Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz isizakhi03 #34 üzenetére

Van, teszi a dolgát, és kész. Ha kicsit "Komolyabbat" akartam volna venni, akkor nyilván spórolok rajta.

Látod, ezaz. Itt nem arról van szó hogy kicsit komolyabb, hanem arról hogy vehettél volna egy olyan eszközt amit sokkal kevesebb kompromisszummal lehet használni. Mint amikor valaki megveszi a legolcsóbb filléres mosógépet,majd konstatálja hogy jó ez, kimos, mi kell még? Hát, pont azzal a jó ez-el van a baj ;) Ugye ismered azt a mondást, hogy az olcsóbb néha drágább? :)

Persze, természetesen én nem fogom megmondani hogy neked mi kell, elvégre hogy jövök én ahhoz. Csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet (és a postom pont ezért nem csak neked szólt) hogy nem minden esetben éri meg spórolni, pláne ha az ember egy kényelmi, luxuscikket vásárol. :U

• blueMerle

veterán

válasz isizakhi03 #29 üzenetére

Ne haragudj, de ez annyira... nevetséges. :N

Vettél valamit. Oké. Spóroltál tegyük fel 10-15 ezer Ft-ot egy korrekt cucchoz képest, pont annyit, amennyivel már egy igazán pöpec, gyors(abb) és normális(abb) kijelzős tabletet vehettél volna amit sokkal, de sokkal kevesebb kompromisszummal lehetne használni mint ezt az utolsó kínai gyárszökevényt. A mondókád végén Te magad is belátod, persze köntörfalazva hogy nem az igazi. Mindenki, de tényleg mindenki aki ilyen tabletet vesz, majd később az óvó szárnyai alá veszi a fórumon kivétel nélkül azzal jön: mert a gyereknek milyen jó! Ehh, micsoda duma, már így ezredjére unalmas. :) Ez olyan kifogás amit Te magadnak sem akarsz bevallani. Dehogy a gyereknek vetted, ugyanmár. Tudod miért adod és, és adja oda minden szülő a dzsunkatabletet a kölöknek? Mert szar! Ilyen egyszerű. Egy Galaxy Tab 10.1-et még a páncélszekrénybe is elzárnád előle. Ezt nem félted mert Te is tudod, legbelül, beláttad hogy igazán rossz használni, ezért lett belőle primary gyerekjáték, aztán majd ha a kiskölök is megunja hogy lassú, akkor meg fióknehezék lesz belőle. Megérte??

Figyelj, én is, és mindenki már elkövette azt a hibát, hogy vett valami olcsót, mert azt gondolta ezzel majd sokat spórol, hiszen elvileg ugyanazt tudja mint a 3x annyiba kerülő cucc. Emberek vagyunk, hibázunk. Node az, hogy minden dzsunkatablet-tulaj mint egy anyatigris védi ezeket a kukaszökevény cuccokat, mert ciki bevallani hogy elbaszkurálta a vételt...hát ez a ciki :) Gondolod én nem vettem ilyen dzsunkatabletet tavaly? Dehogynem :D Aztán szépen eladtam (mint mindenki), picit spóroltam és lám, egy olyan munkaeszközt sikerült vennem amiről ezt a postot is írom. Mert ezen élvezet netezni, mert gyönyörű a kijelző, nem akadozik, nem merül le 3 óra alatt ésatöbbi. Tényleg, csak egy kicsit kellett hozzátennem. Balfék voltam, anno, én bevallom, Te jösz ;)

Új hozzászólás Aktív témák