- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Egy Zyxel NSA320-as eszköz üzemeltetését kaptam feladatként, kerestem Zyxel NAS fórumot, ezt találtam (ha nem jó helyen járnék, akkor elnézést).
Kérdéseim:
- mi a legutolsó hivatalos firmware-je? Amit az eszközön látok: V4.70(AFO.3)
- hasonlóan a Synology-hoz, ezen hol tudom kapcsolni, hogy SMBv1-et vagy v2-t használjon?Előre is köszönöm!
-
tigrici
tag
feltelepit
s: curl-7.21.4-arm-1.txz
mz: libevent-2.0.16-arm-0.txz
kylek: Transmission-2.77-arm-1.txz
könyvtárak létre hozása
mkdir /ffp/tm
mkdir /i-data/md0/video/download
Indítsuk el a daemon-t (a user/password szabadon választott, ez kell a Transmission Remote Gui belépéshez):
transmission-daemon -f -g /ffp/tm/.transmission-daemon -w /i-data/md0/video/download/ -t -u user -v password -a *.*.*.*
Állítsuk le "CTRL+C"-vel a futást.
Majd tegyük futtathatóvá az indító script-et, majd indítsuk el és állítsuk le:
chmod a+x /ffp/start/transmission.sh
/ffp/start/transmission.sh stop
mc "ha feltelepitetted"
Keressük meg a "/ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json" fájlt, és módosítsuk:
("umask": 18,) ----> ("umask": 0,)
Mentsük el, majd keressük meg a "/ffp/start/transmission.sh" fájlt, és módosítsuk:
(TRANSMISSION_HOME=/ffp/tm/.transmission-daemon)
(user=root)
Mentsünk ismét.
Utoljára adjuk ki a
reboot -
Milli82
tag
Én tegnap csináltam először. Ugyanígy kiírogatta nekem is ezt, de ettől független nekem működik. Valamint mintha olyasmi lenne a leírásban, hogy ilyenkor hozza létre a beállítási értékeket.
Menj tovább a leíráson.
Valamint én a 2.77-et tettem fel. Értelemszerűen amikor telepítem azt a részt átírom és ennyi.
Meddig jutsz el a telepítésben? -
tigrici
tag
Serviio és NSA310
Sajnos a hu_HU.UTF-8 karakter készletet nem tudom hozzá adni ,igy az ékezetes fájlokat nem teszi bele a megosztásba.Ha valaki tudna segiteni szivesen venném.Másképp csak a feliratos filmekhez érdemes használni.Mert azt a párat ki lehet birni ékezetek nélkül. -
-
tigrici
tag
1. igen mindent a leirás szerint elöször.de már az uwsiteloadert használom. a slacker -i parancsal.
2. igen NSA310
3 a legujabb Fw van rajta
4. már sokszor raktam fel,igaz csak penddrive-ra
5. én külön txt fájlba kiszedtem a fontosabb tenni valókat,igy már pikk-pakk fel tudom rakni.csak átmásolom a parancsokat és go. -
Tonyk
veterán
És ha a linkből kitörlöd a fájlnevet ???
)
http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/
Ekkor mondjuk le tudod tölteni a legfrissebbet mindenből
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest