- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Akkor tőlem megkapod....
ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul a ****** szoftveret"
Ez is csak a Nokianál újdonság...
Hidd el nem újdonság a Nokiánál sem. Ez tudod Te is szerintem. (bár amiket eddig irkodtál az S60-as telók kapcsán nem is vagyok benne annyira biztos).
Ez egy újabb bőr lenyúzása az N95 base-ről...Továbra is hiányolom az igazi újdonságot az N96-ból.
Miért az általad annyira istenített UIQ platformnak mi a csúcsgépe? A p1i... Abban hol is vannak az igazi újdonságok? Segíts nekem megkeresni a különbségeket a RAM bővítésén túl a p990i-hez képest.Miért van az hogy mindegy egyes topikban megjelensz fikázni a nem SE márkájú telefonokat és görcsösen próbálod bebizonyítani hogy az UIQ akkor is jobb (azt hiszem ezt már valamelyik topikban írtam neked). A legnagyobb gondom az hogy a legkomolyabb érveid így szoktak kinézni:
meg
meg
(bocs ha kihagytam valamit). Meg beszólsz azoknak akik a Nokiát "istenítik", közben Te meg ugyanolyan elvakultan véded a másik márkát...
-
törölt tag
kövezés elmarad, de...
nekem igazából az nem tetszik, hogy a GUI lényegében semmit nem fejlődött az elmúlt évek alatt. volt még symbian 7.1-et futtató telefonom, ahhoz képest a 9.2 gyorsabb lett, de az S60 alig változott.
persze lehet, hoyg az S60 Touch-ban majd megmutatják, de én már nem bízok benne, valószínűleg az is ugyanilyen lesz. csak kár, hogy ez a rendszer nyílt létére merevebb, mint egy-két nem okos telefon szoftvere akár... -
bepe79
addikt
Nincs kovezes, csak egy sima kerdes. Ilyen feature lista mellett megis mit hianyolsz az N96-bol? Vagy mifele igazi ujdonsagot hianyolsz belole? Konkret pelda kene, hogy mi a fene lehet az, amit kihagytak belole. Ennel tobb dolgot szerintem meg gyarto soha nem zsufolt egy keszulekbe, epphogycsak ki nem nyalja a s.ggunket. Nekem per pill nem nagyon jut eszembe olyan dolog, ami kimaradt belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő