- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Tv, monitor ezeknel van ertelme de telefon amit fogdosunk szerintem nem sok....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Badboys
őstag
Eljönni látszik a káva huszárok napja.
-
Nexave
tag
Azt azt mondja, hogy használhatatlan, meg teljesen unpraktikus, attól megkerdeznem, hogy mi a bánat alapjan írja ezt? Fogtad kezbe? Hasznaltad akár csak egy percig is? Vicc, hogy a többség semminek nem tud örülni. Szerintem szép, jó, PRAKTIKUS! Jöhet a pocskondia
-
Arcképgyáros
-
Crafter32
őstag
Nagyon szép, ütős lesz az első telefon ami megjelenik így. Más kérdés később hogyan lesznek bármennyire is egyediek később a telefonok ha mind ilyet használ.
-
JoeCockBill
senior tag
mi a franctól törne könnyebben mint bármi más? bármi máson sem a kijelző törik, hanem a kijelző felett lévő üveg. ami ma is faltól falig ér mindenen
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
.DLL
veterán
Nem virtuális keret, mert csak addig hanyagolná az érintést, amíg az ujjad az oldalához ér, a tartalom pedig zavartalanul ott lehet, nem egy bumszli fekete sáv.
_ _ _Azokat a telókat "bírom" aminek van egy ma normálisnak tekinthető kerete, pl. fehér telefon esetén fehér színnel, és azon belül még van egy ocsmány fekete keret az aktuális kijelző körül.
Amúgy ennél is látszik a telefon oldala, persze, valahogy be kellett csomagolni, de az a kb. 0,9mm tényleg minimális.
(#57) JoeCockBill:
Most is kb. minden telefonon, pláne a 2,5D-s üvegőeken ugyan ilyen sérülékeny az előlapi üveg.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
motoflug
őstag
Gyönyörű. A tokgyártóknak nem lesz könnyű dolguk.
-
törölt tag
Egy próbát megér
-
Rickazoid
addikt
válasz whatwhatwhat #20 üzenetére
Nyilván nem kihegyezést értettem szögletesség alatt, hanem rendes sarkakat a negyedkörök helyett, mint amiket például bizonyos Xperia-kon látsz.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
szupermacs
veterán
Lehet fikázni és dicsérni, a lényeg az, hogy fejlődünk és már ilyet is képesek csinálni.
-
p2pp
őstag
Már éppen itt lenne az ideje, h mindenki kávamente telókat nyomjon
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Den Hadnagy
senior tag
Nagyon szép, és sokkal többre tartom, mint bármelyik edge telót.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
tibaimp
nagyúr
Tuti, hogy valamelyik gyártó be fog próbálkozni ezzel. Gyanítom hogy valamelyik kisebb gyártó, aztán ha tarol vele, akkor a nagyok is beszállnak ebbe a vonatba.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Matada2.3
veterán
Imádom a Sharp telefonjait, az Aquos is nagyon király volt, de ez sem semmi. Bár valamelyik képen, mintha a kijelző és az üveglap között rés lenne. Csak én látom így?
Finn the human
-
Locutus
veterán
Szép darab, végre egy izgalmas dizájn, ami akár még jó is lehet.
Bár amoled lenne...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kengyel
nagyúr
Így elsőre furcsán néz ki, nyilván csak megszokás kérdése. De őszintén, tetszik.
kengyel
-
.Szaki.
addikt
Mondjuk ha már Sharp, akkor akár a következő Nokia is lehetne hasonló.
Nexave: Tekintve, hogy sok edge topicban lehetett olvasni felhasználóktól, hogy kényelmetlen, sokszor indítanak akaratlanul még programokat, így gyanítható, hogy egy teljesen kávamentes telefonnál sem lesz kényelmesebb a felhasználás. De ez majd nyilván a megjelenés után kiderül és majd a tulajok nyilatkoznak akkor, de nekem ez a véleményem pl.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Furcsa, de kipróbálnám huzamosabb ideig.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Quasi_modo
nagyúr
Tetszik, jöhet.
valami
-
Tidzsimon
őstag
A technológia megvan, lehet olyan telókat csinálni amin oldalt 2-3mm káva alul felül 5-7 mm. 5.2 colos kijelzőjűtelefon végre lazán elférne a zsebben.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
judas13
addikt
👍
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
so_ha
senior tag
EvanBlass @evleaks oldalán volt az alábbi koncepció márciusban. Ő várja már.
-
no more
veterán
De idiótán néz ki ez is, mint az Aquos...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
petya1011
újonc
nekem nagyon tetszik. arrol nem beszelve hogy csokkenti a keszulek meretet. sztem egy sik kijelzo normal szilo tokkal (nem holmi 0.000x mm es) abszolut mertekben megfelel a serulesi problemak tomkelegenek megelozesere vagy csokkentesere.
-
ribizly
veterán
Jó jó, de ez mitől teszi jobbá az eszközt?
Az s6/s7 edge telefonoknál is belenyúlkának a felhasználók véletlenül a képernyőbe, ami okozhat arra nem felkészített alkalmazásoknál izgalmas reakciókat. Ezzel ugyanez lesz a helyzet.
Értem én, hogy egyre vékonyabb meg nagyobb kijelzős, meg kisebb kávás telefonokat kell gyártani, de a felhasználhatóságot, a strapa bírást és az akku időt kellene inkább fejleszteni, mert még mindig túl könnyen sérülnek és hamar merülnek ezek a vacakok.
Ja, hogy az nem látszik. Nem is azért vett régen ilyen eszközt az ember.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
no more
veterán
válasz Quasi_modo #83 üzenetére
Attól még véleményem lehet, nem? Ez egy fórum, tudtommal.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
nyisziati
veterán
Teljesen egyetértek.
Gyönyörű teló, szinte nulla praktikummal. Az "edge" telók tulajai is panaszkodnak, hogy elég egy rossz mozdulat, és már négy menüvel odébb van.
Plusz a sérülékenység.
Mellesleg az én nagykávás telóm, ami tudja a tízujjas érintést, hát bizony az is elég érzékeny. Időnként küzdök vele emiatt. Ha ehhez még a kávanélküliség is hozzátenne, akkor kábé visszatérnénk az alig használható telefonok korszakába - csak most egy másik végletből.
-
nyisziati
veterán
Ezt most trollkodásnak szántad?
Arról volt szó, hovy ez a telefon SÉRÜLÉKENYEBB.
Ezt nem voltál hajlandó elfogadni, erre írtam érvként, hogy mivel ez a teló kávanélküli, ezért a széle is üvegből van, ergo ha leejted, erős az esély, hogy erre érkezik.Vagyis egy sima telóhoz képest, amin csak az előlap törhet, ennek a teljes oldalfelülete is. Ráadásul az elvezetett erőhatás miatt a komplett kijelzőt is érintheti már egy kisenergiájú becsapódás is.
-
Arcképgyáros
-
Potrien
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #92 üzenetére
Sőt van olyan aminek a hátlapja is.
Na az a nagyon gáz, leejtésnél.
Bár mint tudjuk a vajas kenyér is mindíg pofával lefelé landol -
nyisziati
veterán
válasz JoeCockBill #91 üzenetére
szerk.: inkább hagyjuk, nincs ehhez kedvem vasárnap délután
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz nyisziati #94 üzenetére
Pedig sajnos neki van igaza.
Annyival pontosítanék, hogy abban igazad lehet, hogy a kijelző (display) maga valóban nagyobb eséllyel sérül, ha nincs káva."Arról volt szó, hovy ez a telefon SÉRÜLÉKENYEBB.
Ezt nem voltál hajlandó elfogadni"
Ez az, ami nem igaz. Az előlap (üveg borítás) ugyanúgy törik mindegyik készüléknél, tehát a telefon maga is ugyanúgy sérül.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
TTTotya
senior tag
Ahha és a sok buta mérnök a Sharpnál erre még biztosan nem is gondolt és nem talált ki ellene valamit, mikor ezt a koncepciót megalkotta..... (Szerk. Vagy nem fog mire piacra kerül)
Am. nekem nagyon bejön, jöhet!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Raadasul egy ilyen telefonnak (kava nelkuli) az elsodleges fogaspontja amikor be van kapcsolva a kijelzo az az also kava lenne,
Ezzel arra akarsz célozni, hogy ezeket a telefonokat csak nyuggerüzemmódban lehet használni? Azaz az egyik kezemmel tartom, a másikkal meg bökök? Azért az durva lenne. -
atike
nagyúr
....jön a következő samu kávanélkülivel, közben az új alma is az lesz és egyből mindenkinek tetszeni fog, hogy milyen jó dolog...
-
tibaimp
nagyúr
Na látod, ez nem is lenne rossz.
Ha merne nagyot álmodni a Nokia, meglépné ezt, lehet tarolna vele, de az biztos, hogy ismét a figyelem középpontjába kerülnének, ami nem ártana.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest