-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz #79335424 #4548 üzenetére
Hali!
Tegnap megpróbáltam költözni, mert a régi 250 GB Samu helyett vettem egy 2TB WD Red-et. Mivel nem igazán telepítettem agyon nem jelent problémát újra felrakni, meg úgy döntöttem áttérek az ffp-s TM-ről a gyárira és később majd megpróbálok rtorrent telepíteni.
Szóval régi ki, új be, új kötet elkészít, eddig jó. Megosztásokat nézem, jé már ott vannak rajta. És valóban Total Commander-ből is láthatóak, látszik a két telepített program csomag is (smart, syslog). Látszólag minden egyenesben. Viszont miután Puppyval megcsináltam a másolást a régiről (~ 200 GB), az újra és visszaraktam a NAS-ba, sokszori próbálkozás után piros ledet kapok és nem látja a korábban létrehozott kötetet. Ha megpróbálok egy újat létrehozni, hibaüzenettel leáll a folyamat.
Van esetleg valami ötlet? Lehet, hogy az új berakása előtt kellett volna egy reset is?Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla