- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Működő prototípus már van egy ideje, az MWC-re pedig elhozták a készülék prototípusát és bemutatták néhány helyen - és nem csak becsukott állapotban lehetett megnézni...
Nem renderelt képekről van szó, hanem működő készülékről, aminek a postázását idén júliusra tervezik - az előrendeléssel tulajdonképpen az igényt mérik fel, hogy a gyártókapacitást mekkora szériára kell tervezniük.
Én a magam részéről tudom, hogy számomra nagy előrelépés egy ilyen készülék, mivel használtam már hasonló készüléket az N900 személyében.
Részemről nem a munkalehetőségeimet szeretném növelni (más esetben is sokkal kényelmesebb amúgy), de egyáltalán nem baj, ha bizonyos (potenciálisan előforduló) esetekben nem feltétlenül kell egy komplett gépet magammal vinni, esetleg kapkodni.
Volt olyan anno (sok évvel ezelőtt), hogy nagyon nagy segítségemre volt az N900 és az, hogy ott volt a készülék a zsebemben. Sikerült megmenteni vele egy helyzetet, ami ott és akkor fontos volt - sem előtte, sem utána nem volt érdekes, de abban a 10-20 percben nagyon is.
-
VaZso
senior tag
válasz
moleculez #30 üzenetére
Nekem nagyon hiányzik a hardveres billentyűzet, mióta leraktam az N900-at.
Ez az F(x)tec Pro1 projekt még valahol innen indult, cirka két éve követem a fejleményeket.
Kezdetben Moto Z-hez készült volna billentyűzet, de volt néhány akadály és végül kudarcba fulladt a dolog, bár néhány ember kapott az elkészült sorozatból.
Ez alakult át a most bejelentett készülékké.Elég nagy segítség tud lenni a hardveres billentyűzet a hétköznapokban is (E-Mail / SMS / egyebek), de ssh-n belépni egy gépre érintőképernyős billentyűzettel, netán még csinálni is valamit... na, az konkrétan kínzás...
Én nagyon sajnáltam a billentyűzetes vonal kihalását (és az N950 beszántását is anno), mert nekem kell egy telefon hardveres billentyűzettel.
Ez a készülék viszont ígéretesnek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest