Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Terjed a Telegram messenger
- iPhone topik
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Na ez az. Még a legcsövesebb modell is rendkívül drága...
Ez persze valahol érthető, de egy pár éve minden gyártó eléggé túltolja a hülyeségszekeret. Persze megtehetik, mert nagyon sokan felszállnak rá
. Idén, vagy talán inkább jövőre, amikor már ezek a telefonok "jóárasítva" lesznek, talán én is felülök majd
.
#270: Teljesen egyetértek az egész kommenttel.
-
törölt tag
Ebben az árban azért más is van.
Napközben a Samsung Members-ben élő supportot kapsz a telefonra, ha kell a technikus belép távolról, és helyrerakja azt amivel nem boldogulsz.
Nagyobb városokban szervíz, Debrecenben pl bevittem az S7-et, megbeszéltük mi a baja, és elküldtek, hogy kapni fogok sms-t, ha megérkezik hozzá az alkatrész, és akkor vigyem vissza 2-3 órára. És úgy is lett. Az IP68 is megmaradt.
Meg van még sok apróság. Pl szintén a Samsung Members alkalmazásban többen nyertek az S9/S9+-ra tokot, vagy mozijegyet, koncertbelépőt....Tehát értem én, hogy van olcsóbb, de ahhoz meg kb nulla support van. Egy átlag hibánál is hetekre nélkülözni kell a készüléket, és ez annyira nem tetszik.
Amúgy hja.... Drága. Pontosabban listaáron drága.
Én a sokadik hűségciklusomat tolom ugyanott, amikor megjelent az S9+ 280e forint volt. Sikerült is bezsákolni 24 hónap kamatmentesre 180e körül április elején. Érted mire szeretnék célozni? -
Samsungos vagyok, de ez egy agyrém. Nagyonmax 250et lennék hajlandó kiadni egy CSÚCS AKKSIVAL, csúcs SoC-vel és 4k 6.5"-os kijelzővel szerelt mobilért. Ha akarják tarthatják a háttértárat 64gigán.
Mind1, nem sürgős a csere, megveszem 2év múlva.
Az a baj ezekkel az árakkal, hogy a középkategória (ami nekem lassan elég lenne, ráadásul ott gyakori a nagy akksi) ára is csúszik felfelé.
#104: "a Huawei máár 2éve tolja nekik is érdekes mód sikerült értelmes aksit berakni..."
Nem csak az akksiméret, hanem a kijelző és a SoC fogyasztása, valamint a szoftver optimalizációja is létfontosságú az akksiidőben.
Az s7e után engem is meglepett, hogy nemigen hozott ki értelmes alternatívát a samu. A note7 balhé után besz.rtak és csökkentették az akksiméretet - később meg rájöttek, hogy ezzel lehet szivatni a népet: ha kisebb akksit tesznek a flagshipbe, akkor az több ciklust kap, hamarabb nyiffan ki - és a bika SoC ellenére kevésbbé lesz időtálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest