- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
A £699.95-os ar: [link] ( http://www.expansys.com/p.aspx?i=163432 ) egy kicsit huzosnak tunik. Az kb. 240000-250000 Ft...
-
-
bepe79
addikt
``Augusztusban érkezik a Nokia N96
A finn gyártó legnagyobb tudású multimédiás telefonja a Nokia N96 az előd megnövelt tudását csomagolta át a Nokia N81 fényes fekete köntösébe. Habár a gyártó új üdvöskéje már az év elején ismertté vált, hivatalosan csak a Mobile World Congress alkalmával csodálhatta meg a nagyérdemű. A Carphone Warehouse belső oldalai szerint augusztus elején kerülhet a jövevény a boltok polcaira, legalábbis a kínálatukban akkortól lesz elérhető. A hatalmas, 2,8 hüvelykes kijelzővel, 5 megapixeles kamerával, GPS vevővel és bővíthető 16GB belső memóriával felszerelt készülék pontos ára Carphone Warehouse odlalain nem szerepelt.``
Link: [link]
( http://mobilarena.hu/hir/augusztusban_erkezik_a_nokia_n96.html )
Forras: mobilarena.hu
Azt hiszem, hogy addig megleszek a Nokia N82-ommel, de egy N96-ot biztos, hogy be fogok szerezni, mert mar nagyon regota varok ra.
-
bepe79
addikt
A Nokia web-lapjanak N-szerias reszlege:
http://nseries.com/nseries/index.html#l=home
mar a Nokia N96 reklamjaval es bemutatasaval nyit. Keszulodik valami.
-
bepe79
addikt
Jo hir: [link]
http://www.mobilport.hu/?r=13353
``Augusztustól kapható az N96!
Ezek szerint az angol Carphone Warehouse listájára felvette a Nokia legújabb csúcsmodelljét, az N96-ot. A kezdő időpont pedig nem más, mint augusztus 8, tehát onnantól számítva már hamar várható a multimédiás mobil hazai felbukkanása is.``
-
bepe79
addikt
Hat szerintem olyan sok ok nincs a lehangolodasra. 2008 egyik legjobb keszulekerol beszelunk az adatok alapjan, nem sok mas keszulek lesz szerintem, ami ennyire tuti lesz.
SE Xperia jo-jo, de en nem szeretem a qwerty-s kinyithato telokat. 6220 Classic szinten nagyon jo, de nincs benne WLAN, TV-vevo, stb., G900 szinten jo-jo, de elavult, regi Symbian-al erkezik, es amugysem jon be. Nalam meg mindig sokkal inkabb N96, mint barmi mas (es mondom ezt ugy, hogy nem a levegobe beszelek, tobb, mint egy eve N95 tulaj vagyok). -
bepe79
addikt
-
bepe79
addikt
A http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1190120 weblap szerint tamogatja az MPEG-4-et, a Windows Media Video (WMV) formatumot es a Flash Video-t is, frissitem a feature listat:
- 16 GB belso memoria
- microSDHC kartyaval meg a 16 GB fele bovitheto + memoria
- 2.8``-es kijelzo
- a jol bevalt 240x320 keppontos kijelzo
- a legeslegujabb Symbian operacios rendszer, a Feature Pack 2-vel (S60v3.2 FP2)
- beepitett GPS
- WiFi
- HSDPA
- 5 MP-es Carl Zeiss optikas kamera
- 3D sztereo hangszorok
- szabvanyos 3.5-os fulhallgato csatlakozo
- TV-csatlakozo / TV-vevo (az uj TV-s orulettel valo kompatibilitas)
- 640x480, 30 kep/mp-es video
- 2 darab segedfeny a meg jobb megvilagitas erdekeben (egy XENON-t kaphatott volna, ha mar csucsmodellnek keszul)
- kihajthato allvany a TV vagy a video nezeshez
- fekete, elegans szin
- jobb akksi-ido
- az uj op. rendszer miatt elkepzelhetoen gyorsabb, erosebb proci + video-gyorsito
- a jol bevalt N95-nel megszokott, egyszeru, atlathato kezelofelulet, gui
- fenyerzekelo
- 3G
- elolapi es hatlapi kamera (dupla)
- javitott, stabilabb csuszka-kialakitas
- kulon zene-tv-gombok a ketiranyu csusztathatosag miatt
- szoftverfrissiteskor nem vesz el a telefonon levo adat, minden megmarad
- otthonrol, ingyen, egyszeruen barmikor frissitheto a szoftver az NSU-n keresztul
- MPEG-4 tamogatas
- Windows Media Video (WMV) tamogatas
- Flash Video tamogatas -
bepe79
addikt
Jajj, de messze van meg az a szeptember!
Es eleg kemeny ellenfelekre szamithat az N96, mint pl.:Sony-Ericsson Xperia X1
Sony-Ericsson G900
Motorola Z10
Nokia uj N7x-ek es N6x-ek
Samsung U900 Soul
Google + Androidde szerintem akkor is utos lesz.
Ami az N96 mellett szol, hogy pl. a tobbi gyarto uj keszulekeiben nem a legfrissebb Symbian lesz (mar amelyik Symbis lesz, mint pl. a G900), mivel a Nokia fejleszti, es az o keszulekeiben lesz eloszor gyanitom (FP2).
Es szerintem egyaltalan nem adja meg magat azert, mert slide-os, tehat evek multan sem megy tonkre, ha valaki nem vagja tonkre direkt. Nekem az N95-osommel miota megvettem nincs gond, pedig az mar tobb, mint 1 eve volt. Ugyhogy en tovabbra is kitartok az N96 mellett, mert Symbis telot szeretnek, es N95 utodot. Az is mellette szol meg, hogy allitolag (lehet, hogy ezert most kapok majd a fejemre) a Symbian stabilabb, mint a Win Mobile 6.x
Ami izgatja meg a fantaziam az a linux platform (egyelore csak PC-n hasznalok linuxot), tehat ha jon most majd 2008-ban linuxos telo, arra is vetek egy-ket pillantast.
-
bepe79
addikt
Igen, 2008 augusztus-szeptember kornyeken erkezik elorelathatoan az N96. Nekem az pont jo, es tovabbra is az N96-ra tervezem a valtast az N95-rol. Szerintem nem fog kesni, igy is eleg soknak tunik az ido, amennyi eltelik igy az N95 es az N96 kozott. Ugyanis az N95 kijott tobb, mint egy eve, es 2008 szeptemberere mar majdnem 2 ev lesz a ket keszulek kozott, ugyhogy pont ideje lesz jonnie az N96-nak.
-
bepe79
addikt
``Naponta minimum 3órát telefonálok és 50db sms-t küldők,10-20fotót lövök``
Ezt most komolyan irtad? Egyebkent az akksirol egyelore nem sok info van, de valoszinuleg tanultak az N95-nel elkovetett hibabol. Egyebkent mar az N95-nel is utolag valahogy utancsiszoltak a V20-as szoftverrel, remeljuk, hogy az N96-nal mar nem csak szoftverrel utancsiszolnak, hanem kap egy behemot, eros akksit. Megjegyzem, hogy a 950 mhA-s es 1000 mhA-s akksik nem kicsik, es nem gyengek, de ennyi minden uzemeltetesehez es eletben tartasahoz keves lehet. De akkor mi lenne az idealis? Rakjanak bele 5000 mhA-s akksit? Ha jol olvastam most jonnek Philips telok 1 honapos akksi-idovel, remeljuk, hogy ez valami uj korszak kezdete lesz.
-
bepe79
addikt
Nincs kovezes, csak egy sima kerdes. Ilyen feature lista mellett megis mit hianyolsz az N96-bol? Vagy mifele igazi ujdonsagot hianyolsz belole? Konkret pelda kene, hogy mi a fene lehet az, amit kihagytak belole. Ennel tobb dolgot szerintem meg gyarto soha nem zsufolt egy keszulekbe, epphogycsak ki nem nyalja a s.ggunket. Nekem per pill nem nagyon jut eszembe olyan dolog, ami kimaradt belole.
-
bepe79
addikt
Akkor frissitenem a topicot, es a feature listat is, en meg mindig ugy latom, hogy 2008 egyik legnagyobb durranasa az N96 lesz. Majd meglatjatok.
Nokia N96:
- 16 GB belso memoria
- microSDHC kartyaval meg a 16 GB fele bovitheto + memoria
- 2.8``-es kijelzo
- a jol bevalt 240x320 keppontos kijelzo
- a legeslegujabb Symbian operacios rendszer, a Feature Pack 2-vel (S60v3.2 FP2)
- beepitett GPS
- WiFi
- HSDPA
- 5 MP-es Carl Zeiss optikas kamera
- 3D sztereo hangszorok
- szabvanyos 3.5-os fulhallgato csatlakozo
- TV-csatlakozo / TV-vevo (az uj TV-s orulettel valo kompatibilitas)
- 640x480, 30 kep/mp-es video
- 2 darab segedfeny a meg jobb megvilagitas erdekeben (egy XENON-t kaphatott volna, ha mar csucsmodellnek keszul)
- kihajthato allvany a TV vagy a video nezeshez
- fekete, elegans szin
- jobb akksi-ido
- az uj op. rendszer miatt elkepzelhetoen gyorsabb, erosebb proci + video-gyorsito
- a jol bevalt N95-nel megszokott, egyszeru, atlathato kezelofelulet, gui
- fenyerzekelo
- 3G
- elolapi es hatlapi kamera (dupla)
- javitott, stabilabb csuszka-kialakitas
- kulon zene-tv-gombok a ketiranyu csusztathatosag miatt
- stb. stb.En azt hiszem, hogy erre erdemes varni, nyugodtan kijelenthetem, hogy az XPERIA es a G810 meg a tobbi nagyagyuval is felveszi majd a versenyt.
-
bepe79
addikt
Nekem meg baromira bejon. Mind kulsoleg, tudasban meg... ennel tobbet hova, meg minek tudjon egy telefon? A GPS navigaciotol kezdve a tokeletes kameran keresztul az uj rendszeru televiziozason keresztul az interneten at a 3.5-os jackig minden benne van, raadasul egy frissitett, nagyobb tudasu es gyorsabb Symbian-t kap, uj feauter pack-al. Nekem most N95-om van, es soha egyetlen teloval nem voltam meg ennyire megelegedve, mint az N95-el. Ugyhogy igen valoszinu, hogy N96 lesz az utodja. Akinek nem jon be, annak mi nem jon be rajta? Nem lehet rajta Crysis-t jatszani 1600x1200-ban? Vagy nincs benne 17`-es kijelzo, amin feilmet lehet nezni? Elarulom, nem is lesz, mert ez telefon.
Mar igy is ezerszer tobbet tud, mint amit tudnia kene, az osszes dolog kivetel nelkul benne van, amit egy 2008-ban kijovo telefontol el lehet varni. Es akkor meg ilyen dolgokat rak alank a Nokia, hogy ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul az N96-osa szoftveret, a szoftverfrissiteskor nem vesznek el a telefonon levo adatok, folyamatosan fejleszti a Map Loader-t es frissiti a terkep-allomanyt es lefedettseget (pont most jott ki a 2.0, meg frissiltek a terkepek), stb. Tehat en sokkal tobbet mindent mar nem varnek, nekem ez boven elegendo.
-
bepe79
addikt
Lehet tudni, hogy miyen modszerrel lesz nyithato?
Slide-os helyere ugros lesz, vagy az N95 mintajara tolos modszerrel mukodik majd?
Ennyire nem erdekel senkit az N96? Vagy van mas csucsmodell, mas gyartotol, ami tobbet fog tudni es azt erdemes varni? -
bepe79
addikt
Lehet majd memoriakartyaval boviteni, vagy beepitett, fix 16 GB memos lesz?
-
bepe79
addikt
válasz
AMD Power #17 üzenetére
Hat, akarhogyis, ha kijon, en benevezek majd ra. Ugyanis FP2, ket led, DVBH, 2.8, stb., egy csomo nagy durranas van ebben is. Tobb meg hova legyen mar? Mar nem lehet lassan mast belepakolni a mobilokba, nem tudok elkepzelni olyat, ami hianyzik az N96-bol. Talan a Xenon vaku meg az optikai zoom, de mint tudjuk, ez nem fenykepezogep, hanem telefon. Ugyhogy fog ez nagyot durranni szerintem az ujabb verzios Symbian vagy legalabbis ujabb feature pack miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest