- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Addig eljutottam, hogy ezen cikk alapján be tudtam telnet-elni az NSA320-ra.
Az /etc/msmtprc file módosítottam, ami után már ment is a gmail-el az e-mail küldés.
account mailserver1
host smtp.gmail.com
port 587
protocol smtpauth on
from akarki@gmail.com
user akarki@gmail.com
password akarki_jelszavatls on
tls_starttls on
tls_certcheck offA probléma most ott van, hogy
1. ha újraindítom az NSA-t, akkor az msmtprc file felülíródik valahonnan, tehát rossz lesz és nem tudja küldeni az e-mail-eket
2. ha a "Log" - "Log Report configuration" menüben bármit átállítok (pl. hogy mikor küldje a napi e-mail-t), akkor az msmtprc file ismét felülíródik valahonnan.
Lehet azt tudni, hogy a "régi" beállításokat honnan veszi az NSA?
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Zyxel NSA320-ason szeretnék log-okat küldeni e-mail-ben egy gmail-s fiókon keresztül, de nem engedi, pedig korábban működött.
Firmware: V4.70(AFO.3) - tudtommal a legutolsó
Visszanéztem, egészen 2021.05.01-ig ment az e-mail küldés, akkor le lett állítva ez az eszköz, most újra szükség lenne rá, de nem megy az e-mail küldés.
"Log" - "Log Report configuration" menüben smtp szerver port-ot nem tudok állítani, illetve azt sem, hogy SSL-el menjen.
Google fiókban a "Kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezése" be van kapcsolva.
Változott volna valami 05.01 óta?
-
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Egy Zyxel NSA320-as eszköz üzemeltetését kaptam feladatként, kerestem Zyxel NAS fórumot, ezt találtam (ha nem jó helyen járnék, akkor elnézést).
Kérdéseim:
- mi a legutolsó hivatalos firmware-je? Amit az eszközön látok: V4.70(AFO.3)
- hasonlóan a Synology-hoz, ezen hol tudom kapcsolni, hogy SMBv1-et vagy v2-t használjon?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest