- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Dare2Live #68 üzenetére
annyi hogy gyökeresen megváltozott a véleményem a kijelzővel kapcsolatban.nem baj hogy 2.6 vagy 2.8 és csak 240*320(bár továbbra is zavar) mert nagyon élvezem a P1nél a nagy kijelzőt.és amikor próbáltam az N82őt kicsinek tűnt az a 2.4. meg az N96 külsőre is jobban bejön.a kamera meg már nem olyan fontos szempont mint régen,persze azért az is érdekel.
de ennek ellenére nem esélytelen az sem.tényleg nem tudom még... és ráérek dönteni mert a pénz még nem gyűlt össze, meg talán a cebiten is lesz valami bár nem várok sokat tőle évről évre egyre kevesebb érdekesség van. most perpill az N96 a befutó de majd meglátjuk.
jah amúgy egyik előzeteseben azt olvastam hogy az N96 slide része sem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest