- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
A £699.95-os ar: [link] ( http://www.expansys.com/p.aspx?i=163432 ) egy kicsit huzosnak tunik. Az kb. 240000-250000 Ft...
-
bendzso
senior tag
óóóóó bárcsak lenne benne qwerty, és érintőképernyő
akkor megvenném. amúgy szerintem összességében jobb az xperia
-
törölt tag
a ZN5 (bár amúgy tetszik nagyon, de) hogy jön ebbe a mezőnybe? nincs benne GPS, meg a leggyorsabb adatávitele az EDGE... szerintem sem árban, sem tudásban nem ez a kategória lesz.
amúgy nem igazán jön be nekem sem ez a lapát forma, meg a kétfelé csúsztatás sem, és ahogy előttem mondták, a fényes boríŧás sem. nem is értem miért olyan menő dolog minden elektronikai terméknél, talán addig szép, amíg az ember selyemkesztyűben használja...
-
-
Integrale
veterán
Nem értem hogy mért mondják egyesek, h a 2008 év legjobb mobilja. Pár apróságtól eltekintve ua mint az N95 , akor az mért nem 2008 legjobb mobilja?
Ez az egész akkor derül ki amikor megjelenik a teszt ITT !
szerintem gyerekes ez a külső
-
Enjoy
addikt
Drágaságok egy kupacon: link
N96-ot és az N81-et simán össze lehet keverni szemből nézve.
-
Volt a kezemben egy N96. Úgy nyikorgott a hátlapja, h. ihajj?!
-
joey04
titán
-
Magimano
aktív tag
ez most komoly??
Kijelző és felhasználói felület
2,4 hüvelykes QVGA (240 x 320 képpont), színes LCD TFT-kijelző, közel 16 millió színárnyalat megjelenítésével
ezk szerint nem kap akkora kijelzőt mint az N95? azért ez igy elég vicces
-
dui
aktív tag
ez már nem is telefon, erre nincs szó hogy mi, ez mindent tud már szinte amit egy számítógép. Lassan eljön az az idő mikor kifelejtik majd a hívás és az sms funkciót, ami mobiltelefonná tesz egy tárgyat
de ez inkább hasonlít egy psp-re mint telefonra
-
dui
aktív tag
egy ilyen szép jó telóba már elfért volna egy vga kijelző is, 32bit-es színmélységgel
Na az már teló lenne, de nem is akármilyen -
palm treo 75
tag
talán lehet a legjobb nokia és a legjobb mobil
-
Magimano
aktív tag
lehet olvasgatni
[link]
Persze nem árt tudni picit Oroszul is -
bepe79
addikt
``Augusztusban érkezik a Nokia N96
A finn gyártó legnagyobb tudású multimédiás telefonja a Nokia N96 az előd megnövelt tudását csomagolta át a Nokia N81 fényes fekete köntösébe. Habár a gyártó új üdvöskéje már az év elején ismertté vált, hivatalosan csak a Mobile World Congress alkalmával csodálhatta meg a nagyérdemű. A Carphone Warehouse belső oldalai szerint augusztus elején kerülhet a jövevény a boltok polcaira, legalábbis a kínálatukban akkortól lesz elérhető. A hatalmas, 2,8 hüvelykes kijelzővel, 5 megapixeles kamerával, GPS vevővel és bővíthető 16GB belső memóriával felszerelt készülék pontos ára Carphone Warehouse odlalain nem szerepelt.``
Link: [link]
( http://mobilarena.hu/hir/augusztusban_erkezik_a_nokia_n96.html )
Forras: mobilarena.hu
Azt hiszem, hogy addig megleszek a Nokia N82-ommel, de egy N96-ot biztos, hogy be fogok szerezni, mert mar nagyon regota varok ra.
-
bepe79
addikt
A Nokia web-lapjanak N-szerias reszlege:
http://nseries.com/nseries/index.html#l=home
mar a Nokia N96 reklamjaval es bemutatasaval nyit. Keszulodik valami.
-
bepe79
addikt
Jo hir: [link]
http://www.mobilport.hu/?r=13353
``Augusztustól kapható az N96!
Ezek szerint az angol Carphone Warehouse listájára felvette a Nokia legújabb csúcsmodelljét, az N96-ot. A kezdő időpont pedig nem más, mint augusztus 8, tehát onnantól számítva már hamar várható a multimédiás mobil hazai felbukkanása is.``
-
Thom!
veterán
nemtom mindenki miért sír?
N91utódja N96! ami az N81és N95 8GB lett összegyúrva, ha N95 valódi utódot akartok várjatok nyár végig, akkor is csak bejelentés lesz, na az nem semmi mobil lesz -
joey04
titán
válasz
Dare2Live #68 üzenetére
annyi hogy gyökeresen megváltozott a véleményem a kijelzővel kapcsolatban.nem baj hogy 2.6 vagy 2.8 és csak 240*320(bár továbbra is zavar) mert nagyon élvezem a P1nél a nagy kijelzőt.és amikor próbáltam az N82őt kicsinek tűnt az a 2.4. meg az N96 külsőre is jobban bejön.a kamera meg már nem olyan fontos szempont mint régen,persze azért az is érdekel.
de ennek ellenére nem esélytelen az sem.tényleg nem tudom még... és ráérek dönteni mert a pénz még nem gyűlt össze, meg talán a cebiten is lesz valami bár nem várok sokat tőle évről évre egyre kevesebb érdekesség van. most perpill az N96 a befutó de majd meglátjuk.
jah amúgy egyik előzeteseben azt olvastam hogy az N96 slide része sem tökéletes.
-
joey04
titán
igen jò lenne ha ezek benne lennének de nekem annyira nem hiànyoznak.optikai zoomtól szintén félek mert a g800 is rosszabb képeket produkàl mint a g600 és az n93 is rosszabbakat mint az n73.
Magi: mit miért?miért fèlek a g810tòl vagy miért vàltozik a véleményem naponta?g810től azért félek mert a sasmsung eddig mindig elszùrt valamit a symbianos telòiban(legalàbbis az én szememben).a vélemènyem meg azèrt vàltozik naponta mert ilyen vagyok!
-
s7ry
tag
akkor én ehhez még hadd tegyek hozzá dolgokat amik hiányoznak:
*optikai zoom (éljen a g800) [bár ezt előttem már mondták többen)
*AF-es videófelvétel (éljen a bétás n93i)
*120 FPS-es videófelvétel (éljen a Viewty)
*lencsevédő (éljen az n95)hogy pozitívumot is mondjak, a képek alapján a telefon hangja nagyon baba lesz!!
kiváncsi leszek milyen képeket/videókat lehet majd vele lőni...lehet h maximalista vagyok, de sztem nem lett volna egy nagy wasistdas ezeket belepakolni
-
Dare2Live
félisten
Egy nem ösz végén jövő pl fekete N82 mért esett ki?
btw nálam se G810 se N96 nem játszik: Nincs vagy segédfény használati értékű a vaku. Ez alapbol kizáró ok.
A másik amitöl félek, hogy a G810 symbi/java kompatibilitása esetleg olyan szintü lesz mint amilyen a Samsung teloknál szokott lenni a java kompatibilitás: Ez is egy olyan ok ami alapbol kizár egy telót nálam.
N82 ha megjelenik 80K alatt akár 2év hübérrel viszont sanszos. -
3D gyorsító már biztosan nem lesz benne:
Teszt (már más is linkelte,de nem baj)
Ez így csak egy töltelék modell lesz... -
joey04
titán
nekem 2 dolog hiányzik belőle nagyon: 2.8ra kevés a 240*320 és az akksi is gyenge lesz szerintem.egy 1200ast beletolhattak volna.biztos van rá a Nokiánál magyarázat de nem hat meg. Samsung G810be is 1200lesz...
no meg a xenon hiánya.amit én mondjuk elvilselek de n95 utódtól plusz a várható ár fényében benne kéne lennie.
ez a videógyorsító dolog most igaz? tényleg nem lesz benne??
jelen pillanatban G810 és N96 között gondolkodok az X1lassan kiesik ha tényleg februárban jön majd csak.talán még egy ütős p1 utód beleszólhat
-
válasz
dancefront #59 üzenetére
Olvasd el a hozzászólásokat és döntsd el...
-
dancefront
csendes tag
jobb mint az n95?
-
S e t h
nagyúr
ennyi nulla változással kijönni ennyi idő után, nos ehhez pofa kell.Az új árából majd veszek két n95öt.
Én is egy éve vagyok n95 tulaj, de ez vmi pofátlanul nulla.
-
joey04
titán
itt van egy kis összefoglaló az FP2 újdonságairól.
más: az igaz hogy ebben nem lesz olyan 3D gyorsitó mint az N95ben??
amúgy Nokia fórumokon sincsenek elájulva tőle. szerintem akinek N95 van annak nem éri meg lecserélni. viszont akinek más van annak jó választás lehet. -
bepe79
addikt
Hat szerintem olyan sok ok nincs a lehangolodasra. 2008 egyik legjobb keszulekerol beszelunk az adatok alapjan, nem sok mas keszulek lesz szerintem, ami ennyire tuti lesz.
SE Xperia jo-jo, de en nem szeretem a qwerty-s kinyithato telokat. 6220 Classic szinten nagyon jo, de nincs benne WLAN, TV-vevo, stb., G900 szinten jo-jo, de elavult, regi Symbian-al erkezik, es amugysem jon be. Nalam meg mindig sokkal inkabb N96, mint barmi mas (es mondom ezt ugy, hogy nem a levegobe beszelek, tobb, mint egy eve N95 tulaj vagyok). -
gardener
senior tag
Végigolvastam a topikot.
Jól lehangolódtam.
Pedig N96-ot terveztem magamnak új telefonként. -
bepe79
addikt
-
Nagyon valószínü hogy a Nokia telefonokban lesz először FP2 mivel maga a Nokia fejleszti leginkább saját magának.
-A SE G900 nem ellenfél.Gyenge ahoz...
-Motorola Z10 sem ellenfél igazán,bár a CPU ua. mint az N96-ban
-N7x-N6x, szerintem a Nokia nem állít házon belül egyik telefonjának sem konkurenst
-SE X1 hát...majd meglátjuk mi sül ki belőle...- MPEG-4 tamogatas
Csak tudnám ezt mire értik.Az MP4-et már minden telefon támogatja.Te nem marketinges vagy valahom
-
bepe79
addikt
A http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1190120 weblap szerint tamogatja az MPEG-4-et, a Windows Media Video (WMV) formatumot es a Flash Video-t is, frissitem a feature listat:
- 16 GB belso memoria
- microSDHC kartyaval meg a 16 GB fele bovitheto + memoria
- 2.8``-es kijelzo
- a jol bevalt 240x320 keppontos kijelzo
- a legeslegujabb Symbian operacios rendszer, a Feature Pack 2-vel (S60v3.2 FP2)
- beepitett GPS
- WiFi
- HSDPA
- 5 MP-es Carl Zeiss optikas kamera
- 3D sztereo hangszorok
- szabvanyos 3.5-os fulhallgato csatlakozo
- TV-csatlakozo / TV-vevo (az uj TV-s orulettel valo kompatibilitas)
- 640x480, 30 kep/mp-es video
- 2 darab segedfeny a meg jobb megvilagitas erdekeben (egy XENON-t kaphatott volna, ha mar csucsmodellnek keszul)
- kihajthato allvany a TV vagy a video nezeshez
- fekete, elegans szin
- jobb akksi-ido
- az uj op. rendszer miatt elkepzelhetoen gyorsabb, erosebb proci + video-gyorsito
- a jol bevalt N95-nel megszokott, egyszeru, atlathato kezelofelulet, gui
- fenyerzekelo
- 3G
- elolapi es hatlapi kamera (dupla)
- javitott, stabilabb csuszka-kialakitas
- kulon zene-tv-gombok a ketiranyu csusztathatosag miatt
- szoftverfrissiteskor nem vesz el a telefonon levo adat, minden megmarad
- otthonrol, ingyen, egyszeruen barmikor frissitheto a szoftver az NSU-n keresztul
- MPEG-4 tamogatas
- Windows Media Video (WMV) tamogatas
- Flash Video tamogatas -
bepe79
addikt
Jajj, de messze van meg az a szeptember!
Es eleg kemeny ellenfelekre szamithat az N96, mint pl.:Sony-Ericsson Xperia X1
Sony-Ericsson G900
Motorola Z10
Nokia uj N7x-ek es N6x-ek
Samsung U900 Soul
Google + Androidde szerintem akkor is utos lesz.
Ami az N96 mellett szol, hogy pl. a tobbi gyarto uj keszulekeiben nem a legfrissebb Symbian lesz (mar amelyik Symbis lesz, mint pl. a G900), mivel a Nokia fejleszti, es az o keszulekeiben lesz eloszor gyanitom (FP2).
Es szerintem egyaltalan nem adja meg magat azert, mert slide-os, tehat evek multan sem megy tonkre, ha valaki nem vagja tonkre direkt. Nekem az N95-osommel miota megvettem nincs gond, pedig az mar tobb, mint 1 eve volt. Ugyhogy en tovabbra is kitartok az N96 mellett, mert Symbis telot szeretnek, es N95 utodot. Az is mellette szol meg, hogy allitolag (lehet, hogy ezert most kapok majd a fejemre) a Symbian stabilabb, mint a Win Mobile 6.x
Ami izgatja meg a fantaziam az a linux platform (egyelore csak PC-n hasznalok linuxot), tehat ha jon most majd 2008-ban linuxos telo, arra is vetek egy-ket pillantast.
-
bepe79
addikt
Igen, 2008 augusztus-szeptember kornyeken erkezik elorelathatoan az N96. Nekem az pont jo, es tovabbra is az N96-ra tervezem a valtast az N95-rol. Szerintem nem fog kesni, igy is eleg soknak tunik az ido, amennyi eltelik igy az N95 es az N96 kozott. Ugyanis az N95 kijott tobb, mint egy eve, es 2008 szeptemberere mar majdnem 2 ev lesz a ket keszulek kozott, ugyhogy pont ideje lesz jonnie az N96-nak.
-
tommi_123
csendes tag
uuhhhh!!!!
jjóóó későn!!
-
tommi_123
csendes tag
valaki nemtudja megmondani hogy mikor lehet máár megvenni a nokia n96-ot??
-
Az emotikonok egy érzést hivatottak kifejezni,de ezt biztosan te is tudod.Hol fikáztam itt a Nokiát??Az hogy keveslem az újdonságot,az egyéni vélemény.Az kötözködés,hogy kevesellem a 4óra beszélgetési időt?
P990i-P1i dologra csak annyit,hogy soha nem mondtam,hogy mekkora nagy újdonságokat hozott,mivel ez nem igaz.
Azért azt hozzá tenném,hogy ellenérveket nem tudsz felhozni,csak kritizálni tudsz.
Egyébként a UIQ csúcsgépe a Z10.
-
sztikac
őstag
Akkor tőlem megkapod....
ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul a ****** szoftveret"
Ez is csak a Nokianál újdonság...
Hidd el nem újdonság a Nokiánál sem. Ez tudod Te is szerintem. (bár amiket eddig irkodtál az S60-as telók kapcsán nem is vagyok benne annyira biztos).
Ez egy újabb bőr lenyúzása az N95 base-ről...Továbra is hiányolom az igazi újdonságot az N96-ból.
Miért az általad annyira istenített UIQ platformnak mi a csúcsgépe? A p1i... Abban hol is vannak az igazi újdonságok? Segíts nekem megkeresni a különbségeket a RAM bővítésén túl a p990i-hez képest.Miért van az hogy mindegy egyes topikban megjelensz fikázni a nem SE márkájú telefonokat és görcsösen próbálod bebizonyítani hogy az UIQ akkor is jobb (azt hiszem ezt már valamelyik topikban írtam neked). A legnagyobb gondom az hogy a legkomolyabb érveid így szoktak kinézni:
meg
meg
(bocs ha kihagytam valamit). Meg beszólsz azoknak akik a Nokiát "istenítik", közben Te meg ugyanolyan elvakultan véded a másik márkát...
-
Igen,komolyan írtam.Nekem olcsó a telefonálás.
A 950mAh-es akkuról személyes tapasztalataim vannak.
"Egyebkent az akksirol egyelore nem sok info van"
Hivatalosan ugyan az az akku kerül az N96-ba mint az N95be (BL-5F 3.7V 950 mAh):
Standby Time (estimated):
GSM: up to 9.1 days
WCDMA: up to 8.3 daysTalk Time (estimated):
GSM: up to 3.67 hours
WCDMA: up to 2.5 hoursRemélhetóleg kevesebbet írtak a valós értékeknél...
...de általában többet szoktak...
Megjegyezném,hogy azért egy 1200mAh-es akku csodákra képes...
-
törölt tag
kövezés elmarad, de...
nekem igazából az nem tetszik, hogy a GUI lényegében semmit nem fejlődött az elmúlt évek alatt. volt még symbian 7.1-et futtató telefonom, ahhoz képest a 9.2 gyorsabb lett, de az S60 alig változott.
persze lehet, hoyg az S60 Touch-ban majd megmutatják, de én már nem bízok benne, valószínűleg az is ugyanilyen lesz. csak kár, hogy ez a rendszer nyílt létére merevebb, mint egy-két nem okos telefon szoftvere akár... -
bepe79
addikt
``Naponta minimum 3órát telefonálok és 50db sms-t küldők,10-20fotót lövök``
Ezt most komolyan irtad? Egyebkent az akksirol egyelore nem sok info van, de valoszinuleg tanultak az N95-nel elkovetett hibabol. Egyebkent mar az N95-nel is utolag valahogy utancsiszoltak a V20-as szoftverrel, remeljuk, hogy az N96-nal mar nem csak szoftverrel utancsiszolnak, hanem kap egy behemot, eros akksit. Megjegyzem, hogy a 950 mhA-s es 1000 mhA-s akksik nem kicsik, es nem gyengek, de ennyi minden uzemeltetesehez es eletben tartasahoz keves lehet. De akkor mi lenne az idealis? Rakjanak bele 5000 mhA-s akksit? Ha jol olvastam most jonnek Philips telok 1 honapos akksi-idovel, remeljuk, hogy ez valami uj korszak kezdete lesz.
-
-lencsevédő
-normális akku
-nagyobb felbontásu kijelző
-Xenon vaku
-optikai zoom
-900Mhz UMTS
-HSUPA
-WMV lejátszó
Hirtelen ennyi.Két nap használat után biztos tudnék még mit írni.Ami igazán szemet szúrt nekem az a 3órás GSM beszéd idő.
Naponta minimum 3órát telefonálok és 50db sms-t küldők,10-20fotót lövök,egyszer-egyszer felveszek egy 10-20perces videót és vagy 3-4órát halagatok zenét.Ilyen felhasználás mellet meddig bírná az N96??
Ez szerintem komoly hiba volt az N95 esetében is.Remélhetőleg nem lesz ilyesmi az N96-nál...Egyébként,szerintem te félre értettél,én nem lehúzom az N96-ot,csak keveslem az újdonságokat.
-
bepe79
addikt
Nincs kovezes, csak egy sima kerdes. Ilyen feature lista mellett megis mit hianyolsz az N96-bol? Vagy mifele igazi ujdonsagot hianyolsz belole? Konkret pelda kene, hogy mi a fene lehet az, amit kihagytak belole. Ennel tobb dolgot szerintem meg gyarto soha nem zsufolt egy keszulekbe, epphogycsak ki nem nyalja a s.ggunket. Nekem per pill nem nagyon jut eszembe olyan dolog, ami kimaradt belole.
-
"a szoftverfrissiteskor nem vesznek el a telefonon levo adatok"
2008-ra ez is bele került...A UIQ ezt mindíg is tudta...
De ez is csak akkor vált érdekessé,amikor az S60-ba is bele került.
"ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul a ****** szoftveret"
Ez is csak a Nokianál újdonság...Ez egy újabb bőr lenyúzása az N95 base-ről...Továbra is hiányolom az igazi újdonságot az N96-ból.
(várom a kövezést...)
-
bepe79
addikt
Akkor frissitenem a topicot, es a feature listat is, en meg mindig ugy latom, hogy 2008 egyik legnagyobb durranasa az N96 lesz. Majd meglatjatok.
Nokia N96:
- 16 GB belso memoria
- microSDHC kartyaval meg a 16 GB fele bovitheto + memoria
- 2.8``-es kijelzo
- a jol bevalt 240x320 keppontos kijelzo
- a legeslegujabb Symbian operacios rendszer, a Feature Pack 2-vel (S60v3.2 FP2)
- beepitett GPS
- WiFi
- HSDPA
- 5 MP-es Carl Zeiss optikas kamera
- 3D sztereo hangszorok
- szabvanyos 3.5-os fulhallgato csatlakozo
- TV-csatlakozo / TV-vevo (az uj TV-s orulettel valo kompatibilitas)
- 640x480, 30 kep/mp-es video
- 2 darab segedfeny a meg jobb megvilagitas erdekeben (egy XENON-t kaphatott volna, ha mar csucsmodellnek keszul)
- kihajthato allvany a TV vagy a video nezeshez
- fekete, elegans szin
- jobb akksi-ido
- az uj op. rendszer miatt elkepzelhetoen gyorsabb, erosebb proci + video-gyorsito
- a jol bevalt N95-nel megszokott, egyszeru, atlathato kezelofelulet, gui
- fenyerzekelo
- 3G
- elolapi es hatlapi kamera (dupla)
- javitott, stabilabb csuszka-kialakitas
- kulon zene-tv-gombok a ketiranyu csusztathatosag miatt
- stb. stb.En azt hiszem, hogy erre erdemes varni, nyugodtan kijelenthetem, hogy az XPERIA es a G810 meg a tobbi nagyagyuval is felveszi majd a versenyt.
-
tc2014
aktív tag
-
tc2014
aktív tag
Szép, de ilyen tili tolis telek, nekem nem jönnek be, ezért nem voltam anno elájulva az N95-től sem.
-
bepe79
addikt
Nekem meg baromira bejon. Mind kulsoleg, tudasban meg... ennel tobbet hova, meg minek tudjon egy telefon? A GPS navigaciotol kezdve a tokeletes kameran keresztul az uj rendszeru televiziozason keresztul az interneten at a 3.5-os jackig minden benne van, raadasul egy frissitett, nagyobb tudasu es gyorsabb Symbian-t kap, uj feauter pack-al. Nekem most N95-om van, es soha egyetlen teloval nem voltam meg ennyire megelegedve, mint az N95-el. Ugyhogy igen valoszinu, hogy N96 lesz az utodja. Akinek nem jon be, annak mi nem jon be rajta? Nem lehet rajta Crysis-t jatszani 1600x1200-ban? Vagy nincs benne 17`-es kijelzo, amin feilmet lehet nezni? Elarulom, nem is lesz, mert ez telefon.
Mar igy is ezerszer tobbet tud, mint amit tudnia kene, az osszes dolog kivetel nelkul benne van, amit egy 2008-ban kijovo telefontol el lehet varni. Es akkor meg ilyen dolgokat rak alank a Nokia, hogy ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul az N96-osa szoftveret, a szoftverfrissiteskor nem vesznek el a telefonon levo adatok, folyamatosan fejleszti a Map Loader-t es frissiti a terkep-allomanyt es lefedettseget (pont most jott ki a 2.0, meg frissiltek a terkepek), stb. Tehat en sokkal tobbet mindent mar nem varnek, nekem ez boven elegendo.
-
Adrián29
aktív tag
Nekem valamiért nem jön be.
De kiváncsi leszek az üzemidőre,mert ahogy láttam az aksi nem lesz egy teljesítménybajnok. -
bepe79
addikt
Lehet tudni, hogy miyen modszerrel lesz nyithato?
Slide-os helyere ugros lesz, vagy az N95 mintajara tolos modszerrel mukodik majd?
Ennyire nem erdekel senkit az N96? Vagy van mas csucsmodell, mas gyartotol, ami tobbet fog tudni es azt erdemes varni? -
törölt tag
nem is az a probléma, hogy mit lehet még belezsúfolni, hanem kicsit dolgozhatnának már a kezelőfelületen is a srácok, mert az S60 egyszerűen unalmas. bővíthető, de mégis a flexibilitása nudli, akár egy sima telefonhoz képest (például a jó öreg Siemensek, vagy a Motorolák, stb). elméletben nyitott a rendszer, de gyakorlatban mégis zártabb, mint a többi. ráadásul ez a certificate dolog...
-
bepe79
addikt
Lehet majd memoriakartyaval boviteni, vagy beepitett, fix 16 GB memos lesz?
-
bepe79
addikt
válasz
AMD Power #17 üzenetére
Hat, akarhogyis, ha kijon, en benevezek majd ra. Ugyanis FP2, ket led, DVBH, 2.8, stb., egy csomo nagy durranas van ebben is. Tobb meg hova legyen mar? Mar nem lehet lassan mast belepakolni a mobilokba, nem tudok elkepzelni olyat, ami hianyzik az N96-bol. Talan a Xenon vaku meg az optikai zoom, de mint tudjuk, ez nem fenykepezogep, hanem telefon. Ugyhogy fog ez nagyot durranni szerintem az ujabb verzios Symbian vagy legalabbis ujabb feature pack miatt.
-
Stanley-B.
őstag
Szép, szép!
-
BloodRay
veterán
Jónak tűnik.
Engem is az anyagminősége, meg a software gyorsasága érdekelne. -
Joe bácsi
őstag
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
Szerintem, mint minden Nokia csúszka.
-
greeneye166
aktív tag
A kamerakitámasztó elég vicces megoldás. Szerintem nem stabil rajta a teló, az asszimetrikus feltámasztás miatt + nem tűnik strapabírónak.
Valószínűtlen (ha már az N95 fő csúszkűja is vacak volt), hogy stabil mechanikát kapott volna, ezért szerintem hamar kikopik és a tulaj önnön kezével fogja eltávolítani a fityegő valamit. -
Dare2Live
félisten
"Pár apróságot leszámítva persze (Feature Pack 2, +8GB, DVB-H, RDS, +bővítési lehetőség kártyával)." és az aksiidő is sanszosan sokat fog javulni.
egyébként én eléggé azon vagyok, hogy nemtudom mi kéne bele még. (Engem ekkora méretben nem zavar a képernyő felbontása inkább legyen aksi üzemidő vmint az optikai zoom jut még eszembe de inkább legyen képminőség mint zoom alá g600 vs g800.)
-
LonGleY
veterán
Nekem aztán oly mindegy az anyag, ha úgysem lehet elérni az alsó gombokat. :]
Nevetséges egy design, ha egyáltalán design-nak lehet nevezni.
De lehet, hogy pont ennél a telefonnál már elmondtam eme véleményem,
így elnézést kérek, ha ismételtem volna magam. Ebből is látszik, mennyire egy kutyák. :] -
(Kolombusz)
veterán
Ez is lötyög?
-
Daweee
őstag
Dualled villanófény...
Egyébként meg csak és kizárólag újracsomagolás történtJoshua: a lencsevédő a kinyitott kitámasztó
légy kreatív
-
joshua7
veterán
Ugye jól látom, h nincs lencsevédője?
-
AMD Power
titán
Anyagminősége milyen volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest