Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi70
senior tag
-
djculture
félisten
Ilyeneket én a szolnoki lengyel piacon vettem 2500-ért hozzá meg a biem zaiks műsoros kazettákat Leila K - Open Sesame, laser dance és egyéb jóságokkal. Annak idején még hivatalosan külföldi kazettákat nem is árultak csak pult alatt a centrum áruházban vagy a lengyelen.
Különben ezekbe a unisef walkmanakbe egy volt a jó nagyon keveset ettek és bóvli elemekkel is órákat szóltak gond nélkül. Volt rajta egy piros led ha merülni kezdett azon lehetett látni egyböl na meg ugye a hangmagasság is megváltozott -
hugi0
őstag
"két zenekar közötti átállásnál meg rózsazajt szoktam betenni, nehogy visszahűljenek a hangszórók"
Ilyet olvasni a legnagyobb orom szamomra.
- egyedi hangszorok keszitesevel bibelodom, szabadidomben.Es igen ! - nekem UNISEF Z-10 walkmanom is volt.
-
szab.tam
nagyúr
sírva könyörgöm, csak nehogy itt is elkezdjétek már a bitrátákat, db-eket, amkármiket agyoncsócsálni, mint szoktátok.
most kivételesen a nagy szakértés flémek nélül is el tudunk szentimentális retro-merengeni... -
törölt tag
(Tényleg, nemár, pont a dinamikát felhozni a kazettánál?... Biztosan tudod, hogy mi az?
)
Fogalmam sincs, mindig expander+compressor-al állítom be a LR-on a kellő hangosság érzetet, két zenekar közötti átállásnál meg rózsazajt szoktam betenni, nehogy visszahűljenek a hangszórók -
dabadab
titán
válasz
#16939776 #120 üzenetére
"ami analóghoz közeli hanggal és dinamikával bír."
Ne haragudj, de már a megfogalmazáson látszik, hogy igazán nem tudom, hogy miről beszélsz.
Nincs olyan, hogy "analóg hang". Analóg a Kossuth-beszédes viaszhenger meg a 1/4"-es, 30"/s stúdiószalag is, aztán a kettő hangjának semmi köze egymáshoz.Viszont az teljesen biztos, hogy húszezer forintért képtelenség olyan CD lejátszót venni, ami olyan gyenge dinamikát, nyávogást meg cross-talkot produkálna, mint amit a kazetták
(Tényleg, nemár, pont a dinamikát felhozni a kazettánál?... Biztosan tudod, hogy mi az?)
-
djculture
félisten
válasz
Polarstar #122 üzenetére
Nekem aiwába volt ilyen, fél évente vittem gariba mert elkoptak a fogaskerekek meg a nyomógörgő ,, Még a photo holl-ban vettem a szolnoki buszpályán már azóta nem is létezik
Pedig annak idején egy nagy cég volt sok nyugati cuccot csak ott lehetett megvenni.
Azért annak idején ezeknek a csodájára járt mindenki. Számkeresős volt az ember megnyomta a távvezérlőt csippant egyet odatekert az adott számhoz és elindult a zene. Persze később jött a cdwalkman nekem is az volt technics
-
-
törölt tag
Kérlek ajánlj nekem ~20K huf-ból egy jó minőségű futóművet/spdif forrást+AD konvertert ami analóghoz közeli hanggal és dinamikával bír.
Valóban szubjektív, élő zenét is hallgatva van összehasonlítási alapom, hogy milyen hangszínnel és dinamikával szólalnak meg egyes hangszerek.(#112) Goose-T: Nem fogod elhinni, de még vannak lemezbemutató koncertek, ahol valódi 12cm-es lemezen lévő anyagot próbálnak reprezentálni élőben, mivel van hogy megtisztelnek egy két példánnyal így "kénytelen vagyok" a PC mellett CD-t is forrásnak használni.
-
rii
nagyúr
be'linkelték azt .-)
-
Horbal
őstag
Az én kazis emlékeim ehhez kötődnek főleg:
Hatalmas királyság volt akkoriban amikor mindenki műanyag "vackokkal" mászkált.És a hiba amivel kimúlt szegény jópár év után:
[link]Deck nem volt akkoriban otthon csak egy Videoton gettó-blaszter
Szép volt de jó, hogy elmúlt
-
törölt tag
Floppy is sokáig haldoklott, úgy néz ki a kazetta sem akar távozni. Pedig vihetné magával a cd -t és dvd -t is.
-
Goose-T
veterán
válasz
#16939776 #108 üzenetére
A CD-k többezer forintos árában sem a nyersanyag és a sokszorosítás a drága, hanem a kiadók költségei (+ egyéb sarcok). A nyersanyag nyomással, tokkal-vonóval együtt megvan 200-300 forintból.
A fentebb leírtaknak lenne is értelme, ha a kilencvenes években beszélgetnénk erről, de atyaég, ki használ már ma CD-t vagy kazettát egyáltalán?
-
bambano
titán
a cd-n is van lyuk, amibe bele lehet dugni egy signettát és lehet forgatni.
nem értem, mi bajod a cd-velengem jobban érdekelne, hogy azt olvasom ki egy-két hsz-ből, hogy a ddd-s cd-ket is analóg szalagokon masterelik egyesek szerint. persze lehet, hogy én nem értem, amit írtak.
-
dabadab
titán
válasz
#16939776 #108 üzenetére
"Azon az állásponton vagyok, hogy ugyan az a lemezanyag MC-n -a felhasználónak- jelentősen kisebb költségek mellett lesz tényleg élvezhetően hallgatható, mint CD-n kiadva, visszajátszva."
Ezzel az állásponttal mondjuk az a baj, hogy nem egyezik a tényekkel
(Persze, az "élvezhető" az kellőképpen szubjektív fogalom, ha akarom, akkor az élvezet része a kazetta tekergetése is, na, az tényleg nincs meg a CD-nél (ami azért szintén múlt századi cucc)) -
Brett001
aktív tag
Nekem is sok kazim van még, ott sorakoznak szépen a szekrényben. 2 kazettás deckem is meg van még: AKAI HX2 (86-ban vettem) meg egy Technics RS-B765 háromfejes cucc. (1991) Ezt utóbbit időnként még használom is. Még javában dúlt a kazettás korszak amikor én léptem egyet a hangminőség terén. 1994-ben vettem egy Panasonic HD100 Hi-Fi Stereo videomagnót. Nagyságrendekkel szebben szólt, mint a kazetta, teljesen zajmentesen. Rengeteg zene elfért egy 180-as videokazettán főleg ha LP-ben vettem fel. ugye dupla annyi idő. Hangminőségben nem különbözött az SP és az LP üzemmód hangzása. Akkoriban sok maszek cd-s boltban volt lehetőség kölcsönözni cd-t, ha nem akartad megvenni az albumot. Még jobb is volt átmásolva hangzásilag, kapott a hifi stereo videón szuper analógos ízt. Rohadt jól szóltak a felvételek.
Más kérdés, hogy elég nehéz volt egy kedvenc számot megtalálni így a videokazettán
de minden szám elé lehetett marker jelet rögziteni. Aztán a távirányitón meg lehetett adni hány markerrel akarsz előre vagy hátra keresni.
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #69 üzenetére
Digitalizáltam kazit, WAV-ban, studió minőségű AD-val. Nem tömöríteném le-csak hogy kisebb helyet foglaljon- semmi pénzért.
Komolyabb stúdiókban -igény esetén- 4 és 8 sávos 1/2 colos szalagon átküldve masteringelik a digitálisan szabott-vart anyagot.Azon az állásponton vagyok, hogy ugyan az a lemezanyag MC-n -a felhasználónak- jelentősen kisebb költségek mellett lesz tényleg élvezhetően hallgatható, mint CD-n kiadva, visszajátszva.
1000Ft/darab áron verhetetlen ár érték arányt képviselhet, ami talán meghozza a kedvet, az igényesebb zenehallgatásra. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tudom egy kicsit nem idevágó kérdés de van 120db kicsomagolatlan kazetta múltkor találtam a padláson ellehet még adni,ha igen milyen áron vagy mehet a kukába. -
Bogyó bá'
nagyúr
Egy ilyet én is őrzök itthon, de a kazettákat már évekkel ezelőtt ki kellett dobnom mindet: vertfalú, szigeteletlen parasztházban szépen megpenészedtek a szalagok...
-
-
mazsi70
senior tag
-
Goose-T
veterán
-
mazsi70
senior tag
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
scarabaeus #99 üzenetére
Nna ez mondjuk jó kérdés :]
Feltételezem persze a kódolatlan adatrögzítést, nem a kódoltat, mint ahogy korábban említették.
Viszont van még mindig aki esküszik a CD-re, vagy rosszul gondolom? Persze, tudom, van WAV, FLAC, amivel ugyan ott vagyunk.
Mind1, fizikailag jobb fogása volt, mint bármelyik memóriakártyának. Szerintem
-
scarabaeus
őstag
válasz
-=RelakS=- #98 üzenetére
A nem hétköznapi embernél pedig milyen szempontból?
-
zeix
senior tag
válasz
-=RelakS=- #95 üzenetére
Bizony ám! Karcálló volt a kicsike. A mostani memória kártyás cuccokkal nem tudna versenyezni, de a Discman-ek korszakában vitte a pálmát minden tekintetben.
-
djculture
félisten
Siemens erősítős receiver rs 555. Betyár egy cucc.
Tuning range: FM, MW, LW, SWPower output: 60 watts per channel into 8Ω (stereo)
Dimensions: 460 x 135 x 345mm
Weight: 14.6kg
Year: 1975
Emelgetni nem nagyon érdemes ebben még volt cucc, de cserébe úgy szól hogy egy kisebb csarnokot simán belehet vele zenélni
-
zeix
senior tag
Én a Minidisc-et sajnálom, hogy a feledésbe merült.
Szerintem sokkal jobb volt, mint a mostani CD lemezek. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #52 üzenetére
-
Kékes525
félisten
Ez nagyon jó hír, de hol lehet kazetta lejátszót kapni? Tegnap voltam a Media Marktban (na nem ezért), de nem volt.
-
djculture
félisten
válasz
Silentfrog #83 üzenetére
Inkább vigyél be neki kazettát amire a reszelő hangját felveszed..
-
tome.jr
addikt
válasz
Silentfrog #79 üzenetére
A cellából írok
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Silentfrog #79 üzenetére
jajj, de izé vagyol.
ő ezt csak úgy tudja. -
tome.jr
addikt
Bíróságokon még a mai napig szalagos kazettára mondják fel a bírók a tárgyalási jegyzőkönyvet.
-
wortz
tag
Bakker, utánagondoltam. Utoljára 2002-ben volt kazetta a kezemben...
-
embe
nagyúr
válasz
LamerGyuri #59 üzenetére
Na nekem meg vagy 300. Vagy 4 éve adtam el a Yamaha deckemet. Évek óta nem használtam. Most meg sajnálom kicsit.
-
djculture
félisten
válasz
Polarstar #74 üzenetére
dbx zajszűrő volt az igazi metaloxidos kazettával.. De ugye az alap volt ezeknél a dolby-s és más zajszűrős használatnál hogy eleve igy kellett rögziteni különben semmit se ért.
Én mondjuk 2000-ig még két onkyo deckkel csináltam a discokat is. Számkeresős volt meg volt egy aiwám amibe több kazettát lehetett tenni programozva és egy sín mozgott az tette be a helyére.
-
Shreky
tag
Sony TC-C5 = Imperial Star Class Destroyer
-
kacsento1
senior tag
Azért ne felejtsük el, hogy a kazetta analóg technológia, ami mentes mindenféle digitális színezéstől, és a mai napig minden jó minőségű digitális adathordozóra felvett zenét egy bizony mesterszalagról vesznek fel. Azért egy tisztességes rendszerbe integrált, kellően kiszolgált Nakamichi Dragont szívesen hallgatnék. Maga a technika mint kazettal lehet haldoklik, de maga a technológia szerintem sose fog. Ugyanúgy mint az lp.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
<Adamsky> #69 üzenetére
nemrég volt valamelyik ilyen hír után valami hasonlóról valami idióta, többszáz hsz-on tartó, flémelésbe és trollkodásba hajló, rendkívül értelmes vita.
én csak röhögve visszajártam olvasi a szerencsétleneket.
kettőjükön kívül senkit nem érdekelt a nyomoruk...***
jajj, viszont találtam egy képet.
1979-81(?) tájéka.
bátyám 1. magnója.
ez egy unitra erősítő + deck kombó.
érdekessége, hogy alsó-alsó-középkategória, erősítő ugye, de már felvételi szintszabályozos.
viszont ikerpotis.
bátyám kivágott még egy csíkot, és így külön lehetett a 2 csatornát vezérelni.
(nem emlékszem, hogy párhuzamosra tette, vagy egy balace potival. de úgy dereng, hogy egy függő kivágás volt a piros poti mellett.valami hs-9 szerű hangalpár volt rádugva. emlékszem, hogy valami 4 vs 8 ohm probléma is fennált.
de az első zene, amit berakott, a kraftwerk man machine volt.
még most is borsódzik a hátam.
hatalmas élmény volt.ez volt a készülék, csak hát ugye megmoddolva a + potival:
-
szab.tam
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #51 üzenetére
voltak olyan kazettáim, mint a bal felső a képen.
talán azok voltak az egyetlenek, amit nem szedtem szét operációra.asszem, valami "u" betű volt a márkanévben, nem túl elterjedt. és nem ugrik be.
megüt a guta....
(spandau ballet volt rajta, lehet, hogy azért asszociálok az "u"-ra.)****
egyébként a legjobb felvételt egy trükkel lehetett csinálni.
fecr kazetta,
felvétel: fe + dolby c
lejátszás fe + dolby b.
intenzív volt a zajszűrés, de megmaradtak a magas hangok és a dinamika.***
mire leírtam, pont beugrott az orsós kazetta márkája
asszem quelle volt. -
Multibit
nagyúr
válasz
Polarstar #64 üzenetére
Pl a Lemezbörze helyett.
Az bizony! Szerettem Göczey tanárnő műsorát. Néha kifejezett ritkaságok szólaltak meg nála. Igen, végig leadta az albumokat.
Egy Akai HX2-es magnóval nyomultam, jó minőségű TDK SA-X és Maxell XL-II S kazikkal. Természetesen csakis 60-as és 45-ös jöhetett szóba! -
Angel1981
veterán
Ez már tényleg csak a nosztalgiából, és a retro szeretetéből él - ami persze dicséretes.
-
LamerGyuri
senior tag
Micsoda retro topic alakult itt
Van egy óriás Tesco-szatyor audio kazettám pár éve a szekrényben, cirka 120db körül; kell valakinek? Sajnáltam kidobni. Tábla Milka, de eljössz érte, nem viszem sehova -
Szatyor95
senior tag
(#34) elefant: Valóban az.
Mindig kapok legalább egy fura nézést, hogy mi az a nagy kék doboz, amiből jön ki egy kábel, és miért forog benne két valami. Pár napja egy óvodás kissrác életében először látott ilyet általam.
(#38) mazsi70: Azért nekem nincs ennyim, bár egy hónapig simán tudok válogatni.
-
Ispy
nagyúr
Tegye fel a kezét, aki ragasztott meg elszakadt szalagot ilyen spéci ragasztóval. Apámnak megvolt a Doors összes albuma rádióból felvéve (igen voltak még olyan műsorok, ahol végig adtak minden számot az elejétől a végéig belepofázás/beleszignálozás nélkül), de az a rohadék lejátszó szép lassan begyűrte az összeset .
CD/DVD ezzel a leggyorsabb tekerni, ceruza sem kell hozzá
-
g@bo
nagyúr
nézzétek meg mennyi egy metal tdk /bontatlan/ a vaterán.... 8-10k.
amúgy én most veszek egy jó sony deck-et, el lehet vele bohózkodni ha az mp3 le is veri.
-
törölt tag
"elérhetővé teszi lemezét ezen a tradicionális adathordozón"
Esetleg az "albumát"
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #51 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
Mouarf
Amúgy nem ajánlom a JVC együttes kazettáját megvételre. Teljesen üres volt a szalag.
Mennyire örültünk azért, mikor a nyavalyás lejátszó begyűrte a szalagot...
Meg amikor visszakaptam a Prince kazettámat, de a genyák beletöröltek az első számbaFarsangi felvonuláson használtam, Batman rulz
-
mairegem
csendes tag
A zenehallgatási szokások is változtak szvsz. Egyre kevésbé divat fotelből zenét hallgatni. Ráadásul a zeneipar is satnyul. Ez a kazettázás csak egy "múló roham". Mitől érdekesebb mint a CD? A zsigában még kazettás van?
-
törölt tag
Csak szerintem hibás az alcím ?
" Gustave Tiger is elérhető teszi " nem kéne odaa -vé ?
Én a kedvenc zenekaromtól gyűjtöttem be az összes kazettát a CD-k mellé, és mivel a családi autóban kiváló minőségű gyári blaupunkt kazettás magnó van, néha beteszem ezeket és tökéletesen szólnak.
-
bambano
titán
ez miez, ilyen vidámságot okozó bélyeg helyett nagy tételben?
egy nyalás, egy tekerés? -
Tidzsimon
őstag
Nem oly nagy szám, mi is majdnem adtunk ki így kb 30 darabot. Jó lett volna megvágni a szalagot, majd visszaragasztani.(ugye nem 60 perces a lemez).
Aztán elsiklott, majd legközelebb, a kazetták még megvannak.
Tervben volt még a pendrive is. :-D -
Szatyor95
senior tag
Én a mai napig használok kazettákat napi szinten. Apám anno hagyott itt egy csomó kazettát, meg egy ilyen hordozható lejátszót. Baromi élvezetes hallgatni a másolt, kókány minőségű kazettáról az Edda számait, egyszerűen jól áll a hasonló zenéknek a kazetta tökéletlensége. Még reggelente a buszon is ezt használom, mióta kipurcant a telefonom. Szoktak furán nézni.
-
rii
nagyúr
válasz
dealerman #26 üzenetére
köszönöm a sony nevében .-)
és volt még asziszem a 35-is, meg TCK 55-II-es
meg aminek nem bírtam ellenállni, az a sony st 2950 f tuner
nem biztos hogy Hi-Fi (audiofil) berkekben jó rádió, de nagyon szép .-)
-
dabadab
titán
válasz
Silentfrog #27 üzenetére
Erre gondolom ugy van igeny, mint 40 fokos studioban a kotott sapkara meg a nulladioptrias,vastagkeretes szemuvegre
-
mcmike
őstag
A mai napig ott figyel egy alig használt Pioneer CT-W205R a gyerekkori szobámban. Nem adtam el, mert ajándékba kaptam anno. Nyilván már semmit sem ér, de csak azért is megtartom, nem kenyérre kell a pénz...
@szab.tam: szép kis poszt apokaliptikus jövő...
-
Sigurd
tag
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
Hát a videó szomorúvá tett.
Sajnálom a gyerekeket, hogy az összes interakciójuk kimerül a mutatóujj használatában, mintha elfelejtették volna használni a kezüket, ujjaikat, és a világ minden eszköze okostelefon, és tablet lenne.
Bár nyugtat a tudat, hogy az 'kűűfőőd', itthon remélem még nem ez az elterjedt viselkedési forma ismeretlen eszközöknél.
De a világ változik. -
Silentfrog
veterán
Kiadják mert van rá igény. De a mai világban miért van rá igény?
-
szab.tam
nagyúr
kazetta -> mp3 -> ki tudja mi jön témakörben nekem van egy rémálmom.
ahol az emberek agyába bele van integráva valami kütyü.
külső áramforrást nem igényel, belső elektromosság, átalakított hő, akármi elég lesz neki.
gondolati úton megy a vezérlés.
kommunikációra, felhő kapcsolatos adattárolásra, médiafogyasztásra alkalmas.
és a tömegek örülni fognak, hogy nem kell nyomkodniuk a külső egység menüjét, aksit töltögetni.
olyan jó lesz, hogy már rre sem kell fárasztaniuk a végtagjaikat...és majd eljön egy ügyes magyar hacker. a rendszert feltörvén a villágon mindenki egyszerre a mammamma, mammamma ria ma, mammamma-t fogja hallgatni korda gyuri bácsitól...
(természetesen szigurúan a retro jegyében ugye...)és ezen hacker-ek leárnyékolt barlangban laknak majd, és ott hallgatják ezeket a zenéket. betiltott mp3 lejátszókon.
és a tábortűz melett esténként legendákat mesélnek egy emberről, aki látott egy olyan embert, aki még tekergetett audió kazettákat....***
én ceruzával teketrem. az imbusz kulcsként működött.
de mén elvtetemült módon az összeset szétszedtem, és speciális, jobban csúszó zsírpapírra cseréltem ki a fóliákat, rongyolt részeket kivágtam, ragasztottam... -
Dinsdale
tag
Semmi baj nem lenne az analóg technikával. A bakelit lemez jó cuccal mind a mai napig megállja a helyét hangminőség tekintetében. Szegény kazetta viszont már a maga idejében is gyenge minőségű volt, szóval nem véletlenül múlt ki. Szóval ha már valaki nagyon retró, akkor ott van a bakelit. Persze azt meg gyártani, sokszorosítani bonyolultabb kis együtteseknek.
-
elefant
őstag
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
megtudtam, hogy már idén a The Somersault Boy is kihozta (az egyébként szintén kurvajó) lemezét kazin. szóval Herminamezőn is ismerik még a kazettát
-
DigitXT
félisten
Az a walkman (a törött ajtajával) nagyon ismerős.
Nálunk is volt ilyen
a családban. Csak nem ilyen rózsaszín árnyalatban, hanem zöldben.
Szerk: iszonyat fogyasztása volt mondjuk: 4 db ceruzaelem hajtotta?Ahhoz képest lett egy modern "walkman"-em '99 környékén, talán 2 db
elem kellett bele, s már azzal is sokkal többet bírt, mint a régi 4 db-bal.
Aztán jöttek még ki ultravékony, 1 elemes csodák, mielőtt végleg kihalt:
amíg az mp3 lejátszók elterjedtek, népszerű volt... A "discman" dettó.
Mondjuk azt sem imádtam, amikor sétálás közben ugrott a CD-olvasó...Szerk2: volt még egy érdekes hibrid cuccom: mp3 lejátszó, mini CD-ről.
Kocsiba szántam, erre a kocsit összetörtem, így nem sokat hallgattam.
Akkoriban voltak még ilyen kazetta adapterek, a régi autós fejegységbe. -
<Adamsky>
nagyúr
Ez valamilyen újabb hipszter hülyeség lehet. Jó volt a kazetta, és talán még a CD mellet is volt létjogosultsága (főleg a hordozhatóság terén), amint jöttek a memóriás eszközök, ennek igen gyorsan vége lett.
Érdemes megnézni, hogy a felnövekvő generáció mit ért mindebből. -
Nem, de nekem még van egy Panacsoda távvezérlős űrtechnikás Duránium házas sirályság. Pár ezer, és viheted!
-
Tomcat
őstag
Attól függetlenül hogy nekem is van pár SONY, Technics meg Yamaha deck-em a padláson bedobozolva, meg pár Music Center itt-ott, én évek óta nem láttam egytelen kompaktkazettát semerre, még ismerősöknél sem. Egyáltalán van ennek reális piaca még? Értem hogy "retro" de 2014-ben ilyen analóg cuccot kihozni?
-
Sigurd
tag
Több kiló ceruzaelem a málhába, aztán vadászgatni, hogy melyikbe van még kraft...
Jó volt, szép volt, de hogy manapság még legyen populárisan létjogosultsága, azt kétlem.
Lehet még venni vadi új walkmant egyáltalán? -
Goose-T
veterán
Veterán autókba is lehet már tenni korhű kinézetű, mégis modern rádiót. Egyébként meg szerintem még nincs tíz éve, hogy kikoptak a gyári kazettás rádiók az autókból, szóval nem kell ahhoz veteránnak lennie (nekem egy 2003-as Focusom van, azokat is kazettás rádióval szerelték még, extra volt a CD).
-
Pax tollal lehetett a legjobban tekerni a kazit, mert az beleszorult és csak pörgetni kellett.
Én napi szinten csináltam, mert egyenletesebben tudtam kézzel tekerni, mint ahogy a gagyi Philips magnóm tekerte.
Egészen addig, amíg kaptam egy régi BRG MK-29 Juno kazis magnót, ami gyönyörűen tekert. -
ldave
félisten
Emlékszem milyen mérges volt egyik haverom, amikor a Metal Hammer magazin meg akarta szüntetni a kazetta mellékletet vagy mit.
-
Goose-T
veterán
Hipszter retróbuzulás, majd elmúlik.
-
mephi666
nagyúr
...most tegye fel a kezét, aki még tekert vissza ceruzán pörgetve kazettát
nem semmi, hogy még mindig életben van a kazetta... pár hónapja azon is csodálkoztam, hogy vhs kazettát forgalmaznak: az is még egy szép jelenség így a fullhd kijelzők korszakában
-
törölt tag
Ha jó az alapanyag simán megéri az 1000Ft-ot, amúgy is van egy csomó elfekvő jó állapotú kazetta deck.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Meglep. Biztos eme impresszív dizájn is megtette hatását, ami a kazin és a borítón van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Seed szerver topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest