- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
krealon
veterán
A pendrive-os telepites elonye:
- nem bantja a rendszert,
- konnyen eltavolithato (pl firmware frissites elott),
- nem firmware fuggo,
- ha nem megy a torrent, meg tudja allitani a HDD-t (altatni) az operaciosrendszer.
Hatranya:
- a transmission alapertelmezetten erre log-ol es a torrent fajlokat is itt irogatja (nem az adatot, csak a kicsi torrent es status fajlok), igy alapertemezett beallitasokkal 1 ev alatt kinyirja a pendrive-ot (nekem egy 2GB-os kingston volt az aldozat). Kezi konfigszerkesztessel atteheto a hdd-re.A hdd-s telepites elonye:
- nem farasztja a pendrive-ot
hatranya:
- a kezdeti telepites korulmenyes, ha nincs benne a csomaglistaban,
- az eltavolitas hosszadalmasabb, mint egy leallitas es pendrive eltavolitas. -
krealon
veterán
"ha jól értem és tudom már nincs szükség a pendrive-ra,"
Valoban nincs szukseg a pendrive-ra.
Viszont nekem megert 2000 Ft-ot egy 8 GB-os Sandisk Cruzier Fit, mert a hatso USB csatlakozo amugy is kihasznalatlan / nehezen hozzaferheto. (Es az FFP leszedese is csak egy mozdulat.)
-
s4tch
veterán
Egyből mehet HDD-re, nekem is sikerült a leírás alapján telepíteni.
-----------------------------
Viszont gondom támadt a minidlna-val. (Kár, hogy a twonky nem kezeli rendesen a feliratokat...) Tegnap este sikerült telepíteni a szükséges csomagokat, elindul és fut a szolgáltatás, de hiába adtam meg a megfelelő könyvtárakat, csak az alkönyvtárak egy részét olvasta be. Tehát a /music könyvtárban van több 100 gigányi anyag, de a minidlna-n keresztül ebből csak a töredékét lehet elérni. Néhány leírásban azt olvastam, hogy újraolvasáshoz újra kellene indítani a processzt, de sem ez, sem a NAS újraindítása nem segített. Bármilyen megoldási javaslatot szívesen vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest