- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr Dini
addikt
válasz
Kixman #20866 üzenetére
Még annyi, hogy én nem frissíteném az u-bootot a nason, jó a régi. Illetve meg lehet úgy csinálni a dolgot, hogy a bootloader próbáljon USB-ről bootolni, aztán ha nem megy, akkor sata-n végül pedig NAND-ról a gyári rendszert, hasonlóan ehhez: [link] Kicsit talán módosítani kell a címeken, de azt hiszem a 310S és a 320S ugyanonnan bootol. Illetve a setenv/getenv páros csak serialon érhető el, ha nincs soros kapcsolatod, az fw_getenv/fw_setenv parancsokat lehet használni SSH-n.
Ha gondolod a parancsok kiadása előtt ossz meg egy pastebines fw_getenv kimenetet a NAS-ról (mielőtt bármit módosítanál), illetve a majd kiadandó setenv parancsok listáját is és megnézem, hogy jó-e.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Kixman #20841 üzenetére
Szia!
Bár már nincs meg a nasom, úgy tudom a slapt-getes út már rég nem működik sajnos. Nagyon sok meló volt foglalkozni vele, emiatt nagyrészt a nas-centralos barmalej2 foglalkozott vele. Aztán megszűnt a nas-central és ezzel együtt a legnagyobb slapt-get képes repó is. Így, hacsak nem én vagyok lemaradva és valaki azóta csinált megint egy mirrort, nem fog menni az automatikus út. Marad a pepecselős telepítése egyesével az összes függőségnek, vagy az entware talán. De hála Tonyknak a backupokból ez sem olyan nagy falat.
-
Tonyk
veterán
válasz
Kixman #20770 üzenetére
parancsolj: [link]
funpkg -i libpng-1.6.29-arm-1.txz
Ha viszon slapt-get -tel telepítetted volna, az magával hozta volna a függőségeket is, így nem lett volna gond. De így is jó, csak tovább tart.
Mint minden ilyen esetben, javaslom, hogy itt IS keressetek, nem véletlenül gyüjtöttük jópár kolléga közreműködésével a fájlokat: GOOGLE DRIVEOS MENTÉS
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest