- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
válasz
moleculez #27 üzenetére
Értem, mire gondolsz.
A hosszabb támogatás miatt én is örülnék egy újabb, akár középkategóriás SoC-nak is. Viszont ez a telefon olyant tud, amit más nem: billentyűzetet, ebben a formában (a BB-féle megoldás számomra sokkal nagyobb kompromisszum, mint egy kétéves SoC). Ennélfogva én akkor is megvenném, ha ez így, jelen formájában sokkal drágább lenne. Számomra ez ugyanis értékesebb "feature", mint egy iPhone Xs vagy egy Samu S10 együttvéve.
Továbbá remélem, hogy nemcsak szimplán megjelenik, hanem utódja is lesz, pl. újabb procival, nagyobb felbontású kijelzővel, esetleg aktív tollal (mint az S-Pen), változatlan formában... na az már tényleg olyan lenne, hogy _bármennyi_ pénzt hajlandó lennék érte kiadni. Míg _nekem_ pl. egy tetszőleges androidos vagy iOS-es csúcskészülék sem ér annyit, amennyiért adják - viszonyításképpen.
Nem vagyunk egyformák - cca. tíz év qwerty-billzetestelefon-használat után _számomra_ ez a kialakítás jószerével bármennyit megér, főleg, ha értelmes a körülötte levő telefon. -
jbush
tag
XDA-n azt írják, kint van.
Videó róla. Most látom, már linkeltek egy másikat korábban is.
Sajnos ennél többet nem tudok én sem :-(
Moleculez: Videó fent. A 835 azért, mert akkor kezdték fejleszteni, de ez engem a legkevésbé sem zavar. Annak örülök, hogy nem MTK. Ha a 9-esnél nem is lehet feljebb lépni, még akkor is jópár évre meglenne a telefonom.
Az oldalukon előrendelhető státuszban van 649 euróért, én vagyok a 4968. sorszámúCinemazealot: Annál nem, de sokkal kényelmesebb, mint az érintőn gépelni. Továbbá a témaindító cikkben szereplőn szerintem csak valamilyen felületre letéve lehet kényelmesen gépelni (ha a Palmtopokból, pl. HP Jornada indulok ki), ezt a fajtát (ami kb. egy az egyben az E7 mechanikája; nagyjából ugyanaz a csapat tervezte ezt is, amelyik az E7-esben levőt) pedig kézben tartva is jó használni. Nekem volt 9210, E90, N900, E7, és a mai napig hiányzik, úgyhogy nekem ebben a telefonban benne van minden, ami számomra szükséges.
-
jbush
tag
Üdv!
Elvileg ez is kint van MWC-n, remélem, legalább egy kis hír lesz róla:
F(x)tec Pro1
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest