Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Nekem meg baromira bejon. Mind kulsoleg, tudasban meg... ennel tobbet hova, meg minek tudjon egy telefon? A GPS navigaciotol kezdve a tokeletes kameran keresztul az uj rendszeru televiziozason keresztul az interneten at a 3.5-os jackig minden benne van, raadasul egy frissitett, nagyobb tudasu es gyorsabb Symbian-t kap, uj feauter pack-al. Nekem most N95-om van, es soha egyetlen teloval nem voltam meg ennyire megelegedve, mint az N95-el. Ugyhogy igen valoszinu, hogy N96 lesz az utodja. Akinek nem jon be, annak mi nem jon be rajta? Nem lehet rajta Crysis-t jatszani 1600x1200-ban? Vagy nincs benne 17`-es kijelzo, amin feilmet lehet nezni? Elarulom, nem is lesz, mert ez telefon.
Mar igy is ezerszer tobbet tud, mint amit tudnia kene, az osszes dolog kivetel nelkul benne van, amit egy 2008-ban kijovo telefontol el lehet varni. Es akkor meg ilyen dolgokat rak alank a Nokia, hogy ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul az N96-osa szoftveret, a szoftverfrissiteskor nem vesznek el a telefonon levo adatok, folyamatosan fejleszti a Map Loader-t es frissiti a terkep-allomanyt es lefedettseget (pont most jott ki a 2.0, meg frissiltek a terkepek), stb. Tehat en sokkal tobbet mindent mar nem varnek, nekem ez boven elegendo.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest