- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Azt nem mondta, de ha egyszerre vesz fel teljesítményt és ad le az azért nem az igazi. És nem formázásról, meg ezek szerint ismered a véleményem, de most nem menjünk ilyen vitában. Én azt nem értem, a mai rendszerekbe miért kell ilyen megkötéseket belerakni, amikor ez már egyszer jól ki volt találva? !
-
macskea
őstag
Micsoda szerencse, hogy végülis nem a Nokia Lumia 925-re szavaztam úgy egy éve, pedig nagyon tetszetős készülék, és akkoriban esett nagyon be az ára. Végülis győzött a józan ész és a takarékosság. Jesszusom, mi lett volna, ha havonta újat kellett volna vennem, szerintem legalább ilyen gyakran elfeledkezem a telefon feltöltéséről, és akkor menthetetlenül megdöhglött volna. Vagy a 925-öt nem érinti ez a hiba?
Mert ha de, akkor egymagam emeltem volna a piaci részesedést vagy 0.1 százalékkal.
-
aprokaroka87
nagyúr
Na jó...az tény hogy a Google-Samsung párosnál néhányan "befűveztek"
De azért még igy is fejleszthet a Samsung rengeteg saját szolgáltatást.
Simán megtehetné a Google,hogy holnaptól ő dirigál mindent Droid fronton,de azzal megásná a sirját a Droid.
A WP-nek szerintem az kellene hogy a gyártók megprobálják WP-s re szabni,mindazt amit a Droiddal eltudnak adni. -
vicze
félisten
Igen azokat mondtam. De nem az "indi" és iskolai fejlesztés ösztönzésére gondoltam, hanem hogy odakúszik az MS az King.com-hoz és X millióért leszerződnek hogy 2évig Android appnak egyenértékű funkcionalitást kínálnak WP-re.
Tudom, hogy ebben az a probléma, hogy MS-nek nincs tárgyalási alapja, mert nincsenek ezek a cégek rászorulva, de valahogy el kell érni, hogy ezek a játékok át legyen portolva.Tudom vegyem ki a kezem a biliből...
-
macskea
őstag
Hát mondjuk azt sem értettem soha, hogy minek ez az éjszakai repülőmód dolog. Akkor inkább kapcsold ki, nem? Vagy az ébresztő miatt? Fogalmam sincs, én lefekvéskor akkuállapottól függetlenül rádugom a telefont a töltőre, átdobom valamilyen éjszakai profilra/módra (melyik gyártó hogy hívja), és kész. Szerintem sokan kicsit túlérzékenyek erre a témára.
-
vicze
félisten
Hát nem tudom mennyire lehet a "tyúk/tojás" problematikára kijátszani.
Mindenki abból indul ki, hogy akkor lesz app, ha van user. De NEM! Akkor lesz app ha megéri fejleszteni rá.
Na most ha az MS szépem megkeresgélné a kulcs appok fejlesztőit és szép leszerződne velük és ők adnák a pénzt, akkor igen is user nélkül lenne app, mert megérné. Ehelyett vannak a 2évig támogatásos indi dev programok, amivel szépen platformspecifikus játékokat gyártanak, ahelyett, hogy a meglévőket crossplatformá tegyék. És ez sikernek van elkönyvelve...De viszont ha elkezdjük keresgélni az okokat hogy miért nem fejlesztenek keresztplatformon, akkor eljutunk, oda, hogy milyen korlátozásai is vannak a WinRT API-nak mennyire félkész, és hogy mennyire van főverziónként szopatva a fejlesztő. Így hogy akarsz appokat, ha az újabb főverzióval már megint írhatja újra az appját, és a visszafelé kompatibilitást pedig bukta vele? Fejlesztő lennék már otthagytam volna őket a fenébe.
Nincs itt semmiféle tyúk/tojás, egyszerűen a WinRT API(még csak nem is metro, mert azt le lehet tolni a torkokon) és hozzá járó fejlesztői támogatás egy fos.
"Developers, developers, developers", my ass... -
rnyk
tag
Ja a samu most tisztitja ais a portfoliot (mintha lattunk volna mar ilyet a nokianal is, presze nem olyan durva a helyzet).
Ami igazan megszopatta oket, hogy legyartottak kb annyit mint anno az S4-bol csak elfeljtettek ujdonsagot is rakni a teloba igy nem valtottak annyian mint szerettek volna - raadasul az a franya Apple is most jott elo a peklapat telefonjaival...Asszem Note fronton semmi gaz sincs.
-
407
tag
10 -ből 8 ember a mai napig Samsungot választ amikor szolgáltatónál aláír,vagy kártyás csomagot vesz....Tegnap is voltam a Vodában,jó kis haverom lett az ügyintéző,mindig érdeklődök mik a tendenciák.Jómagam külföldön élek,egész nap emberek között vagyok(vendéglátás).Nyugodt szívvel mondhatom,hogy szinte Samsungon és Iphone-on kívűl nem igazán látok mást az asztalokon.Pár Sony még.....Hiába ragadt be kissé az S5 el a Samu nem ott kell keresni a profitot!!!!Középkategóriában eladások alapján verhetetlen.Elnézést az OFF-ért😃
-
vicze
félisten
A bebukás "enyhe" költői túlzás, elveszették a az alsó és a középkategóriát a "kicsi" Lenovo és Xiaomi-val szemben. Majd meglátjuk
- User van, csak éppen nem azok a userek, akik appot töltenek le és vásárolnak és hasznot hoznak a fejlesztőnek. Itt kezdhetném azt, hogy hogyan és mikkel szívatja a fejlesztőket kiadásról kiadásra az MS, meg reklám platform teljes hiánya, persze tudom van Adduplax, kösz..
- Flagship még csak csak lenne, de mondjuk az Icon után 6hónappal kiadni ugyanazt 930 néven és NEM árulni US-ben már "kicsit" probléma. Mert OK hogy exclusive egy ideig valami, de akkor oldják már meg értelmesen mint a Moto.
- Azért sikeres olcsóban mert MS eladási számokat akart, sok sok szép milliót bármi áron. Akkor egyék meg amit kifőztek. Legnagyobb vicc, hogy a WP a feature phone-ok helyét veszi át, és kizárólagosan a Nokia névből él.
- Hogyne lenne piaci pozíciója, a legszemélyreszabhatóbb OS.Ezért ha a csempe nem elég nagy "differentiator", akkor mi a fene az?
- "overuse of carrier exclusives" Mi van? Ettől van egyáltalán US-ben ilyen szinten. Látszik, hogy nem US-ben él az illető.Ott a nem létező Nokia márkanév miatt nem sikerült szinte semmit se elérni, hiába nyaltak a szolgáltatóknak amennyire lehet.
- Az utolsó még igaz is, de szinte csak nyugatra, ahol 10%-ot tudott kihasítani a WP bizonyos régiókban pont ezért mert a Nokia név eladta, US-ben nem. Míg Kínában labdába se rúgott, ahogy Japánban se létező brand, ahol sikeres tudott lenne ott nem szolgáltatókon keresztül és nagyrészt olcsó telefonokkal.Őszintén szólva ezt 1 irányból nem lehet megközelíteni, mert elég sok nézőpontja és oka van, akár piaconként változik, hogy miért nem lett sikeres a WP, én is nyilán kihagytam rengeteg mindent. Annak ellenére sikertelen, hogy igazából kellene egy 3. erős platform és a piacnak szüksége is van rá.
Nem mellesleg bármennyire is fájó, bármennyire is megváltoztatatlan, esetleg el kéne odafent gondolkodni a "szar csempe" szajkózók álláspontja lehet nem akkora hülyeség. -
Bitmill
csendes tag
+1
Amikor ott álltam, hogy mit is kellene venni, választhattam Nokia/Samu/HTC/Huawei közül. Körbejártam, hogy hol kapom a legtöbb hozzáadott értéket, támogatást, kiegészítőt, stb. Nagyon gyorsan kiderült, hogy NINCS alternatíva a Nokiával szemben. Így lett 920.A Huawei készülékei és maga a cég ezen a fronton értékelhetetlenek voltak. Hogy a MS-nak fog-e hiányozni a Huawei, azt nem tudom, de végfelhasználóként boldogan és elégedetten fogok váltani az ő termékük helyett 930-ra.
A MS nagyon úgy néz ki, hogy nem ref. telókat és nem útmutatást ad a készülékgyártóknak, hanem maga is készülékeket gyárt. Személy szerint nekem nem fog hiányozni a Huawei (de más gyártó sem).
-
tomboy0013
veterán
Épp ezt akartam én is írni. Termék is alig van, szolgáltatás meg nulla. Az ilyen gondolkodásmód miatt buknak be vállalkozások. Akármilyen nagy a Hüvely ilyen felfogással ne számítsanak hosszú pályafutásra a mobilpiacon ha androidnál is ilyen a támogatottság. Meg úgy általában a kínai gyártókkal ez a gond, nulla support csak hányják ki a készülékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest