- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Mitol ``uzleti`` egy mobil? Hogy lehet vele villantani a targyalason azzal, hogy radugja valaki a projektorra vagy a TV-re? Vagy lehet menozni a megbeszelesen, hogy kirakja az asztalra, hogy neki micsoda csucsmobilja van? Vagy mitol ``uzleti`` szerintetek egy mobil? Merthogy szerintem itt a forumrol barki ezerszer jobban kihasznalja a mobiljat, mint a legtobb ``uzletember``, aki csak telefonalasra hasznalja. Legalabbis en hasznalom az en mobilom wlan-ra, GPS-re, fotozasra, videozasra, sms-ezesre, telcsizesre, stb. Ugyhogy olyan szinten utalom ezt az ``uzleti mobil`` kifejezest, hogy a falnak tudnek menni tole...
-
bepe79
addikt
En tenyleg nem ertem, hogy miert kell egybol csuklobol lefikazni (a vga video miatt is...)
Olyan dolgokat fog felvonultatni, amik mas teloban abszolut nem lesznek (meg egy jo ideig), es jobban all-in-one lesz, mint egy N95 vagy majd az N96. Nezzuk csak: 3G, HSDPA, WLAN, GPS, 800x600-as kijelzo, QWERTY, VGA video, 3.x MP kamera, 3`` kijelzo, Windows Mobile 6.1 !!! (a legujabb Win Mobile, amit mas keszulek meg nem kapott meg tudtommal), stb. stb. Hat akarhogy is nezem, ez a feature lista nem akarmilyen, es ha mar szorja az SE a reklamokat + kint van a white page / users manual + jonnek a kepek, videok, akkor nem 2009-ben fog ez jonni, hanem par honapon belul. Es szerintem utni fog, legalabbis en nagyon kivancsi vagyok ra! -
bepe79
addikt
-
bepe79
addikt
válasz
Juca mami #228 üzenetére
En pl. nem Magyarorszagon dolgozom, es az angol fizubol akar egybol rohanhatnek is X1-et venni, amint kijon. Jah, es fikazni sem fikaztam, en is azon a velemenyen vagyok, hogy majd ha kijon, meglatjuk, milyen lesz. Egyebkent az altalam berakott, kiszivargott users manual-t megnezte valaki? Minden kerdesre valaszt lehet kapni belole, mert a telefon osszes letezo muszaki parametere megtalalhato benne.
-
bepe79
addikt
Az utolso SE telefonjaim T68, T610 (ha jol emlekszem a tipusra) es K510i voltak, most mar Nokia-kat hasznalok (N95, N82). Viszont az SE feltamadoban van, es ez az Xperia X1 nagyon-nagyon igeretesnek erkezik, a Win Mobile (es annak is a legujabb 6.1-es verzioja, amit lehet, hogy ez kap meg legelsokent) meg meg igeretesebbe teszi. Ugyhogy lehet, hogy a Nokia-k mellett helyet kap ez az SE keszulek is. Szerintetek felveszi a versenyt a HTC Kaiser-el es az uj ASUS P750-el? Vagy jobb lesz azoknal is? Es kb mikor erkezik az X1, ha az SE mar szorja ki a reklam e-maileket, es az e-bay-en is kezd feltunni, mas oldalakon pedig mar elo is lehet rendelni?!
-
bepe79
addikt
*Neuheit* SonyEricsson Xperia X1 mit Navi + D1 D2 O2 E+
Remelem hamar jon, mar szeretnem a kezeim kozt tartani.
-
bepe79
addikt
Egyre jobban erdekel ez az X1, es lehet, hogy az N82-om melle beszerzek majd egyet.
Lenne par lama kerdesem, mert eddig csak Symbian-os teloim voltak, es csak Symbianos Nokia-k. A Windows Mobile fejleszteset hol lehet nyomon kovetni? Mi a hivatalos web oldala? Ki fejleszti? Az X1-en hanyas verzioja lesz es az ijnak szamit-e, ami rajta lesz majd? -
bepe79
addikt
Ez az Xperia X1 teljesen megfelelne nekem, DE! Es itt jon a de, ami mas szemeben elony, az az en szememben hatrany sajnos: idegenkedem a qwerty billentyuzettol. Merthogy en azt szeretem, ha egybol irhatok egy SMS-t, vagy max egy slide-ot kell felcsusztatni, hogy irhassam azt. De a qwerty-knel ki kell nyitni oldaliranyban, elforgatni, ez szvsz irto maceras egy tomott jarmuvon, vagy akarhol, ennyi erovel laptopot is vihetnek magammal, kb. ugyanugy ki kell nyitni, lehelyezni valahova. El nem tudom kepzelni, hogy hogy lehet egeszsegesen, normalisan kinyitni hipp-hopp egy kezzel, es raadasul egy kezzel irni az SMS-t, ahogy a legtobb normal telefonon. Szoval ez visszatarto tenyezo, pedig irtozatos tudasa van ennek az X1-nek, ami mind jol jonne, mert megszoktam oket az mostani phone-nal: wifi, gps, op. rendszer, szep nagy kijelzo, memoriakartyas bovithetoseg, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged