- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Ne kezdjük már el megint ezen a badarságon vitatkozni. Ez neked probléma, hogy nem lehet kikapcsolva tölteni? Nem lesz az akunak semmi baja ha bekapcsolva töltöd. Nekem még nem volt olyan telefonom ami ne bírta volna 4-5 évig, de van ami 7 éves és még a családba most is használják és most érződik csak az aksin, hogy gyengül, pedig én aztán sose foglalkoztam azzal, hogy kíméljem az akkut. Annyira felesleges ilyen dolgokkal foglalkozni. Kezd nevetségessé válni ez töltéses mizéria. Ez nem hímes tojás, hanem mobiltelefon/ használati tárgy.
-
vicze
félisten
Én meg még olyat nem láttam ami ne ment volna. Minden Androidos tudja, és szerintem a WP-nek is tudnia kéne. Emlékeim szerint mindegyik butatelóm tudta.
Próbáltad egyáltalán?Az lehet hogy a csodás Nokiák nem tudják, olyanom sose volt, ugye aksi nélkül még az időt is elfelejtették. De ha belegondolok, hogy meghalt askival elég sokan használták vezetékesként a telójukat akkor nem hinném, hogy ne tudnák.
-
vicze
félisten
"ha egyszerre vesz fel teljesítményt és ad le az azért nem az igazi"
Ez úgy konkrétan lehetetlen, vagy egyik irányba áramlik vagy a másikba. Ha töltő re van dugva egy telefon ki is veheted az aksit és tovább működik. Töltőn nem az aksi látja el árammal a telót. Ezért van, hogy lassabban töltődik ha használod is közben mert kevesebb áram jut az aksinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest