Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
RetepNyaraB #4 üzenetére
Ezt most nem igazan ertem, az osszes valamire valo telefon szoftveres gombokat hasznal, mert azok mindig oda kerulnek es ugy allnak, hogy az kezeles szempontjabol megfelelo es kenyelmes legyen. Hasznaltal mar ilyen telefont huzamosabb ideig?
Mert en hasznaltam also kavan levo kapacitiv gombos telokat es a viz is kivert tole. Raadasul egy ilyen telefonnak (kava nelkuli) az elsodleges fogaspontja amikor be van kapcsolva a kijelzo az az also kava lenne, pontosan miert lenne az jo, hogyha kozben ossze-vissza iranyitanad ezekkel
-
Rickazoid
addikt
válasz
RetepNyaraB #4 üzenetére
Szerintem rossz ötlet lenne szoftveresen megoldani, inkább lehetne szimplán nem érintésérzékeny pár milliméter a kijelző szélein.
Ami engem zavar ebben, az a lekerekített sarok. Sose értettem és nem is fogom, hogy mi baj a szögletességgel. Egy telefonnak nem kell áramvonalasnak lennie.
A kapacitív gombok visszahozásának ötletét pedig támogatom én is, ha már nem akarják a GUI vezérlését átszabni teljes gesztusvezérlésre, de ez úgyse fog megtörténni. -
janeszgol
félisten
válasz
RetepNyaraB #4 üzenetére
Maximum úgy tudnám értelmét látni, ha kb 1 centi vastag a telefon. Akkor meg lehet fogni és csúnya se lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sharp prototípusa működés közben is megtekinthető, és előrevetítheti az okostelefonok kijelzőinek a jövőjét. 1000 ppi-s panel is bemutatkozott.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest