csarnokot simán belehet vele zenélni
-
djculture
félisten
válasz
Silentfrog #83 üzenetére
Inkább vigyél be neki kazettát amire a reszelő hangját felveszed..
-
djculture
félisten
válasz
Polarstar #74 üzenetére
dbx zajszűrő volt az igazi metaloxidos kazettával.. De ugye az alap volt ezeknél a dolby-s és más zajszűrős használatnál hogy eleve igy kellett rögziteni különben semmit se ért.
Én mondjuk 2000-ig még két onkyo deckkel csináltam a discokat is. Számkeresős volt meg volt egy aiwám amibe több kazettát lehetett tenni programozva és egy sín mozgott az tette be a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest