Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a ZN5 (bár amúgy tetszik nagyon, de) hogy jön ebbe a mezőnybe? nincs benne GPS, meg a leggyorsabb adatávitele az EDGE... szerintem sem árban, sem tudásban nem ez a kategória lesz.
amúgy nem igazán jön be nekem sem ez a lapát forma, meg a kétfelé csúsztatás sem, és ahogy előttem mondták, a fényes boríŧás sem. nem is értem miért olyan menő dolog minden elektronikai terméknél, talán addig szép, amíg az ember selyemkesztyűben használja...
-
joey04
titán
nekem 2 dolog hiányzik belőle nagyon: 2.8ra kevés a 240*320 és az akksi is gyenge lesz szerintem.egy 1200ast beletolhattak volna.biztos van rá a Nokiánál magyarázat de nem hat meg. Samsung G810be is 1200lesz...
no meg a xenon hiánya.amit én mondjuk elvilselek de n95 utódtól plusz a várható ár fényében benne kéne lennie.
ez a videógyorsító dolog most igaz? tényleg nem lesz benne??
jelen pillanatban G810 és N96 között gondolkodok az X1lassan kiesik ha tényleg februárban jön majd csak.talán még egy ütős p1 utód beleszólhat
-
Nagyon valószínü hogy a Nokia telefonokban lesz először FP2 mivel maga a Nokia fejleszti leginkább saját magának.
-A SE G900 nem ellenfél.Gyenge ahoz...
-Motorola Z10 sem ellenfél igazán,bár a CPU ua. mint az N96-ban
-N7x-N6x, szerintem a Nokia nem állít házon belül egyik telefonjának sem konkurenst
-SE X1 hát...majd meglátjuk mi sül ki belőle...- MPEG-4 tamogatas
Csak tudnám ezt mire értik.Az MP4-et már minden telefon támogatja.Te nem marketinges vagy valahom
-
Igen,komolyan írtam.Nekem olcsó a telefonálás.
A 950mAh-es akkuról személyes tapasztalataim vannak.
"Egyebkent az akksirol egyelore nem sok info van"
Hivatalosan ugyan az az akku kerül az N96-ba mint az N95be (BL-5F 3.7V 950 mAh):
Standby Time (estimated):
GSM: up to 9.1 days
WCDMA: up to 8.3 daysTalk Time (estimated):
GSM: up to 3.67 hours
WCDMA: up to 2.5 hoursRemélhetóleg kevesebbet írtak a valós értékeknél...
...de általában többet szoktak...
Megjegyezném,hogy azért egy 1200mAh-es akku csodákra képes...
-
-lencsevédő
-normális akku
-nagyobb felbontásu kijelző
-Xenon vaku
-optikai zoom
-900Mhz UMTS
-HSUPA
-WMV lejátszó
Hirtelen ennyi.Két nap használat után biztos tudnék még mit írni.Ami igazán szemet szúrt nekem az a 3órás GSM beszéd idő.
Naponta minimum 3órát telefonálok és 50db sms-t küldők,10-20fotót lövök,egyszer-egyszer felveszek egy 10-20perces videót és vagy 3-4órát halagatok zenét.Ilyen felhasználás mellet meddig bírná az N96??
Ez szerintem komoly hiba volt az N95 esetében is.Remélhetőleg nem lesz ilyesmi az N96-nál...Egyébként,szerintem te félre értettél,én nem lehúzom az N96-ot,csak keveslem az újdonságokat.
-
"a szoftverfrissiteskor nem vesznek el a telefonon levo adatok"
2008-ra ez is bele került...A UIQ ezt mindíg is tudta...
De ez is csak akkor vált érdekessé,amikor az S60-ba is bele került.
"ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul a ****** szoftveret"
Ez is csak a Nokianál újdonság...Ez egy újabb bőr lenyúzása az N95 base-ről...Továbra is hiányolom az igazi újdonságot az N96-ból.
(várom a kövezést...)
-
törölt tag
nem is az a probléma, hogy mit lehet még belezsúfolni, hanem kicsit dolgozhatnának már a kezelőfelületen is a srácok, mert az S60 egyszerűen unalmas. bővíthető, de mégis a flexibilitása nudli, akár egy sima telefonhoz képest (például a jó öreg Siemensek, vagy a Motorolák, stb). elméletben nyitott a rendszer, de gyakorlatban mégis zártabb, mint a többi. ráadásul ez a certificate dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged