- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
"Az S10e pedig kell. Remélem robbantani fognak vele, és lesz folytatása is a kompakt csúcsgépnek."
Ezzel nagyon egyetértek. A tele kamerát picit sajnálom, viszont az UWA-nak meg nagyon örülök, szinte tökéletes telefon ez most nekem.
nozs23: méretben 5mm-rel rövidebb, mint az S9. Nem tűnik soknak, de az.
-
|AP|
veterán
a kameralyukhoz: nekem sem a szívem csücske, de nézzük kicsit messzebbről:
1. az értesítési sáv szélén van, olyan, mintha egy állandó értesítési ikon lenne, normál használatnál nem veszi el a helyet semmitől
2. a másik érv ellene az szokott lenni, hogy ha az ember filmet néz, akkor belelóg a képbe. A legtöbb tartalom 16:9-es (hacsak nem extra szélesvásznú mozifilmeket néz az ember - de azt én meg nem telefonon tenném), tehát a kameralyuknál egyébként is egy fekete sáv van.
Továbbra is megértem, ha valaki nem tud ezzel megbarátkozni, viszont szerintem jóval korrektebb megoldás, mint a notch (még a vízcsepp formánál is)
-
-
|AP|
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #73 üzenetére
az S9 280-nal kezdett, szóvel lesz ez még sokkal jobb
nekem egyedül a tele kamera hiányzik a telefonból, semmi más. Abban bízok hogy óriási sikere lesz és nem kukázza a Samsung ezt a "lite/kompakt" vonalat
-
|AP|
veterán
az S10e jelenleg nálam jelenleg a tökéletes telefon. Oké, drágán kezd, de az S9 drágábban kezdett. Simán lehet hogy egy év múlva cserélem az S9-et.
Oldalsó ujjlenyomat olvasó, sík képernyő, kompaktabb ház, UWA camera: tökéletes nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szokásos S10 és S10+ páros mellett akad egy 5G-s verzió is, de a legütősebb az S10e lehet, főleg azért, mert kompakt, mégis erős.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest