- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Egy nem ösz végén jövő pl fekete N82 mért esett ki?
btw nálam se G810 se N96 nem játszik: Nincs vagy segédfény használati értékű a vaku. Ez alapbol kizáró ok.
A másik amitöl félek, hogy a G810 symbi/java kompatibilitása esetleg olyan szintü lesz mint amilyen a Samsung teloknál szokott lenni a java kompatibilitás: Ez is egy olyan ok ami alapbol kizár egy telót nálam.
N82 ha megjelenik 80K alatt akár 2év hübérrel viszont sanszos. -
Dare2Live
félisten
"Pár apróságot leszámítva persze (Feature Pack 2, +8GB, DVB-H, RDS, +bővítési lehetőség kártyával)." és az aksiidő is sanszosan sokat fog javulni.
egyébként én eléggé azon vagyok, hogy nemtudom mi kéne bele még. (Engem ekkora méretben nem zavar a képernyő felbontása inkább legyen aksi üzemidő vmint az optikai zoom jut még eszembe de inkább legyen képminőség mint zoom alá g600 vs g800.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged