- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
A 3,5 éves Samsung Omnia 7-es telóm aksijának az égadta világ semmi gondja sincs, pedíg azt a telefont tényleg nyírtam rendesen, az is az 1 napos telefonok között volt volt már mikor megvettem. Én azt mondom, tök felesleges ilyenekkel foglalkozni... Ez csak szőrszálhasogatás a köbön.
Minolta5: Tehát egy halott operációs rendszerrel rendelkező telefonnal a tulajdonodba mondod azt, hogy téged ne korlátozzanak? Értem.
-
zorzy4
addikt
Íziben 5 telefont próbáltam, egyik sem megy akku nélkül. Az androidot nem ismerem ilyen szempontból. Mondom egy-két ősrégi motorola tudta és slusz. A nokia nem felejti el az időt ha kiveszed az akkut, csak az alsó kategóriások, pl 3310. Arra meg ott van idő dátum autó frissítés, amit meg más telók nem tudtak.
-
Béééla
őstag
Ezért mondtam, hogy döntsék el végre, mit akarnak: mindenki által használható oprendszert vagy jó termékpalettát.
De az 535 DS szerintem megmutatta: termékpalettát akarnak. Túlságosan magasra tették a lécet az alsóbb kategóriában (főleg hogy az 530 gyenge lett és hallottam panaszt rá, miszerint lassú és sokat várakozik)
2x 5 MP kamera villanóval, 4 mag 1GB RAM és a balkán számára kecsegtető két SIM, mindezt 40-50 ezerért függetlenül, hát ha az érintőproblémára találnak nagyon gyorsan megoldást és a szolgáltatók is jóárasítják, akkor nagy hülyének kell lenni hogy azonos árú droidost vegyen az ember.Amúgy meg a fejlesztői ördögi kört nagyon nem értem: egy rohadt nagy cég hátszelével fújt platform és nem egy Jolla, ami bármikor összedőlhet pénzhiány miatt, a 9-es csatorna telis-tele oktatóanyaggal, és a megismételhetetlen alkalom, hogy a TE fingósappod legyen az első a platformon, a komolyabbakról nem is szólva (például kerestem normális bevásárlólista alkalmazást és nem találtam) úgyhogy én a részemről megyek és kitanulom, befektetem azt a 99 USD-t évente oszt meglátjuk.
Az akku nélkül menő teló meg hardveres dolog, nem a SW nem tudja: például nokia 9110 Communicator se megy akku nélkül, illetve megy, ha megfelelő lábakat kötsz össze megfelelő ellenállással.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
-
Воланд
titán
meg a csucskategoria sem ugy fogy, ahogy kellene. persze, koltoi tulzas, csak anelkul egyesek itt a forumon nem ertenek meg, hogy a samsung tajan k*rva nagy problema van (sot, alapvetoen az egesz okostelefon piacon nagy problema van a kinai csodagyartok miatt) es ha nem valtoztatnak rajta, akkor konnyen visszaeshetnek egy par helyet azon a bizonyos ranglistan.
az altalam linkelt elemzes meg remekul ravilagit a kulcsproblemakra, attol melyebben mar csak ugy lehet belemenni, ha kulon megnezzuk az osszes piacot, hogy hol es miert teljesit ugy, ahogy, hol es milyen hianyossagok vannak. es akkor is altalaban eljutunk odaig, hogy amig nincs app, addig nem sok minden fog valtozni.
-
macskea
őstag
Persze amit írsz, az is igaz, nem is tudom kivel vitatatkoztunk azon, hogy hiába a sok eladott készülék, ha az olcsóbb modelleknél szinte teljesen jelentéktelen az appletöltés, azok a telefonok javarészt butatelefonok helyett lettek eladva. Viszont a másik nagy fájdalma egy platformnak, ha nincsenek rá applikációk. Még akkor is, ha az adott felhasználó a kezdeti lelkesedés után soha a büdös életben nem fog még egyszer letölteni semmit, de a két év rabszolgaság aláírása előtt majd értékesítői "jótanácsra" olyat fog venni, amire jó sok van ezekből az appokból vagy mikből. És app akkor lesz, ha a platform tulaja pénzt az a fejlesztésért (ez csak nagyon fontos applikációk esetén jöhet szóba) vagy sok az eladott készülék, és valószínűleg meg fog térülni a befektetés. Bár az első és a második állítás üti egymást, valahogy úgy érzem, így működnek a dolgok. Ha lesz részesedés, lesz app. És most az MS részesedést akar, nem véletlenül lett ingyen a WP (bizonyos feltételek mellett). Pénzük van szarásig, ha kitartanak a stratégia mellett, idővel lehet ebből valami. Csak ne gondolják meg magukat két évente, hogy ők akkor most tulajdonképpen második Google vagy második Apple akarnak lenni, mert nekem ez mind a mai napig nem mindig egyértelmű.
-
macskea
őstag
A WP épp afelé a stratégia felé evickél, amivel a Google működteti az Androidot. Azaz nem az oprendszerből (és esetükben a készülékből) kell a pénz, hanem az alkalmazásboltból. Nyilván a WP telefon gyártásba bekapcsolódni kívánó partnereknek nem ez a legjobb környezet, különösen, ha olcsó készülékeket szeretnének árulni, pedig a WP épp erre lenne alkalmas igazán, ha a felhasználói élmény és stabilitás kontra szükséges HW-t nézzük.
Szóval szerintem nem nagyon ül, amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest