- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmartin94
aktív tag
Valahonnan lehet a netről ehhez a tabhoz letölteni flashtoolt, drivert és gyári firmware-t? Mert a Myaudio oldala teljesen meg van halva.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem, a gondom az, hogy nem lehet feloldani a képernyőjét. A gombra reagál, viszont a kijelző már nem, semmiféle érintésre. Mi lehet a baja? Így nem tudom kikapcsolni sem. Van valami más módja hogy legalább újra tudjam indítani?
Köszi a segítséget! -
Amacs
aktív tag
Pont ehhez a típushoz keresek érintőpanelt de még idáig nem sikerült összefutnom egy példányával sem. Ha valaki észrevenne egyet, szóljon nyugodtan!
-
spiritex
veterán
Pár hete beadtam a tuskó-ba a garanciális MyAudio 704O tabletemet, mert lemerült és nem lehetett tölteni. Ma hívtak, hogy a MyAudio megtagadta a garanciális szervizelést, mert az adaptert külső behatás érte, megtört a vezeték (szerintük!!!), amiért nem vállalnak felelősséget, de 2500 Ft-ért megjavítják... (Maga a tablet volt 11.900.) Na most ez így ahogy van hazugság, hiszen soha nem húzgáltam a töltőt, amióta megvolt, be volt dugva egy kapcsolós aljzatba, és csak a kapcsolót kapcsolgattam, amikor töltöttem.
Mitévő lehetek? A tuskó azt mondta, ha nem vállalom a költséget, visszadnak mindent, de nem tudom sem levásárolni, sem másikra cserélni. Mi van ilyenkor? Fogyasztóvédelemhez kell fordulnom, hogy valótlanságot állítanak, amivel ki akarják vonni magukat a garanciális kötelezettség alól? Előre is köszi! -
eugabesz
őstag
Fiúk!Van aki már rá tudta bírni,hogy működjön egy mobilnetes modemmel??(ZTE MF667)
-
Gábor0
tag
válasz
Armagedown #53 üzenetére
Bocs a késői válaszért.
Alcatel headset-tel működik a tablet, másmilyen sajnos nincs
amivel tesztelhetnénk, de ha ezzel jó, akkor egy komolyabbal
nem lehet gond.
Kipróbáltuk még normál fülhallgatóval (Sony) és 2.1 hangfalakkal
(Logitech) is, ezekkel sem volt probléma. -
bubuka71
aktív tag
Sziasztok ! Én karira vettem a kicsi lányomnak . Meglepően jól működik .
-
Armagedown
őstag
Azt meg tudnád nézni hogy működik-e vele heasdset?
A mikrofon miatt fontos volna ! -
haris
őstag
Ez nem a készülék hibája szerintem. Illetve de igen, de elég olcsó ahhoz, hogy azért ezen ne akadjak fent.
A boltban is ki tudtad volna próbálni, vagy megkérdezni az eladótól. Én tisztában voltam vele, mit veszek, és nem is csalódtam. ENNYIÉRT, simán jó.
Ha meg netes rendelés, akkor 8 napod van visszaküldeni. -
Gábor0
tag
Kár, hogy nem lehet micro USB-ről tölteni, mivel főleg autóban lenne használva
(nem vezetés közben!), de így számomra nem sok értelme van.
-
Stirlitz
senior tag
Vettem én is egyet. Megérte. port.hu bejön, tv újság kipipálva. (Részemről) Gyerek játékai mennek, és igen, már le is dobta... Túlélte. Jó helye van itt a nappaliban.
És a fejem verném a falba, tudva azt, hogy mit szeretnénk használni rajta és ki fogja használni többet (kisgyerek) akár 5ezerért drágábbat vettem volna., Miért? Mert merő sznob dolog lett volna, pontosan úgy, mint a welness szállodában látott galaxy tabal fotózás. Kevés röhelyesebb dolgot láttam életemben.
Most biztos proli vagyok....
-
isizakhi03
tag
válasz
blueMerle #35 üzenetére
Teljesen egyet értek veled !
De akkor is azt vallom, nem bántam meg a vásárlást, igazából ha lenne egy 4 magos, tegrás tabletem, azt csak kb addig használnám többet, míg ki nem élvezem rajta a legjobb androidos játékokat.
Hidd el, nem mindenki engedheti meg magának az erősebb tableteket, itt mifelénk, az ember örül annak, ami van.
Meg hát na, először van tablet a családban, nem érezzük azt hogy ez erősebb volt, mint ez!
Jó ez, nekem megérte én azt mondom
-
capulet75
addikt
100 dollár környékén már van 2 mag meg 1gb ram és vállalható betekintési szög. Nem kell ennyire fillért b..ni és nem lesz sírás. A kicsiknek sem jó ha akadozik meg lassan tölt, a gyerekek nem a türelmükről híresek.
-
Mpi
csendes tag
válasz
blueMerle #38 üzenetére
Nyugika, nem gondolom, hogy Astonnal jársz.
Nekem ez a cucc nem fontos, amiket leírtál, arra az LG L7 II-t használom. Ha visszaolvasol, érted. Megvárjuk, amíg a gyerek kinyírja, vagy simán elromlik, és veszek egy olyat, amit írtam. Lesz minőségi ugrás, öröm, meg minden. -
Mpi
csendes tag
-
blueMerle
veterán
Amúgy könyörgöm ne nézzük le egymást, ha az nem költ, gondolkodik úgy, mint egy dzsentri.
Látod Te is ugyanúgy besértődsz mint egy 5 éves durcás kisgyerek és ahelyett hogy normálisan végiggondolnád amit leírtam, támadsz, bárkit, aki negatívan áll a dlágaszágodhoz (mert ehhez máshogy nem lehet) azt egy újgazdag parasztnak titulálod aki Aston Martinnal jár ésatöbbi baromság. Édesf*szom, komolyan, nem jön le miről beszélek?
Nekem nem fáj hogy ilyet vettél, sőt, örülök ha örömöd leled benne. Vili? Arról beszélek hogy ár/érték aránya a béka segge alatt, mert minőségben, komfortban egy rakás trágya. És ezt a dzsunkatablet tulajokon kívül mindenki belátja. Mondom, nekem is volt, én is azzal a céllal vettem hogy háhá de jól kitoltam a világgal, muhaha húdejól jártam....aztán kezembe került egy 15e Ft-al drágább eszköz és majdnem elsírtam magam (majd gyorsan eladtam azt a förmedvényt). Nem azért mert telhetetlen vagyok, hanem mert beláttam hogy az a luxuscikk, az az eszköz, amit azért vettem hogy kényelmesen a TV elől netezzek, amin itt-ott megírjak egy mailt vagy játszak egy kicsit rajta, valójában sokkal, mérföldekkel használhatóbb is lehetne egy pici befektetéssel. Igen, mindennél, mindig van jobb, de van egy szint, ami alá szerintem nem kéne menni. Ezek a tabletek pont ezt a szintet képviselik.
Mindez persze, szigorúan szerintem.
banhammer:
-
banhammer
veterán
Nem értem miért kell ilyen ipari hulladéknak minősülő tabletekkel bombázni a piacot.
Az egyszeri ember megveszi és rácsodálkozik, hogy milyen rossz.
Meglát egy a rózsavirágúak rendjébe és a rózsafélék családjába tartozó nemzetség logójával elátott készüléket és azt látja, hogy kenterbe veri sebességben és felhasználói élményben a frissen vásárolt tabletjét.
A végén az csapódik le, hogy az úgy ahogy van Android szar, lassú, még netezni se lehet vele.Köszönjük MyAudio!
-
Mpi
csendes tag
Gyerekkoromban Commodore 64-en játszottunk, már ha volt rá valahol lehetőség, a gyerekszobánkban meg egy junoszty tv volt. Ez utóbbi tényleg egy sz@r volt.
