- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
moleculez #30 üzenetére
Nekem nagyon hiányzik a hardveres billentyűzet, mióta leraktam az N900-at.
Ez az F(x)tec Pro1 projekt még valahol innen indult, cirka két éve követem a fejleményeket.
Kezdetben Moto Z-hez készült volna billentyűzet, de volt néhány akadály és végül kudarcba fulladt a dolog, bár néhány ember kapott az elkészült sorozatból.
Ez alakult át a most bejelentett készülékké.Elég nagy segítség tud lenni a hardveres billentyűzet a hétköznapokban is (E-Mail / SMS / egyebek), de ssh-n belépni egy gépre érintőképernyős billentyűzettel, netán még csinálni is valamit... na, az konkrétan kínzás...
Én nagyon sajnáltam a billentyűzetes vonal kihalását (és az N950 beszántását is anno), mert nekem kell egy telefon hardveres billentyűzettel.
Ez a készülék viszont ígéretesnek tűnik... -
jbush
tag
válasz
moleculez #27 üzenetére
Értem, mire gondolsz.
A hosszabb támogatás miatt én is örülnék egy újabb, akár középkategóriás SoC-nak is. Viszont ez a telefon olyant tud, amit más nem: billentyűzetet, ebben a formában (a BB-féle megoldás számomra sokkal nagyobb kompromisszum, mint egy kétéves SoC). Ennélfogva én akkor is megvenném, ha ez így, jelen formájában sokkal drágább lenne. Számomra ez ugyanis értékesebb "feature", mint egy iPhone Xs vagy egy Samu S10 együttvéve.
Továbbá remélem, hogy nemcsak szimplán megjelenik, hanem utódja is lesz, pl. újabb procival, nagyobb felbontású kijelzővel, esetleg aktív tollal (mint az S-Pen), változatlan formában... na az már tényleg olyan lenne, hogy _bármennyi_ pénzt hajlandó lennék érte kiadni. Míg _nekem_ pl. egy tetszőleges androidos vagy iOS-es csúcskészülék sem ér annyit, amennyiért adják - viszonyításképpen.
Nem vagyunk egyformák - cca. tíz év qwerty-billzetestelefon-használat után _számomra_ ez a kialakítás jószerével bármennyit megér, főleg, ha értelmes a körülötte levő telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest