Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• isizakhi03

tag

válasz blueMerle #35 üzenetére

Teljesen egyet értek veled ! :R

De akkor is azt vallom, nem bántam meg a vásárlást, igazából ha lenne egy 4 magos, tegrás tabletem, azt csak kb addig használnám többet, míg ki nem élvezem rajta a legjobb androidos játékokat.

Hidd el, nem mindenki engedheti meg magának az erősebb tableteket, itt mifelénk, az ember örül annak, ami van.

Meg hát na, először van tablet a családban, nem érezzük azt hogy ez erősebb volt, mint ez!

Jó ez, nekem megérte én azt mondom

• Mpi

csendes tag

válasz blueMerle #38 üzenetére

Nyugika, nem gondolom, hogy Astonnal jársz.
    Nekem ez a cucc nem fontos, amiket leírtál, arra az LG L7 II-t használom. Ha visszaolvasol, érted. Megvárjuk, amíg a gyerek kinyírja, vagy simán elromlik, és veszek egy olyat, amit írtam. Lesz minőségi ugrás, öröm, meg minden.

• isizakhi03

tag

válasz blueMerle #33 üzenetére

Figyu! Én tudtam mit veszek. Mellesleg, nekem semmi hátrányom sincs ebben. Komolyan ! Nem azért vettem, hogy egész nap rajta üljek, ilyen low end tableten meg aztán pláne :) Eddig senki sem tagadta, hogy gyenge minőség. DE ! Azt még jobban nem, hogy ha lenne egy jobb, akkor nem adnám oda a gyerkőcnek. Na már most, ha tudjuk hogy nem ér sokat, gyennge a teljesítmény akkor felmerül a kérdés miért vettük? Én azért, hogy mindenki használhassa. Elromlik/rontják? Istenem. Ami elromolhat, az el is romlik. Mellesleg, attól még hogy gyereknél van nem jelenti azt, hogy el is rontja. Nekem már azért is megéri odaadni neki, mert látom örömöt nyújt neki. Egy szülőnek már megéri megvenni valamit, ha látja a gyermeke örül neki, örömét leli benne. Márpedig mikor a yt-n a best failokat nézi, akkor én látom. Bocsi elkalandoztam a lényeg:

Mint írtam, youtube, és a fentebb leírt játékok ( nincs kedvem megint leírni ne haragudj ) pöpecül mennek rajta.
    Ha használom is nem azt nézem milyenek a színek, meg a betekintési szög, meg isten tudja, mit kell még nézni.

Van, teszi a dolgát, és kész. Ha kicsit "Komolyabbat" akartam volna venni, akkor nyilván spórolok rajta.

De hogy igazat adjak neked, igen volt már olyan nem is egyszer, hogy olyat vettem, amit később megbántam.

Alaplap+processzor+VGA

De ezt a tabletet nem bántam meg, azt kaptam, amire számítottam.

Új hozzászólás Aktív témák