Onnan nézve már ez a dzsunka is hi-tech. Persze a haver régi Ipadja is csúnyán alázza, meg kb minden. Én azért vettem ezt, mert nem volt létszükséglet, a 4,3-as mobil, a 40-es tv szinte minden igényünket kielégíti, ennél többet ilyenre nem szántunk, majd kiforr ez még.
Amúgy könyörgöm ne nézzük le egymást, ha az nem költ, gondolkodik úgy, mint egy dzsentri. -
blueMerle
veterán
válasz
isizakhi03 #34 üzenetére
Van, teszi a dolgát, és kész. Ha kicsit "Komolyabbat" akartam volna venni, akkor nyilván spórolok rajta.
Látod, ezaz. Itt nem arról van szó hogy kicsit komolyabb, hanem arról hogy vehettél volna egy olyan eszközt amit sokkal kevesebb kompromisszummal lehet használni. Mint amikor valaki megveszi a legolcsóbb filléres mosógépet,majd konstatálja hogy jó ez, kimos, mi kell még? Hát, pont azzal a jó ez-el van a baj
Ugye ismered azt a mondást, hogy az olcsóbb néha drágább?
Persze, természetesen én nem fogom megmondani hogy neked mi kell, elvégre hogy jövök én ahhoz. Csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet (és a postom pont ezért nem csak neked szólt) hogy nem minden esetben éri meg spórolni, pláne ha az ember egy kényelmi, luxuscikket vásárol.
-
isizakhi03
tag
válasz
blueMerle #33 üzenetére
Figyu! Én tudtam mit veszek. Mellesleg, nekem semmi hátrányom sincs ebben. Komolyan ! Nem azért vettem, hogy egész nap rajta üljek, ilyen low end tableten meg aztán pláne
Eddig senki sem tagadta, hogy gyenge minőség. DE ! Azt még jobban nem, hogy ha lenne egy jobb, akkor nem adnám oda a gyerkőcnek. Na már most, ha tudjuk hogy nem ér sokat, gyennge a teljesítmény akkor felmerül a kérdés miért vettük? Én azért, hogy mindenki használhassa. Elromlik/rontják? Istenem. Ami elromolhat, az el is romlik. Mellesleg, attól még hogy gyereknél van nem jelenti azt, hogy el is rontja. Nekem már azért is megéri odaadni neki, mert látom örömöt nyújt neki. Egy szülőnek már megéri megvenni valamit, ha látja a gyermeke örül neki, örömét leli benne. Márpedig mikor a yt-n a best failokat nézi, akkor én látom. Bocsi elkalandoztam a lényeg:
Mint írtam, youtube, és a fentebb leírt játékok ( nincs kedvem megint leírni ne haragudj ) pöpecül mennek rajta.
Ha használom is nem azt nézem milyenek a színek, meg a betekintési szög, meg isten tudja, mit kell még nézni.Van, teszi a dolgát, és kész. Ha kicsit "Komolyabbat" akartam volna venni, akkor nyilván spórolok rajta.
De hogy igazat adjak neked, igen volt már olyan nem is egyszer, hogy olyat vettem, amit később megbántam.
Alaplap+processzor+VGA
De ezt a tabletet nem bántam meg, azt kaptam, amire számítottam.
-
blueMerle
veterán
válasz
isizakhi03 #29 üzenetére
Ne haragudj, de ez annyira... nevetséges.
Vettél valamit. Oké. Spóroltál tegyük fel 10-15 ezer Ft-ot egy korrekt cucchoz képest, pont annyit, amennyivel már egy igazán pöpec, gyors(abb) és normális(abb) kijelzős tabletet vehettél volna amit sokkal, de sokkal kevesebb kompromisszummal lehetne használni mint ezt az utolsó kínai gyárszökevényt. A mondókád végén Te magad is belátod, persze köntörfalazva hogy nem az igazi. Mindenki, de tényleg mindenki aki ilyen tabletet vesz, majd később az óvó szárnyai alá veszi a fórumon kivétel nélkül azzal jön: mert a gyereknek milyen jó! Ehh, micsoda duma, már így ezredjére unalmas.
Ez olyan kifogás amit Te magadnak sem akarsz bevallani. Dehogy a gyereknek vetted, ugyanmár. Tudod miért adod és, és adja oda minden szülő a dzsunkatabletet a kölöknek? Mert szar! Ilyen egyszerű. Egy Galaxy Tab 10.1-et még a páncélszekrénybe is elzárnád előle. Ezt nem félted mert Te is tudod, legbelül, beláttad hogy igazán rossz használni, ezért lett belőle primary gyerekjáték, aztán majd ha a kiskölök is megunja hogy lassú, akkor meg fióknehezék lesz belőle. Megérte??
Figyelj, én is, és mindenki már elkövette azt a hibát, hogy vett valami olcsót, mert azt gondolta ezzel majd sokat spórol, hiszen elvileg ugyanazt tudja mint a 3x annyiba kerülő cucc. Emberek vagyunk, hibázunk. Node az, hogy minden dzsunkatablet-tulaj mint egy anyatigris védi ezeket a kukaszökevény cuccokat, mert ciki bevallani hogy elbaszkurálta a vételt...hát ez a ciki
Gondolod én nem vettem ilyen dzsunkatabletet tavaly? Dehogynem
Aztán szépen eladtam (mint mindenki), picit spóroltam és lám, egy olyan munkaeszközt sikerült vennem amiről ezt a postot is írom. Mert ezen élvezet netezni, mert gyönyörű a kijelző, nem akadozik, nem merül le 3 óra alatt ésatöbbi. Tényleg, csak egy kicsit kellett hozzátennem. Balfék voltam, anno, én bevallom, Te jösz
-
Mpi
csendes tag
Mi tavaly vettünk Concord Tab One-t 22-ért, az is hasonló. A legnagyobb gáz a szinte 0 betekintési szög. Amúgy jól használható, csak oda kell kicsit figyelni, ICS-vel már nem nagy dolog. Eredeti terveimmel ellentétben az asszony és az 5 éves fiunk használja legtöbbet. A Lep's world, a madaras, a hegyes, és még az egyszerűbb autószimulátorok is jól futnak.
Vette a töltést microról is, addig, míg a gyerek ki nem törte, azóta elővettük az eredeti töltőt.
Szerintem még kibír egy évet, de akkor biztos IPS-t veszek (1024x768), és a másik szempont a jó hangzás lesz. -
Binczet
tag
Köszi, kicsit megnyugodtam.
Más: nekem egy nagyon régi, kínai tabletem van. Netezni nem tudok vele, (wifi van csak benne, ami kb. 15-20 percenként megszakad) baromi lassú, Angry birds 1 (!) megy rajta, de az utolsó pályák már szaggatnak. Viszont 10 collos a kijelzője, így tudok rajta olvasni, meg akár filmet nézni, ha nem süt rá épp a nap, mert a fényerő nincs a topon. Ja és még rezisztív a kijelző. :-D De arra tényleg jó volt, hogy a 6 órás vonatúton megnézzem a Folyó sorozat 4 részét.
-
isizakhi03
tag
Olyan bohóc vagy ne haragudj.
látszik nem tudsz becsülni semmit. manapság azt kell becsülni ami van ! mert a mai világban csoda, hogy van !
Én is vettem egyet magamnak pont ilyet skypera. a kisfiam befogta magának, és vígan youtube videókat nézeget, ( nem, nem szaggat a videó ) és játszik vele. igaz nem egy csúcs tablet, de alapokra tökéletes.én is próbáltam pár játékkal még pedig:
Mini motor racig
hill climb racing
angry birds+ez az új autós játékaezek nem szaggattak, szépen elmentek.
van úgy hogy apróra is ezzel jövök fel, és semmi lassúságot nem érzek. van hogy várni kell vele egy picit ( kb 4-5 mp-et hogy töltsön valamit, de istenem, nem nagy durranás )
szóval ha röviden akarod jellemezni, úgy lehetne a semminél jobb. mert jobb, ez tény.a teszt meg szerintem jó lett, örülni fog neki aki megkapta ebben biztos vagyok
-
törölt tag
Minimum myaudiok kozott szerintem a dcc sorozat, de annak is vannak hibai, pl mi az, hogy egy ketmagos 1,6 ghz-s 1g ramos tabon szaggat a menu? Mondjunk a samsung tabokrol ne is beszeljunk.
-
BassHead
tag
Pont a mai nap folyamán nyomkodtunk egyik haverommal egy ilyet a munkahelyen. A cég egyik alkalmazottja vette a rokonának /5-6 éves kisgyerek/ madarasat játszani, illet a hegyen autókázni. Egyébként erre a célra, valamint arra, hogy a kisgyerek a megunt játék után eldobja szerintem teljesen jó a szerkezet. A kijelző viszont tényleg egyszerűen borzalmas, és vállalhatatlan volt szerintünk is. Betekintési szög nagyon-nagyon minimális. Színhelyesség egyenlő a nullával. A bevilágítás is zavaró. 10 perc nyomkodás után le kellett raknunk, mert már fájt a szemünk attól, hogy szinte minden szögből más-más színeket látunk.
-
zsoltyy
tag
+1
Nekem 708W van. Hát az se egy kapkodós fajta, de van rajta cool reader, egy NFS Most Wanted, Gta III, Total Commander.. ja és Clean Master, meg egy BKV menetrend.
Netre ritkán használom. Szinte soha. Fentebb említett játékok elfutnak rajta.
Olvasásra használom 95%-ban. A maradék 5% egy-egy sorozat epizód.
1 éve volt újonnan 19.990.-
Én is azt mondom: Mindenki az igényeinek megfelelően válasszon. -
-
Micuir_M
tag
Szeretnék néhány hozzászólásra reagálni:
1. 4.2.2 Android van rajta és az tényleg nem ICS, de az a lista a gyártó oldaláról van, ők írták el. :-)
2. Az ügyfélszolgálat nem létezik, több, mint 10 napja nem voltak képesek reagálni.
3. Nem kínszenvedés vele a netezés. Mivel nem tettem rá más böngészőt, a gyárival próbáltam. Működik, a beágyazott Youtube videót lejátszotta, a FB ment netes felületen, mi kell még? :-)
A kritikák, amiket írtatok, jogosak, de: egy szempont miatt érdemes ilyet venni. Ahogy a cikk végén is írtam, majdnem mindenre igaz manapság, hogy az igényeink ismeretében érdemes venni valamit. Annál sem jobbat, sem rosszabbat nem érdemes. Aki leszólja, nyilván jobb tabletre vágyik, de fogadjuk már el, hogy van, akinek ez tökéletes! Akinek vettem, az egy Samsung C sorozatú, nyomógombos telefonon netezik, roppant kicsi kijelzőn. Vagy a laptopján. A telefonhoz képest előrelépés és ezen lehet e-könyveket olvasni, stb.
Tehát amiben ez jó, az az ára illetve az, hogy hozza azt, amit elvárok tőle. Egy példa: tavaly vettem Praktikummal egy érintős alcatel telefont, kb. 8.000.- Ft-ért. Arra is sok minden rá volt írva, hogy mit kellene tudnia, de a gyakorlatban nem vagy nagyon nehezen működött (pl. a FB-kliens hosszú másodpercekig frissített és alig fért rá valami a kijelzőre a hírfolyamból; a emailkliens alig működött, stb.). El is adtam egy hét után. Ehhez képest ez tudja, ami rá van írva és nem pénzkidobás, hanem árában van.
-
Binczet
tag
Ez az óraelfelejtős dolog nagyon durva! Tisztára mint a game-boyos korszakban, amikor nem szabadott engedni, hogy teljesen lemerüljön az akksi. (bár ott azért ki lehetett kapcsolni
)
-
haris
őstag
Én is vettem egy ilyet az Euronix-ben, csak a BeeX S1 "márkájút"
Totál így néz ki, totál ugyanezekkel a paraméterekkel, a töltője is pont ahogy leírtad.Ami a legnagyobb baj vele, az tényleg a kritikán aluli betekintési szög, ami miatt állítva nem is nagyon használható, fektetve még elmegy. (még szerencse, hogy a legtöbb játék így használandó)
A felhasználási területe gyerekeknek játszani, mert igen ideges vagyok, amikor csoki lenyomatokat találok a telefonom kijelzőjén, ugyanis a két éves fiam amikor csöndben van, akkor tudom, hogy megszerezte az asztalról valamelyikünk mobilját, és épp azon játszik, vagy felhív valakit. És bár 4 mobilunkat 4 különböző módon kell feloldani képernyőzárból, a kis szaros pontosan tudja, melyiket hogyan.
Angry Birds(ök), Hill Climb Racing, Talking Ginger (Tom stb), youtube és mxplayer viszont gyönyörűen fut rajta, és ha oda csapja esetleg bármihez, akkor örömmel veszek majd egy másikat, aminek előtte lecsekkolom a kijelzőjét.
-
blueMerle
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de ezen kínszenvedés a netezés (és bármi egyéb). Komolyan. Az ember fél órányi gyötrelem után inkább átül a PC-hez vagy előveszi a notebookot, ezt pedig elteszi a fiókba, hogy majd legközelebb este a TV előtt ezen fog netezni. Nem fog. Ebben biztos lehetsz. Az összes ilyen olcsó, lassú tabletnek az a sorsa hogy a fiókban végzi. Ismerősöm vett egy ilyet a 8 éves fiának. A kissrác nem egy telhetetlen gyerek, egész okos és jó érzéke van az informatikához, talán pont ezért vitte oda 2 óra nyomogatás után az apjához a tabletet a következő szöveggel: Apa, inkább adok a spórolt pénzemből de kérlek ezhelyett vegyünk valami használhatót!
(szem- és fültanúja voltam az esetnek)
Szóval no, kedves ajándék, és tényleg nem akarlak letörni, de ne számíts arra hogy a megajándékozott örömmel, sokáig fogja használni.
És még valami: ne tessék ehhez hasonlítani a régebbi Androidos márkás telefonokat. Ott ugyanis volt optimalizáció, ezek az eszközök pedig ezt a szót hírből sem ismerik. Tényleg, komolyan tessék elhinni: az összes ilyen 1x1GHz/512RAM/WVGA kínai dzsunkatabletek kórusa ilyen.
-
Yeahpad... meg még millio néven futo legutolso kinai dzsunka.
Nem mélto, hogy chinese product legyen.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én ennek a drágább társát vettem meg 17990.- ért de a harmadik nap vittem vissza. Ugyanezekkel a specifikációkkal rendelkezett csak jobban néz ki meg a procija is 2x1.2GHz-es volt. A rendszer néha néha ha hirtelen léptem ki a netből akkor betorpant meg miegymás de ennyiért jó lett volna. De a röhej most jön. A kijelző oly szinten gyalázatosan hányadék hogy a betekintési szög is csak kukába való. Mikor valamennyit is ért a betekintési szög akkor a tab úgy ált a kezembe mint egy részeg csaj kezében a pezsgős pohár. A kijelző felbontása is elég gázos volt. Inkább elgondolkodtam azon hogy a MediaMarkt-ba található (totál ugyan az mint a 704T csak a kijelző IPS és legalább 1024x768) tab 20990.- ért jobban megéri. Méghozzá az alapból 8Gb tárhellyel van megáldva. De azt se vettem meg mert felidegesített a MyAudio ezért inkább megvettem egy tisztességes Samsung Galaxy Mega 6.3-at.
Az legalább gyönyörű kinézető, telefonként is használható, viszonylag szépek a színei a kijelzőnek (SuperAmoled után furcsább de IPS-hez képest gyönyörű) és a betekintési szög is megfelelő. Van benne Bluetooth is meg hátlapi jó minőségű kamera vakuval. Úgyhogy inkább azt vettem. Nem 7"-os de szerintem ennyit bevállalhat az ember hogy egy normális "tablet" szerű lénye legyen.
-
janos1988
addikt
Nem értem az embereket néha. Most vesz egy kompromisszumokkal használható táblát 12k-ért egy nagyon szűk és behatárolt célra, ahelyett hogy rádobna egy 10-est és vehetne egy sokkal használhatóbb és minden tekintetben jobb gépet.
-
capulet75
addikt
Totál kizárt hogy ebben az életben még egyszer myaudio cuccot vegyek. Nevetséges hogy a csak elviekben létező support miatt vesznek sokan boltból, (vegyél netről, 2x jobbat kapsz ennyiért) az meg nem hogy nem válaszol nem véletlen. Talán mert nem is létezik. Nesze neked magyar cég, ezek is csak a profitot akarják. Felépíteni valami használható dolgot az már nem megy mert az nem termel azonnal X hasznot. Arra persze már nincs eszük hogy százszor annyi haszon lenne ha jó híre lenne a márkának. Hát ez van.
-
Paci.
tag
Megírtad helyettem, köszönöm szépen.
Saját tapasztalatok: Tényleg karcsú az az 512M RAM, gyakorlatilag nincs multitask. Mióta elkezdtem telepakolni játékokkal (a legkisebb közös többszörösnek tojja a Jézuska) lassabban kapcsol be. Böngésző elmegy, oldalborda Hüjevaji G510-ese sem gyorsabb. És első böngészést azzal kezdte, hogy "Flash telepítése". Videa, jutub, szépen megy böngészőből. Az a pár játék -most nézem, 23
..- mind rendesen megy rajta, + pár alkalmazás is okés. Elviszi a fullHD-s videókat is, csak ugye semmi értelme. AnTuTu 6384 pont, szerinte ez "Not too bad", és azt állítja hogy Mali-400 MP van benne. A dobozán az van feltüntetve hogy 1200MHz-tud a proci, de TuTu szerint is csak 1000. Vannak screenshot-ok is, ha valakit érdekel.
Amire szánom, arra tökéletes lesz.
-
csecso22
tag
Nem azért de a 4.2-es Android az nem Jelly Bean akar lenni.
-
Dr. Romano
veterán
Én még akkor vettem tabletet, amikor még csak kezdtek terjedni a kínai klónok. Akkor még 70$ környékén kaptam egy 7"-os rezisztív töcsszkrínnel (a kapacitív még luxus) szerelt imap x210-es tabot, 256mb rammal, 1 óra akku üzemidővel (melynek nagy része várakozás volt). Kínszenvedés volt használni (főlege a kijelzőt kellett nyomkodni rendesen).
De a feladatra elég volt (F1 alatt a Live Timminget futtatta).Ha most arról kéne váltsak, ez maga lenne a megváltás. Tehát hogy kinek mi a jó, az nézőpont kérdése.
-
Gemil
tag
Messziről elkerülöm az egész MyAudio céget. Volt egy 1016dcc-m, kb a fél évet sem bírta ki. Ugyanaz volt a baja mint ezeknek a Tescos olcsóságoknak lesz: a töltőcsatlakozó. A fél éven belül 2szer volt szervízben, a második alkalom után levásárolhattam az árát. Nem tudom, hogy ezt melyik kínai gyárban rakták össze, de szinte biztos hogy ez lesz az egyik leggyengébb pontja. Persze nem csak ez volt a gondja, utána lehet járni...
Mindenkit óvnék mindenféle ilyen olcsó szeméttől. (a gyereknek jól lesz nyúzni pár hónapig) -
HUNNIA1920
őstag
Szerintem meg ezért az árért teljesen vállalható.
Ha én tudtam netezni a Motorola Defy-n (hasonló paraméterek, kivéve a kijelző feleakkora), akkor ezen sem lehet rosszabb.
Android 4.2 kiemelendő (vannak gyártók, akik még mindig a 4.0 vagy 4.1-nél tartanak és nem is lesz rá frissítés), OTG-s 3G megint csak jó dolog (meg kell szokni, de ez talán a Tablet-eknél nem újdonság).Ha mondjuk összehasonlítom egy 2. generációs Nexus 7-el, ami képviseli a "csúcsot" a 7"-os Tab-oknál, a tesztben szereplő pedig az alját, kérdés, hogy megér-e 7-szer annyit a Nexus. Mert ha valaki tényleg csak netezik, képeket néz, néha megnéz egy filmet (nem HD), esetleg zenét hallgat, annak miért nem felel meg?
-
Mokó
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #5 üzenetére
Amugy egyetértek veled,remélem jövőre kb hasonló árfekvésú de "fejlettebb" motyók jönnek..Szerintem cortexA9+Adreno205 simán lehetne a standard,esetleg mali400...emlékszik még valaki a concorde 7.0 tab One sikerére?20k-ért már lehetett Hd játékokkal játszani tabon.Na ez kéne.Csak még olcsóbban.Szerintem.
-
Ekkora méretben WVGA felbontás...legalább SVGA kellene, adnák 3k felárral, de ez így valami szenzációs pixelcsoda lehet...720p ezen? Miért? Nem mondom, jó, hogy ennyiért is van, de ez a kijelző durva kompromisszum.
-
E.Kaufmann
veterán
Viszont jó az irány. Tavaly egy ilyen 20-24 ezer volt. Hátha jövőre 12-ért már elég használható cuccok lesznek. Nem sok kellene ahhoz hogy tényleg használható cucc legyen, kis memória kis cpu erő és az új Androidban is van pár érdekes fejlesztés. Persze 3(4
)G modul akkor se lesz még bennük.
-
Mokó
aktív tag
Sok ismerősöm kérdezte tőlem megérik-e ezek a tabok...Mondtam legfeljebb filmet nézni,talán az angry birds elmegy rajta (és most a régiekre gondoltam) a vivante gc800 pfuh odavág...mint a gma4500mhd.Filmezni lehet
gémek felejtősek (még talán a régebbiek is).A net érdekes téma..De a fórumban bővebben foglalkoznak vele.Én is akartam egyet csak úgy,szétrootolni,OC miegymás,de elméletileg nem lehet rootolni..hm...érdekes.
Lehet hogy gagyi,de legalább olcsó.Kisgyermeknek Hill Climb Racing-ezni talán jó.
-
E.Kaufmann
veterán
Azért van külön töltőcsatlakozó hogy nagyobb árammal, gyorsabban lehessen tölteni.
Nekem van ilyen A13-as alapon. Netezés tényleg szenvedés vele (kevés a memó, kár hogy ezekre nem érhető el a kitt-katt az alternatív VM-el amivel a progik kissebb proci és memóigénnyel futhatnának elvileg), esetleg ugye ilyen oldalspecifikus alkalmazásokkal elmegy, face kliens pl.
Amire viszont tökkkkéletes egy ilyen kategóriás cucc:
filmet nézni buszon, persze nem a BD rippeket -
g@bo
nagyúr
olcsó de legalább hulladék. ha valaki ezen netezik, ki is élvezheti a szaggatás és állandó nagyítgatás előnyét.
arra jó, hogy legyen. nem leszólni akarom /vagy is de/ de ha már az ember költ, vegyen olyat ami használható és élvezi is a termék meglétét.
én is szeretnék tabletet, de asus memopad hd 7 alá nem megyek, inkább spórolok, de ne legyen ultragagyi érzésem.
ez a cucc jó a /3-4 éves/ gyereknek, alap androidos játékokra, szétverni, majd kuka.
-
xmaas
őstag
Hat ennyi penzert megeri legalabb megtudjak tobben engedni maguknak ahogy mondtad ismerkedni az internettel stb . arra a celra tokeletes ,habar az nem igaz hogy nemtudtak megoldani a normalis usb toltot/toltest 1-2 ezer forint pluszba nem olte meg volna oket gondolom, ami meg jo dolog hogy legalabb az ilyen olcso keszulekek rakenyszeritik a nagy gyartokat is hogy csokentsenek arakat lassan de biztosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest