Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Akkor tőlem megkapod....
ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul a ****** szoftveret"
Ez is csak a Nokianál újdonság...
Hidd el nem újdonság a Nokiánál sem. Ez tudod Te is szerintem. (bár amiket eddig irkodtál az S60-as telók kapcsán nem is vagyok benne annyira biztos).
Ez egy újabb bőr lenyúzása az N95 base-ről...Továbra is hiányolom az igazi újdonságot az N96-ból.
Miért az általad annyira istenített UIQ platformnak mi a csúcsgépe? A p1i... Abban hol is vannak az igazi újdonságok? Segíts nekem megkeresni a különbségeket a RAM bővítésén túl a p990i-hez képest.Miért van az hogy mindegy egyes topikban megjelensz fikázni a nem SE márkájú telefonokat és görcsösen próbálod bebizonyítani hogy az UIQ akkor is jobb (azt hiszem ezt már valamelyik topikban írtam neked). A legnagyobb gondom az hogy a legkomolyabb érveid így szoktak kinézni:
meg
meg
(bocs ha kihagytam valamit). Meg beszólsz azoknak akik a Nokiát "istenítik", közben Te meg ugyanolyan elvakultan véded a másik márkát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest